vasilisga Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια Αντιμετωπιζει ενας φιλος μου το εξης προβλημα Ειναι συνδεδεμενος κανονικα στο ρουτερ και σε καποιες περιπτωσεις τον πεταει απο το ιντερνετ αλλα δεν αποσυνδεεται απο το ρουτερ επισης κατι αλλο που μου εχει πει ειναι οτι απο το skype πχ οσες ωρες και να ειναι μεσα δεν τον αποσυνδεει, αλλα μπορει αμα παει να μπει σε καποια σελιδα, οποιαδηποτε να μην τον βαζει και να του βγαζει το γνωστο σφαλμα ο browser οτι δεν υπαρχει συνδεση και τα σχετικα ενω ταυτοχρονα ειναι συνδεδεμενος στο skype αναφερομαι παντα σε ασυρματη συνδεση εγω το μονο που σκεφτηκα να του πω ειναι να κατεβασει πιο προσφατο driver για την ασυρματη καρτα δικτυου, την κατεβασε αλλα δεν αλλαξε κατι επισης σκεφτηκα μηπως λυθει το προβλημα με καποια αναβαθμιση firmware του router η και με αλλαγη ρουτερ αλλα θελω να δω αν υπαρχουν αλλες λυσεις τελος να πω οτι καποια αλλα παιδια που συνδεονται στο ρουτερ δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα μπορει να καταλαβει κανεις τι φταιει γιατι εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, το Laptop ειναι καινουριο και του το προτεινα εγω κιολας (για αυτο με πρηζει ο μ@λακας... ) ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 α.δοκιμαζει με καλωδιο να δει αν θα εχει το ιδιο προβλημα. β.firmware update στο ρουτερ. γ.παρατηρει αν ο ρουτερ αποσυνδεεται απο το ιντερνετ.η να σβηνει καποιο λαμπακι η αν ειναι Thomson ας δει τα Time counters. δ.καρφωτες ip και dns. ε.τα χαρακτηριστικα της γραμμης Plz. και δοκιμη απο αλλο Pc αν μπορει. αν εχει και αλλο ρουτερ επισης κανει δοκιμη
vasilisga Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 α,β και δ του τα προτεινα και εγω για το αν αποσυνδεεται το ρουτερ απο το ιντερνετ δεν αποσυνδεεται γιατι οι αλλοι υπολογιστες εκεινη την ωρα εχουν κανονικα ιντερνετ καρφωτες ip κτλ πως θα το κανουμε δεν ξερω γιατι βρισκεται στη Βαρκελωνη ο φιλος μου απο αλλο pc εφοσον αυτα των φιλων του συνδεονται χωρις προβλημα φανταζομαι το προβλημα αφορα μονο τη συνδεση του laptop του φιλου μου με το ρουτερ εν τελει βλεπω σαν μονη λυση να παει να παιρνει ενα αλλο ρουτερ και μαλλον ετσι θα φτιαξει η δουλεια γιατι και εγω με διαφορα ρουτερ εχω καποια θεματα κατα καιρους και με καποια αλλα οχι σε ευχαριστω poulinos
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 α,β και δ του τα προτεινα και εγω για το αν αποσυνδεεται το ρουτερ απο το ιντερνετ δεν αποσυνδεεται γιατι οι αλλοι υπολογιστες εκεινη την ωρα εχουν κανονικα ιντερνετ καρφωτες ip κτλ πως θα το κανουμε δεν ξερω γιατι βρισκεται στη Βαρκελωνη ο φιλος μου απο αλλο pc εφοσον αυτα των φιλων του συνδεονται χωρις προβλημα φανταζομαι το προβλημα αφορα μονο τη συνδεση του laptop του φιλου μου με το ρουτερ εν τελει βλεπω σαν μονη λυση να παει να παιρνει ενα αλλο ρουτερ και μαλλον ετσι θα φτιαξει η δουλεια γιατι και εγω με διαφορα ρουτερ εχω καποια θεματα κατα καιρους και με καποια αλλα οχι σε ευχαριστω poulinos εφοσον εχουν ιντερνετ οι αλλοι και οχι αυτος τοτε πραγματι ειναι θεμα λαπτοπ.οποτε αν εχει κανα ρουτερ για πεταμα οκ το αλλαζει αν ομως το ρουτερ τον καλυπτει τοτε να δει τι γινεται με το λαπτοπ.πχ να το βαλει σε αλλο καναλι αλλο firmware αλλους drivers.την καρτα δικτυου σε b mode αντι για g και αλλες τοσες δοκιμες.διαφορετικο κλειδωμα στο ρουτερ etc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα