nackgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Dafuq.gr Ευελπιστούμε να γίνουμε ενα απο τα μεγαλύτερα Ελληνικά site με περιεχόμενο αστείων φωτογραφιών. Στην σελίδα μας θα βρεις αστείες φωτογραφίες , ευτράπελα , περίεργες ταμπέλες, καταστάσεις που δεν θα ήθελες να σου συμβούν και οτι μπορεί να σε κάνει να γελάσεις. Ελπίζουμε να περάσεις καλά dafuq.gr
PCharon Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα ορθογραφικά λάθη είναι επιτηδευμένα να ταιριάζουν με το σλόγκαν «κάτι δε πάει καλά»; Πλακίτσα έχει πάντως, όντως γέλασα με κάποια (κι έχω κι ένα νευροκαβαλίκευμα τελευταίες 2 μέρες και εκτός του πόνου περπατάω και σαν τον C3-PO). Σα προσπάθεια/ιδέα μου αρέσει που κάποιος θέλει να με κάνει να γελάσω (μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό). Καλή τύχη. Υ.Γ. Ιδέα: αν κατέχεις λίγο, βάλε δυνατότητα να δίνεις σε τρίτα sites code snippet (widget) σε στυλάκι «αστεία εικόνα της ημέρας», κάτι τέτοιο και φυσικά συντήρησέ το όπως πρέπει με περιεχόμενο. Αυτή η κίνηση βοηθάει πολύ τα sites να αποκτήσουν διάδοση/backlinks, ανεξάρτητα τί περιεχόμενο προσφέρουν (αρκεί να προσφέρουν).
nackgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τα ορθογραφικά λάθη είναι επιτηδευμένα να ταιριάζουν με το σλόγκαν «κάτι δε πάει καλά»; Πλακίτσα έχει πάντως, όντως γέλασα με κάποια (κι έχω κι ένα νευροκαβαλίκευμα τελευταίες 2 μέρες και εκτός του πόνου περπατάω και σαν τον C3-PO). Σα προσπάθεια/ιδέα μου αρέσει που κάποιος θέλει να με κάνει να γελάσω (μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό). Καλή τύχη. Υ.Γ. Ιδέα: αν κατέχεις λίγο, βάλε δυνατότητα να δίνεις σε τρίτα sites code snippet (widget) σε στυλάκι «αστεία εικόνα της ημέρας», κάτι τέτοιο και φυσικά συντήρησέ το όπως πρέπει με περιεχόμενο. Αυτή η κίνηση βοηθάει πολύ τα sites να αποκτήσουν διάδοση/backlinks, ανεξάρτητα τί περιεχόμενο προσφέρουν (αρκεί να προσφέρουν). Πολύ καλή ιδεα ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα