Makaros1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ψάχνω καλή μουσική για να ακούω καθώς αθλούμαι, κυρίως τρέξιμο/ ποδήλατο και λίγo βάρη. Έχω βρει μερικά ωραία κομμάτια αλλά θέλω κι άλλα. Αν πιστεύεται ότι κάποιο αξίζει, προτείνεται. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2012 από Makaros1994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν το έχω ψάξει, αλλά πριν πολλάάά χρόνια πήγαινα γυμναστήριο και το κομμάτι που με "έφτιαχνε" από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που βάζανε ήταν το freestyler: http://www.youtube.com/watch?v=ymNFyxvIdaM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα πάντα όλα (που λέει και μία ψυχή ) από Prodigy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks http://www.youtube.com/watch?v=p4kVWCSzfK4 Αν μαλιστα χαζευεις τα video καθως κανεις διαδρομο και ποδηλατο ,οθονη παιζει στο gym ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν αθλούμαι σε γυμναστήριο. Για αυτό θέλω να κάνω μια δικιά μου playlist για να ακούω στο κινητό όταν τρέχω. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Περιμένω κι άλλες. P.S. Δεν μπορώ να τρέχω με τρία πόδια, για αυτό θα προσπαθήσω να μην βλέπω το βίντεο, bluesattack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Γιατι δεν μας λες τα κομματια που εχεις βρει και σου αρεσουν να καταλαβουμε τι ψαχνεις? Εφοσον δεν θες μουσικη για προγραμμα σε γυμναστηριο, οπου εκει χρησιμοποιειται για το ρυθμο, ειναι απλα θεμα γουστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ψάχνω καλή μουσική για να ακούω καθώς αθλούμαι, κυρίως τρέξιμο/ ποδήλατο και λίγo βάρη. Έχω βρει μερικά ωραία κομμάτια αλλά θέλω κι άλλα. Αν πιστεύεται ότι κάποιο αξίζει, προτείνεται. Για γυμναστική ενδείκνυνται μουσικές που δίνουν τσίτες, άρα ψάξε για ηλεκτρονική. Δες τι είδος σου αρέσει και βρες σετς, που έχουν πολλά κομμάτια μαζεμένα, οπότε δεν θα ψάχνεις ένα ένα. Για παράδειγμα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2012 από MsquitoPrincess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Με πορώνει όταν τρέχω μόνο και μόνο από τον τίτλο... ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ http://www.youtube.com/watch?v=l3L-TOjazwg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Σορού αλλά δεν είδα τα ποστς. Πιο πολύ ψάχνω κομμάτια "inspirational" και λιγότερο τραγούδια για να "μου κρατάνε συντροφιά" όταν τρέχω. Αλλά ακούω απ' όλα. Ανοιχτές προτάσεις. Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Fort Minor - Remember The Name Michael Jackson - Beat It Journey - Don't Stop Believin' Little Richard - Long Tall Sally (sexual tyrannosaurus βλεπε pic) All time epic exercise music: Robert Tepper - No Easy Way Out Survivor - Burning Heart Survivor - Eye Of The Tiger γενικα 80ς ροκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Fort Minor - Remember The NameMichael Jackson - Beat It Journey - Don't Stop Believin' Little Richard - Long Tall Sally (sexual tyrannosaurus βλεπε pic) * SPOILER * All time epic exercise music: Robert Tepper - No Easy Way Out Survivor - Burning Heart Survivor - Eye Of The Tiger γενικα 80ς ροκ. Τα τρία τελευταία τα έχω. Rocky style. Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Οτιδηποτε βασικα, μεχρι κ με ambient μπορω να γυμναστω. Τελευταια εγω με πολυ NYHC/hardcore/hc punk τη βγαζω οσο γυμναζομαι. Indigesti - In disparte - Dare Refused - Protest Song '68 Ekkaia - Viviendo Días Más Oscuros BATTALION OF SAINTS ~ ACE OF SPADES Madball - Discriminate Me Magrudergrind - Fuck Your Protein Source Indigesti - In disparte - Cancella-Elimina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 απο skrillex, bangarang και first of the year, και korn get up. Γενικα dubstep, αν σου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 απο skrillex, bangarang και first of the year, και korn get up. Γενικα dubstep, αν σου αρεσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FX6TUIKAFzw Δωστα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα