Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινητο με φυσικο πληκτρολογιο μεχρι 300 ευρω.

Αυτο που μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον ειναι το Νοκια Ε7. Και συγκεκριμενα,

ενδιαφερομαι για τετοιου ειδους κινητα που ανοιγουν και δεν ειναι μονοκοματα (νομιζω

bar λεγονται αυτα).

Δημοσ.

θες να είναι symbian οπωσδήποτε?

όχι οτι έχω κάτι με το λειτουργικό,ίσα ίσα στη συγκεκριμένη συσκευή είναι αποδοτικότατο και το πληκτρολόγιο του είναι εξαιρετικό σε απόκριση και αίσθηση χειρισμού.μπαταρία πολύ καλή,αποκριση οθόνης άριστης και πολύ καλή απόδοση χρωμάτων.

αρνητικό του θεωρώ την έλλειψη αυτόματης εστίασης στην camera,αλλά μικρό το κακό για κάποιους,δεν είναι και καθ'αυτό φωτογραφικό κινητό.

μπορώ να προτείνω σε android τα παρακάτω.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php

το πήρα πρόσφατα και έχω ικανοποιθεί πάρα πολύ απο την απόδοση του και απο μπαταρία και απο ότι παρέχει για μία τόσο compact συσκευή και στα χρήματα της. 230ε έχει μέσω όρο στα μεγάλα καταστήματα ελληνικής εισαγωγής,υποθέτω μπορεί να βρεθεί και φθηνότερα αλλού.μη περιμένεις όμως την κατασκευαστική αίγλη του nokia e7 αλλά η 3αρα οθόνη του κάνει τη δουλειά της πολύ καλά,και το συρόμενο πληκτρολόγιο του είναι πολύ άνετο.

πιο παλιά συσκευή είναι αυτή

http://www.gsmarena.com/htc_desire_z-3421.php

την οποία δεν έχει τύχει να τη χρησιμοποιήσω για να μπορώ να σου δώσω προσωπική άποψη αλλά απο reviews και αναφορές δείχνει να είναι εξίσου ικανοποιητική για messenger δραστηριότητες.

άλλες συσκευές επίσης παλιές είναι

motorola flipout

motorola milestone

motorola backflip

σε μή smartphone κατηγορία παίζει και το sony ericsson txt pro που είναι ένα φτηνό και όμορφο messenger κινητό.

κάτι σε windows 7 επιλογή δεν γνωρίζω να σου προτείνω.

έχοντας δουλέψει με nokia e7,mini pro,milestone,flipout μπορώ να πώ με ασφάλεια πως το nokia είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω και κατασκευαστικά αλλά και λειτουργικά (ίσως λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας και ηλικίας του λειτουργικού).Σου εμπνέει μια εμπιστοσύνη όταν το χρησιμοποιείς που προσωπικά μόνο με συσκευές nokia και blackberry έχω συναντήσει.

Δημοσ.

γι'αυτό που ρωτάς δεν έχω ιδέα πραγματικά,δεν έχει τύχει να πέσει στα χέρια μου και να το δώ κάπου εγχώρια.

μη βιαστείς και βασιστείς στην γνώμη ενός ατόμου,περίμενε να απαντήσει και κανένας άλλος με διαφορετική άποψη.

αν θες κιόλας πες μας και τι χρήση θες να κάνεις στη συσκευή σου.

Δημοσ.

Με ενδιαφερει να στελνω ευκολα mails, να κανω ευκολη και γρηγορη πλοηγηση στο ιντερνετ, να στελνω ευκολα και γρηγορα μυνηματα, καμια μουσικουλα να βαλω να χω, καμια φωτογραφια καλη να βγαζω, να ανοιγω αρχεια word κ.λ.π.

Δημοσ.

το dell δε μαρεσει ετσι οπως ανοιγει (δεν ηξερα οτι η dell βγαζει και κινητα). Επειδη εχω ενα htc wildfire ψαχνω ενα κινητο που να το ξεπερναει... πραγμα που δεν κανει το xperia mini pro

Δημοσ.

το dell δε μαρεσει ετσι οπως ανοιγει (δεν ηξερα οτι η dell βγαζει και κινητα). Επειδη εχω ενα htc wildfire ψαχνω ενα κινητο που να το ξεπερναει... πραγμα που δεν κανει το xperia mini pro

htc desire z

nokia e7

αυτα τα δυο πιστευω εχεις σαν επιλογες τη δεδομενη στιγμη

το desire z το ειχα και ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλο στο keyboard του.

απλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα 300ευρω (ειναι σχετικα παλιο μοντελο

αλλα και το ε7 δεν θα το λεγες τελευταιας γενιας)

Δημοσ.

Με ενδιαφερει να στελνω ευκολα mails, να κανω ευκολη και γρηγορη πλοηγηση στο ιντερνετ, να στελνω ευκολα και γρηγορα μυνηματα, καμια μουσικουλα να βαλω να χω, καμια φωτογραφια καλη να βγαζω, να ανοιγω αρχεια word κ.λ.π.

Μόλις περιέγραψες ένα Blackberry... :)

Στο στυλ που θες υπάρχει το Blackberry Torch 9800 .

Στα ίδια χρήματα με το κλασικό physical keyboard υπάρχει και το Curve 9360 που φοράει την τελευταία έκδοση BB OS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...