Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προτεινεται μου κανα δυο τρια βιβλια καλα για να μπω στην εννοια του προγραμματισμου...

Δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση για c++ και τετοια... προτινεται μου καποιο με το οποιο πιστευεται οτι θα εξοικιωθω πιο ευκολα και θα μπω γρηγορα στο νοημα....να ειναι κατανοητο....

:-D ελπιζω να μην ζηταω πολλα :P

Δημοσ.

Παιδια προτεινεται μου κανα δυο τρια βιβλια καλα για να μπω στην εννοια του προγραμματισμου...

Δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση για c++ και τετοια... προτινεται μου καποιο με το οποιο πιστευεται οτι θα εξοικιωθω πιο ευκολα και θα μπω γρηγορα στο νοημα....να ειναι κατανοητο....

:-D ελπιζω να μην ζηταω πολλα :P

Γεια σου φιλε μου.

Θες να ξεκινησεις με C?

Δημοσ.

Τι θα μου προτινες εσυ? Ακουω παρα πολυ για c++ και θα μου αρεσε να αρχιζα απο αυτην αρκει να γινεται....Δεν εχω ιδεα οποτε προτεινεται οτι θελετε αλλα πειτε και γιατι αν μπορειτε :-D

Δημοσ.

Τι θα μου προτινες εσυ? Ακουω παρα πολυ για c++ και θα μου αρεσε να αρχιζα απο αυτην αρκει να γινεται....Δεν εχω ιδεα οποτε προτεινεται οτι θελετε αλλα πειτε και γιατι αν μπορειτε :-D

Η C++ ειναι η βάση της C.

C++ = C + OOP (Object - oriented programming)

το OOP ειναι απλα μια διαφορετική φιλοσοφία - προσέγγιση στον προγραμματισμό.

Η C++ φυσικα περιλαμβάνει ολα της C + αλλα τοσα για τον OOP (Constructors , Class ) κτλπ.

Εγω θα προτεινα να ξεκινησεις απο την C. It's your choice though :)

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα αν είσαι εντελώς αρχάριος να ασχοληθείς με καμια Python για αρχή. Δεν θεωρώ ότι αυτές οι 2 γλώσσες είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις. Μόλις μάθεις τα βασικά μετά μπορείς να μεταβείς σε C ή C++ αν θεωρείς ότι σου χρειάζονται.

Δημοσ.

Ναι φυσικα. Ο ZAKKWYLDE εχει δικιο.

Ξεχασα να επισημανω πως η δικη μου τακτικη ειναι η εξης

"Αν ειναι να φας την κρυαδα και το ζοριλικι φατο με την μια να ξεμπερδευεις παρα

να το πηγαινεις σιγα σιγα..."

αν ο θεματοθετης συμφωνει ok

Δημοσ.

Τείνω προς c γιατι χρησιμοποιειται πιο πολυ...Αν πιστευεται οτι θα μπορεσω να μαθω τα βασικα ωρολογιες και τετοια απο ενα βιβλια με c ή c++ τοτε θα προτιμησω αυτην την γλωσσα αλλιως πειτε μου μια πιο ευκολη και κατανοητη :-D.Εσεις ειστε οι εμπειροι.

Ειμαι προθυμος να δυσκολευτω λιγο αλλα να μπορεσω να την μαθω :-D

Δημοσ.

Αν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς σοβαρά (π.χ. επαγγελματικά) με προγραμματισμό, καλύτερα να ξεκινήσεις με καμιά Python όπως προτάθηκε ήδη.

Οι C/C++ δεν είναι καθόλου καλές επιλογές κατά την άποψή μου για αρχάριο + αυτοδίδακτο (ιδανικά χρειάζονται ακαδημαϊκή καθοδήγηση). Αν επιμένεις, τότε για C "C Programing, a Modern Approach, 2nd Edition" by King.

Δημοσ.

Ελληνικα να φανταστω δεν εχει καλα βιβλια ε?

Μια χαρά είναι τα ελληνικά (υπάρχουν και πολλά ξένα μεταφρασμένα), απλά εγώ προσωπικά θέλω να μαθαίνω τους αγγλικούς όρους γιατί ργότερα θα ψάχνεις π.χ. σε διάφορα προγραμματιστικά φόρουμ και ίσως σου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω ίσως είναι κόλλημα δικό μου :P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...