Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 Emulator - PCSX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gust egw to problima me ta video to eixa sto ff x to x-2 den to exw dokimasi katholou..an thes entiposis apo to 10 tote poli euxaristos...

a kai to sistima mou einai q6600 , 2gb ram kai 2900xt

pantos to x-2 me psiloxalase pou alakse "logiki" kai h maxes einai kapos kai to olo sinolo den mou ekatse kala..

edit: opa lathos! to Final Fantasy XII exei alaksi ...mperdeutika. to x-2 mia xara einai. episis na tonisw oti kai to Final Fantasy XII einai playable alla distixos gia tin ora stin japan ekdosi mono..

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε activex ομως το 10 το παιζω και εγω.

Το προβλημα με τα βιντεο ειναι εν γνωση των προγραμματιστων οι οποιοι το εκαναν για μεγαλυτερη συμβατοτητα.

Η ταχητυτα τους ειναι καλη ομως φαινονται σαν σπασμενα ε μικρα κομματακια!

Αντιθετα στο ff x-2 ειναι καπως αργα και ελπιζω σε βελτιωση στη νεα εκδοση!

Δημοσ.

gust gia to bug sta video tou ff x opos ypa kai prin euthinete to antialising tou zerogs plugin. molis to klisis (eutixos klini kai se pragmatiko xrono in game me F6) ola stronoun ;)

Δημοσ.
Τωρα παιζω το Resident Evil Code Verocnicax και το εχω φτασει στην 9 πιστα!!

Φιλε Orokusaki με ποιες ρυθμισεις παιζεις το code veronica?

Εμενα ο ηχος ειναι πολυ αργος και η κινηση το ιδιο!

Δημοσ.

Το παιζω με AA4X+BF DC+MTGS . Αν απενεργοποιησεις το AA βελτιωνεται η ταχυτητα αλλα χειροτερεουν τα γραφικα. Επισης η καινουργια εκδοση του emulator υποστηριζει μεχρι και ΑΑ16Χ!! Δοκιμασα ολα τα παιχνιδια ps2 που εχω με AA16X δυστυχως ομως δεν πιανω παραπανω απο 10 fps σε κανενα. Απο οτι διαβασα στο forum πρεπει να εχεις 8800gt η καλυτερη για να παιξεις με AA16X χωρις να σερνεται. Και εννοειται βεβαια οτι τα γραφικα ειναι πολυ καλυτερα απο του ps2 με AA16X+BF.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μαζι με το βios μαλλον οχι(μιας και ειναι παρανομο υλικο)αλλα σε μενα καποια παιχνιδια τα παιζει κανονικαπλεον(κατεβασε την τελευταια εκδοση,ενα βιος γιαυτην και ψαξε εδω στο φορουμ εχει ενα ποστ που καποιος εδωσε ενα λινκ με ενα fix για να πιανει πιο πολλα fps;))

Δημοσ.
Για να διευκρινίσουμε μερικά πράγματα...

Ο PCSX2 (όπως και οι υπόλοποι φυσικά εξομοιωτές για PS2...) βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι δεν είναι playable (εκτός βέβαια αν έχετε κανέναν επεξεργαστή της τάξης των 20-30GHz και δεν το γνωρίζω).

Όσο για τους εξομοιωτές για το PSX, εκεί τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, αφού η συντριπτική πλειονότητα των παιχνιδιών (όχι όλα πάντως) τρέχουν ικανοποιητικότατα σε ένα μέσο υπολογιστή. Τώρα, για το BIOS, δεν μπορώ να σου δώσω απευθείας link, αφού είναι παράνομο, όμως με ένα "γούγλισμα" για "SCPH1000.BIN", όλο και κάτι θα βρεις... ;)

Ε οχι και κανενα παχινχιδι δεν ειναι playble... Εγω που κατεβασα την τελευταια εκδοση του emulator και την δοκιμασα PCSX2 0.9.4. ειδα οτι παιζει αρεκτα παιχνιδια με ικανοποιητικα framerate. Αλλα και η προηγουμενη εκδοση του emulator pcsx2 .0.9.2. επαιζε καποια παιχνιδια. Το γεγονος οτι εχω τερματισει καποια παιχνιδια με τον emulator αποδεικνυει οτι ειναι playble. Τα παιχνιδια που εχω τερματισει ειναι ::

TEKEN4

CLOCK TOWER3

INSPECTOR GADGET MAD ROBOTS INVANSION

Και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα. Ο emulator εχει τη δυνατοτητα να παιζει games ps2 με υψηλοτερες ταχυτητες απο px2 αν εχετε καλο επεξεργαστη. Ακομα και με το δικο μου cpu που δεν ειναι αρκετα καλο σε καποια games ποιανει 80 fps!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...