pettakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μπορειτε να μου συστησετε μια αξιοπιστη webcam με ενσωματωμενο μικροφωνο, μαλλον usb, για χρηση skype? Οι HD μαλλον δεν εχουν νοημα για περιστασιακη χρηση που τη θελω, και σχετικα μετριου κοστους. Ευχαριστω.
angmar Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δοκιμασμένη, φτηνή, καλή και είναι και logitech, οπότε είναι και αξιόπιστη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 fyi, δεν νομίζω ότι υπάρχει webcam χωρίς ενσωματωμένο μικρόφωνο...
Aspidas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Παιδιά θέλω κι εγώ μια web cam και μου αρέσει εμφανισιακά αυτή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Web-Cameras/Microsoft-LifeCam-HD-3000-T3H-00002.htm . Να την πάρω ?Φλας δεν έχει ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 flash η webcam? δύσκολο...
Waldo_Vrs Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πολύ ευχαριστημένος έμεινα με αυτήν Microsoft Lifecam 3000 την αγόρασα τελευταία (που ανέβασε και ο aspidas)...απο τη κουζίνα με άκουγαν στο δωμάτιο..τώρα πόσο καλό ήταν αυτό δεν ξέρω XD Στα + που μου άρεσε σχετικά είναι πως μου ανάβει το μπλε φωτάκι κάθε φορά που ενεργοποιήτε το μικρόφωνο. Aspida δεν έχει φλας φίλε μου
play_maker4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Συμφωνω με Waldo_Vrs .. Παρα πολυ καλη καμερα η Microsoft Lifecam 3000.. Δεν την εχω, ομως την εχει ενας φιλος μου και ειναι σουπερ. θα την παρω κι εγω με κλειστα ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα