Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα λαπτοπ acer aspire 5552g με καρτα γραφικων ati mobility radeon hd 5650 1GB. καμια φορα οταν παιζω καποιο παιχνιδι σταματαει και ο οθονη βγαζει καθετες χρωματιστες γραμμες(artifacts). εχω δοκιμασει τα παντα εχω βαλει νεους drivers μετα τους ξαναεβγαλα και εβαλα τους παλιους αλλα τιποτα. εχω αντικαταστησει μητρικη και οθονη και καρτοταινια αλλα παλι τα ιδια. τι να κανω? αυτο δεν το κανει σε συγκεκριμενα παιχνιδια το κανει σε ολα.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα λαπτοπ acer aspire 5552g με καρτα γραφικων ati mobility radeon hd 5650 1GB. καμια φορα οταν παιζω καποιο παιχνιδι σταματαει και ο οθονη βγαζει καθετες χρωματιστες γραμμες(artifacts). εχω δοκιμασει τα παντα εχω βαλει νεους drivers μετα τους ξαναεβγαλα και εβαλα τους παλιους αλλα τιποτα. εχω αντικαταστησει μητρικη και οθονη και καρτοταινια αλλα παλι τα ιδια. τι να κανω? αυτο δεν το κανει σε συγκεκριμενα παιχνιδια το κανει σε ολα.

Εχει εγγυηση?Επισης οταν λες πως αντικατεστησες ολα αυτα..με ποιο τροπο?

Δημοσ.

ναι εχει εγγυηση το εχω παει 3 φορεσ τη μια αλλαξε ταινια την αλλη οθονη και την αλλη μητρικη 1 μηνα το ειχαν αλλα επειδη δεν θελω να το ξαναστειλω για αλλο τοσο προσπαθω να κανω κατι εγω και σκεφτομαι οτι κατι παιζει με το λειτουργικο του υπολογιστη οποτε ισως μπορεσω να το επισκευασω με τη βοηθεια σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...