sot20 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα : σήμερα παρατήρησα ότι ξαφνικά ο υπολογιστής δε μπορεί να μπεί σε κατάσταση αναμονής. Έχω XP 32bit και πάω στην Έναρξη πατάω Σβήσιμο και στη συνέχεια Αναμονή. Αντί ο υπολογιστής να μπεί σε κανονική φάση αναμονής, σβήνει η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα(ακόυγεται και για λίγο διαφορετικά κάποιο ανεμιστηράκι) και στη συνέχεια μπαίνει στο μενού των χρηστών(κολλάει για λίγο,4-5 δευτερόλεπτα) και μου ζητάει κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια όλα νορμάλ. Όμως δε μπορώ να μπώ σε αναμονή με τίποτα. Τί λέτε να φταίει ; Ευχαριστώ
sot20 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δυστυχώς ... Έκανα bios update το απόγευμα και μέσω του προγράμματος Asus Update έκανα flashαρισμα το πιο καινούργιο bios από αυτό που είχα. Μου λέει ότι έγινε 100% η διαδικασία και ότι χρειάζεται επανεκκίνηση ο υπολογιστής. Πατάω ναι και στη συνέχεια γίνεται επανεκκίνηση και ο υπολογιστής δουλεύει χωρίς να μπορεί να φορτώσει τίποτα !! Δηλαδή ξεκινάει κανονικά και δε φορτώνει ούτε Windows ούτε τίποτα και δε μπορεί να κάνει κάποια διαδικασία. Μηδέν ! Προσπάθησα να τρέξω τα cd της μητρικής και των windows Xp αλλά τίποτα !! Τα βάζω και δε κάνει τίποτα το pc. Πώς μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει τώρα ; Βοήθεια παιδιά !! Δεν έχω pc ! (ας είναι καλά το laptop που δεν είναι δικό μου !)
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πες μοντέλο μητρικής ή βασικά πάνε στην σελίδα της μητρικής και ψάξε για bios recovery αν είναι σχετικά νέα μητρική θα έχει τρόπο να ξαναγράψεις το bios από δισκέτα ή cd ή usb με (ημι)αυτόματο τρόπο.
sot20 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Λοιπόν έχω το μοντέλο M2N-E SLI της Asus.
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Λοιπόν έχω το μοντέλο M2N-E SLI της Asus. http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&p=1&m=M2N-E%20SLI&s=24&hashedid=NJ8fkR6ufRM9XvFC&os=&no=1722
sot20 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Έκανα ότι αναφέρει στο βήμα 1 αλλά και πάλι τζίφος... Δεν άλλαξε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα