Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος θέλει να αγοράσει ένα router και ρώτησε τη γνώμη μου αλλα επειδή δεν το κατέχω και πολύ και για να μην το χαντακώσω θα ήθελα τη γνώμη σας.

Το router είναι αυτό εδώ.

Δημοσ.
  Στις 5/4/2012 στις 9:18 ΜΜ, ThReSh είπε

δεν νομίζω ότι είναι router... :rolleyes:

Ναι το ξερω οτι μαλλον προκειτε για επεκταση σηματος κεραιας αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Δημοσ.

Δηλαδή πρεπει να έχεις router, για να πιάσεις με αυτό. (φοβερή κινεζίλα)!

Δημοσ.
  Στις 6/4/2012 στις 6:48 ΠΜ, CMD είπε

Δηλαδή πρεπει να έχεις router, για να πιάσεις με αυτό. (φοβερή κινεζίλα)!

Απο οτι καταλαβα ναι.

Παντος σημερα το πηρε ο φιλος και μου ειπε οτι κανει τρομερη δουλια

Δημοσ.

α.αυτο ειναι μια ασυρματη καρτα δικτυου και οχι ρουτερ.καμια σχεση το ενα με το αλλο.η ασυρματη καρτα ειναι για να παιρνεις ιντερνετ το ρουτερ εκτος αν εννοει adsl router ειναι για να εχεις ιντερνετ.

β.συγχαρητηρια στο φιλο σου.μολις αγορασε μια ωραια κεραια η οποια παιζει στα 1000mw ενω οι κανονικες στα 100.οτι πρεπει για μεσα στο σπιτι .πως να μην πιανει καλα αφου ειναι 1000Mw.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι κυρίως για war driving και για να καβατζώνει internet από γείτονες, όχι για χρήση μέσα στο σπίτι :P

Δημοσ.

απλα με το που δουν High power σου λενε μια χαρα.δεν σκεφτονται οτι για να παιξει κατι πιο δυνατα θελει και παραπανω mw ακτινοβολια πεστο οπως θες.

Δημοσ.
  Στις 7/4/2012 στις 10:21 ΠΜ, ThReSh είπε

είναι κυρίως για war driving και για να καβατζώνει internet από γείτονες, όχι για χρήση μέσα στο σπίτι :P

Χαχαχα ναι μετα μου το ειπε :P

Δημοσ.

αλλα δεν ειναι τοσο για Indoor.αν θελει κατι καλυτερο Indoor ας βαλει 300mw αντι για 1000 και ας βαλει panel αν θελει να στοχευσει καπου συγκεκριμενα.

Δημοσ.
  Στις 8/4/2012 στις 8:27 ΠΜ, poulinos είπε

αλλα δεν ειναι τοσο για Indoor.αν θελει κατι καλυτερο Indoor ας βαλει 300mw αντι για 1000 και ας βαλει panel αν θελει να στοχευσει καπου συγκεκριμενα.

Μαλλον δανειζεται απο πολλους :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...