SomeRandomGuy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το PCSX2 και κάνει σχετικά καλή δουλειά. Το framerate είναι από 35 μέχρι 50 frames (μπορείς να βάλεις ότι Limit θέλεις, αυτό είναι το default.) με average στα 43-44. Όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής (SOS: The final escape, Resident Evil Outbreak 1/2) έτρεχαν κανονικά.
dr.scholl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 θελεις να αγορασεις η απλα θελεις να σου πω καπιον καλο?
SomeRandomGuy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Υπάρχει αλλά θέλεις πάρα πολύ δυνατό σύστημα και δεν ξέρω άμα είναι και όλα τα παιχνίδια συμβατά, και αυτά που είναι πόσο καλά τρέχουνε. Ψάξε άμα θες για το PCSX2 και δες πως τρέχει στο σύστημά σου.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ερωτηση αν ειναι να αγοραζεις emulator γιατι να μην παρεις ενα κανονικο PS2 και να το τσιπαρεις? Ειναι θεμα κοστους? Καταλαβαινω να κανεις emulation για PS1, N64, Snes, mega drive, gameboy kai gameboy advance και αλλες παλιες κονσολες που απλα δεν υπαρχουν πλεον για να βρεις. Το PS2 emu τι να το κανεις? Θελεις τερας μηχανημα για να τρεξει, εχει τρομερες ασυμβατοτητες (αν παιξεις ποτε gran tourismo k God of War ας πουμε να με γραψεις), παρα πολλα glitch, χαμηλη ταχυτητα και ο ηχος πολλες φορες ειναι ασυγχρωνος με το παιχνιδι. Καμια σχεση με το PS1 emu που μπορεις ανετα να το φερεςι εκει ακριβως που θελεις και αντεχει φυσικα το συστημα. Μην ασχοληθεις με το PS2 emu γιατι το πιθανοτερο ειναι να απογοητευτεις με τα παραπανω και οχι μονο αυτο αλλα να χαλασεις και την καλη εικονα καποιου παιχνιδιου που θα τρεχει στο 50% της πραγματικης αποδοσης του.
john2gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 God Of War με το PCSX2 (δεν είναι δικές μου οι εικόνες. Δουλεύει μια χαρά πάντως λένε χωρίς προβλήματα)
Gregorythelpman Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 παιδια ξερει κανεις κανενα καλο emulator να ειναι ευκολο να το εγκαταστησω και να παιξει πολυ απλα το game γιατι τοσα βρηκα ... και δηλαδη τι να πω ζωα ειναι τα ατομα που τα βαλανε ετσι πος ειναι με λιγα λογια οπιος μπορει ασ βοειθηση ειμαι των oldschool games που αφησαν εποχη και ειπα να πεξω κανενα ευχαριστω... ααα αμα απαντηση καπιος εξυπνακιας για τα λαθη που θα βρει καπιος σηγουρα να ξερει εχο δυσλεξια και τον μαγκα αλου ασ μην απαντηση καν ευχαριστω
Αδμιν Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Εχεις δεν εχεις δυσλεξια, δεν ειναι και τιποτα απανθρωπα δυσκολο να γραψεις για ποια κονσολα/παιχνιδι ψαχνεις emulator. Εκτος αν νομιζεις οτι μπορουμε να το μαντεψουμε. Ενας καλος ειναι ο mednafen και υποστηριζει πολλες κονσολες ΥΓ. Ποιους λες ζωα;
Gregorythelpman Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 οχ ναι αυτο το ξεχασα ελεος ....τελος παντων για το psx ψαχνω ...... αμα δεισ ενα παλιο μου topic θα καταλαβεις πιοι ειναι και παλυ σορρυ που ξεχαστικα ετσι
Αδμιν Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/epsxe.html ePSXe, λενε οτι ειναι ο καλυτερος. Εγω ειμαι της Nintendo βεβαια, δεν εχω ασχοληθει με PS. Περιμενε και τους αλλους.
Antretng Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Offtopic: Εντάξει δεν είσαι ο μόνος που χει δυσλεξία, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις ένα add on που διορθώνει τα ορθογραφικά. Έχω και εγώ δυσλεξία και σε καταλαβαίνω, αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσεις με αυτό το προγραμματάκι (προσωπικά με χει βοηθήσει κιόλας... πλέον ελάχιστα λάθη μου βρίσκει) Ontopic : Το epsx νομίζω είναι καλός emulator
Gregorythelpman Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 αυτο εχο προσπαθησει να βαλω και αστα να πανε δν μπορο να βρω τα plugins δηλαδη εχι τρια αρχεια τορα σε αυτο το link πιο απολα κανο προτω install και γενικοσ που τα αποθηκευω ολα δν υπαρχει κανενα ελληνικο site με guide να λεει ποσ να το εγκαταστησω ????????? να δω και τι λαθη κανω με μια γρηγορη απαντηση μπορεισ να μου πεισ ποσ το εγκαταστω
teo64x Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Κι εγώ βάζω το +1 στο ePSXe. Αν δεν το προτιμήσεις, να σιγουρευτείς ότι αυτός που θα χρησιμοποιήσεις έχει τις δυνατότητες που ψάχνεις (μην αρχίσεις π.χ. κανένα μεγάλο RPG και στη μέση ή προς το τέλος βρεθείς χωρίς δυνατότητα για swap disc - μείνεις, δηλαδή, με το ...cd στο χέρι).
Αδμιν Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Και δεν ειναι τα ορθογρφικα το προβλημα. Δυο-τρια κομματα και μερικες τελειες να εβαζες και μια χαρα θα διαβαζοταν το μηνυμα σου. Βρηκα οδηγειες στα ελληνικα, αλλα απ' οτι φαινεται ειναι σε φορουμ torrent tracker και δεν μπορω να το δωσω δημοσια. Θα σου στειλω pm.
Gregorythelpman Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 βρηκα απο torrent site ενα emulator με ολα φτιαγμενα μια χαρα ειναι. τορα ξερεισ κανενα site να κατεβαζω games γτ τοσα ειχα βρει και ειταν ολα με ιους....... και ναι rpg θα αρχησω απο εκι που ξεκινησε η ιστορια του gaming ....και παλυ ευχαριστω για ολα μονο αμα κσερις κανενα site αυτο τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα