Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι κ καλύτερη?η 3450 πχ γιατί δεν σου κάνει?

δεν ψάχνεις μία καλή...ψάχνεις μία που να έχει το εν λογο chip (uvd2) εκτός από τον graphics core!! όλες καλές απλές φτηνες ακριβές τον ίδιο uvd έχουν!!

όταν το είχα ψάξει όντως οι nvidia με δυνατότητα hardware acceleration όντως ήταν πανάκριβες κ ήταν από την σειρά 8 ή 9 κ πάνω!!

Δημοσ.

Το μόνο που με νοιάζει είναι η τιμή και το να είναι fanless. Ρωτάω ποιά μοντέλα κάνουν και από τις δύο εταιρίες, ώστε αν βρω καμιά σε αγγελία ή στο ebay να την χτυπήσω, αν και με τέτοιες τιμές καλύτερα να μείνω όπως είμαι, δεν θα δώσω και 50-100 ευρώ για κάρτα στο κατεβαστήρι!

Δημοσ.

για nvidia δεν θυμάμαι,από ΑΤΙ όσες αναφέρουν οτι έχουν Unified Video Decoder 2(UVD2)

κ για την ψύξη σου ξαναλέω,δεν χρειάζεσαι τρελή ψύκτρα,κ ένα παλιό northbridge κουλεράκι αν ξυλώσεις από καμία παλιά μητρική κ το βάλεις μια χαρά θα είσαι!

Δημοσ.

ΟΚ, ευχαριστώ! Με τις τιμές που παίζουν πάντως στις AGP GPU θα αρκεστώ να βλέπω βίντεο στην τηλεόραση, δεν θα μου πέσει και ο πωπός!

Δημοσ.

εγώ με σύστημα amd athlon xp 3000+ 1gb ram και nvidia 7600gt δεν έχω κάποιο πρόβλημα στα hd βίντεο με τους τελευταίους drivers

Δημοσ.

εγώ με σύστημα amd athlon xp 3000+ 1gb ram και nvidia 7600gt δεν έχω κάποιο πρόβλημα στα hd βίντεο με τους τελευταίους drivers

Δυστυχώς για εμένα και ευτυχώς για εσένα, η 7600GT νομίζω ότι υποστηρίζει hardware acceleration για HD video!

Δημοσ.

Voodooman γιατί δεν παίρνεις καμιά HD 2400 (20 λίρες και πολλές είναι: πχ) για να μην ξοδεύεις τσάμπα λεφτά σε αρχαίο σύστημα;

Έχει UVD οπότε "ξελαφρώνει" τη cpu σε ικανοποιητικό βαθμό.

Δημοσ.

Τελικά πήρα την 3650 του συμφορουμίτη nikmichas που μου πρότεινε και ο phanispal, παρόλο που όπου και να διάβαζα, οι περισσότεροι έλεγαν ότι η κάρτα έχει προβληματικούς drivers. Ιδίως στην περίπτωσή μου με mobo nForce3 250 και win XP SP3, η αποτυχία ήταν πολύ πιθανή. Τελικά μου δούλεψε ως εξής:

- Κατέβασα τους τελευταίους drivers που η ATi κυκλοφόρησε πριν από καμιά εβδομάδα, για μία τελειωμένη κάρτα, που μπαίνει σε δίαυλο νεκρό εδώ και χρόνια, σε λειτουργικό τελειωμένο. Μερικές φορές οι εταιρίες με εκπλήσουν. Με αυτόυς, η κάρτα δούλεψε ικανοποιητικά...

-...αλλά το CPU utilization έμενε κολλημένο στο 100%. Η λύση ήταν να κάνω disable από τον device manager/sound,video and game controllers το ATi HDMI audio driver.Μικρό το κακό για μένα, δεν χρειάζομαι HDMI audio, αλλά δεν ξέρω τί θα κάνει κάποιος που τον θέλει.

-Κατόπιν χρειάστηκε να κάνω disable από τον device manager/system devices το microsoft UAA bus driver for High Definition Audio. Απορώ πού πήγε και το ξετρύπωσε ο τύπος στο ξένο forum που διάβασα, τον ευχαριστώ πάντως!

Τελικά όλα καλά, η κάρτα παίζει τέλεια όλα τα video, είναι απόλυτα αθόρυβη και μπορεί να παίξει και κανένα ελαφρύ παιχνιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Βιάστηκα κάπως να πανηγυρίσω, η κάρτα ακόμη και τώρα με ταλαιπωρεί ελαφρώς.

Το θέμα με τους drivers δεν ήταν τόσο απλό, κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση, ξαναφόρτωνε τους HDMI audio drivers, αν και την συσκευή την είχα κάνει disable όπως είπα. Πήγα και τους έκανα delete από τον κατάλογό τους, λύθηκε οριστικά το πρόβλημα.

Το HD video έβγαλε νέα προβλήματα. Το μόνο πρόγραμμα που μπόρεσε να παίξει απρόσκοπτα πραγματικά μεγάλες HD ταινίες ήταν ο media player classic, αλλά και εκεί με αλχημείες, χρειάστηκε να ενεγοποιήσω το D3D desktop που έχει στα options, αλλά τότε χάνονται τα μενού και δεν μπορώ ούτε από το πρόγραμμα να βγω, αν δεν πατήσω ctrl+C. Άντε, ας πούμε ότι λύθηκε και αυτό, τουλάχιστον οι ταινίες παίζουν πολύ καλά πλέον.

Δεν παίζει καλά τα flash video. Όταν τα τρέχω σε παράθυρο παίζουν μια χαρά, όταν μεγιστοποιήσω το παράθυρο, τότε πάνε σε slow motion. Αυτό ακόμη δεν το έλυσα...

Τέτοια στρίγγλα κάρτα δεν έχω ξαναδεί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...