Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα : σήμερα παρατήρησα ότι ξαφνικά ο υπολογιστής δε μπορεί να μπεί σε κατάσταση αναμονής. Έχω XP 32bit και πάω στην Έναρξη πατάω Σβήσιμο και στη συνέχεια Αναμονή. Αντί ο υπολογιστής να μπεί σε κανονική φάση αναμονής, σβήνει η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα(ακόυγεται και για λίγο διαφορετικά κάποιο ανεμιστηράκι) και στη συνέχεια μπαίνει στο μενού των χρηστών(κολλάει για λίγο,4-5 δευτερόλεπτα) και μου ζητάει κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια όλα νορμάλ. Όμως δε μπορώ να μπώ σε αναμονή με τίποτα. Τί λέτε να φταίει ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δυστυχώς ... Έκανα bios update το απόγευμα και μέσω του προγράμματος Asus Update έκανα flashαρισμα το πιο καινούργιο bios από αυτό που είχα. Μου λέει ότι έγινε 100% η διαδικασία και ότι χρειάζεται επανεκκίνηση ο υπολογιστής. Πατάω ναι και στη συνέχεια γίνεται επανεκκίνηση και ο υπολογιστής δουλεύει χωρίς να μπορεί να φορτώσει τίποτα !! Δηλαδή ξεκινάει κανονικά και δε φορτώνει ούτε Windows ούτε τίποτα και δε μπορεί να κάνει κάποια διαδικασία. Μηδέν ! Προσπάθησα να τρέξω τα cd της μητρικής και των windows Xp αλλά τίποτα !! Τα βάζω και δε κάνει τίποτα το pc. Πώς μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει τώρα ; Βοήθεια παιδιά !! Δεν έχω pc ! (ας είναι καλά το laptop που δεν είναι δικό μου !)

Δημοσ.

Πες μοντέλο μητρικής ή βασικά πάνε στην σελίδα της μητρικής και ψάξε για bios recovery αν είναι σχετικά νέα μητρική θα έχει τρόπο να ξαναγράψεις το bios από δισκέτα ή cd ή usb με (ημι)αυτόματο τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...