scorpion84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 θα ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματα 1: ενω ειχα φλασαρισμενη την κονσολα μου απο τοτε που αγορασα 1γνησιο το gears of war 3 μου εκανε update απο το δισκακι και απο τοτε δεν παιζει αντιγραφες(δεν μπαινω live) μπορω να το κανω μονος μου? και με ποιον τροπο? 2: εχω κατεβασει απο εδω Link ενα αρχειο για καποιους χαρακτηρες για το gears of war 3 και δεν ξερω τον τροπο να το κανω(με φλασακι) υπαρχει καποιο προγραμα να το κανω?
v0rtex Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 το update εχει ξεφλασαρει το drive σου. Για να το ξαναφλασαρεις, εφοσον φανταζομαι δεν εχεις το κλειδι θα πρεπει να φτιαξεις ενα probe3 (εαν ειναι LiteOn) και να ανοιξεις το drive για να παρεις το κλειδι με το jungleflasher. για να περασεις το dashboard update που κατεβασες βαζεις τον $systemupdate φακελο σε ενα Fat32 usb stick και το συνδεεις στο xbox. Υποψιν οτι βαζοντας το 14719 η 14717 δε θα μπορεις να κανεις RGH μετα.
scorpion84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 εχω το κλειδι του σε dvd τελως παντων για το πρωτο αστο ...για το 2 δεν ελεγα για το update dashboard απλα για ενα εξτρα περιεχομενο για παιχνιδι κατι χαρακτηρες τελως παντων και δεν ξερω τον τροπο να το κανω στο xbox360 μου και αναρωτιεμε αν θελει καποιο προγραμα κ.τ.λ
v0rtex Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 αν εννοεις dlc, θα παιζει αμα εχεις jtag/rgh κονσολα η αν μεταφερεις license απο δικο σου dlc και τα μαγειρεψεις εκει με το modio...αλλα 99.999% θα φας ban.
scorpion84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 κατεβασα αυτο εδω Link τωρα περι μαγειρεματος και κουρεματος φιλε δεν καταλαβα
v0rtex Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 το (Jtag only) δε το ειδες ? και την πρωτη απαντηση απο κατω που λεει "Just tried it on my normal 360 , but does not work . Corrupted . So i guess it's Jtag only ." ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις