Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dafuq.gr

Ευελπιστούμε να γίνουμε ενα απο τα μεγαλύτερα Ελληνικά site με περιεχόμενο αστείων φωτογραφιών.

Στην σελίδα μας θα βρεις αστείες φωτογραφίες , ευτράπελα , περίεργες ταμπέλες, καταστάσεις που δεν θα ήθελες να σου συμβούν και οτι μπορεί να σε κάνει να γελάσεις.

Ελπίζουμε να περάσεις καλά

dafuq.gr

Δημοσ.

Τα ορθογραφικά λάθη είναι επιτηδευμένα να ταιριάζουν με το σλόγκαν «κάτι δε πάει καλά»; ^_^

Πλακίτσα έχει πάντως, όντως γέλασα με κάποια (κι έχω κι ένα νευροκαβαλίκευμα τελευταίες 2 μέρες και εκτός του πόνου περπατάω και σαν τον C3-PO).

Σα προσπάθεια/ιδέα μου αρέσει που κάποιος θέλει να με κάνει να γελάσω (μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό). Καλή τύχη.

Υ.Γ. Ιδέα: αν κατέχεις λίγο, βάλε δυνατότητα να δίνεις σε τρίτα sites code snippet (widget) σε στυλάκι «αστεία εικόνα της ημέρας», κάτι τέτοιο και φυσικά συντήρησέ το όπως πρέπει με περιεχόμενο. Αυτή η κίνηση βοηθάει πολύ τα sites να αποκτήσουν διάδοση/backlinks, ανεξάρτητα τί περιεχόμενο προσφέρουν (αρκεί να προσφέρουν). ^_^

Δημοσ.

Τα ορθογραφικά λάθη είναι επιτηδευμένα να ταιριάζουν με το σλόγκαν «κάτι δε πάει καλά»; ^_^

Πλακίτσα έχει πάντως, όντως γέλασα με κάποια (κι έχω κι ένα νευροκαβαλίκευμα τελευταίες 2 μέρες και εκτός του πόνου περπατάω και σαν τον C3-PO).

Σα προσπάθεια/ιδέα μου αρέσει που κάποιος θέλει να με κάνει να γελάσω (μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό). Καλή τύχη.

Υ.Γ. Ιδέα: αν κατέχεις λίγο, βάλε δυνατότητα να δίνεις σε τρίτα sites code snippet (widget) σε στυλάκι «αστεία εικόνα της ημέρας», κάτι τέτοιο και φυσικά συντήρησέ το όπως πρέπει με περιεχόμενο. Αυτή η κίνηση βοηθάει πολύ τα sites να αποκτήσουν διάδοση/backlinks, ανεξάρτητα τί περιεχόμενο προσφέρουν (αρκεί να προσφέρουν). ^_^

Πολύ καλή ιδεα ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...