rhomio Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ποιο απο τα 3 μου προτεινετε και γιατι. xperia neo xperia neo v xperia arc s ξερω τις μεγαλες διαφορες μεταξυ τους αλλα εχω διαβασει αρκετα αρνητικα για την μπαταρια των 2 τελευταιων οτι ειναι μικρης διαρκειας, επισης πως στο neo v τριζει καποιο πλαινο πλαστικο. θαπαιρνα το neo v διοτι ειναι το πιο φτηνο αλλα αν ειναι να φορτιζω καθε μερα την μπαταρια του δεν νομιζω να αξιζει. θα επαιρνα το arc s αλλα με χαλαει που δεν εχει μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις και skype, ασε που και γιαυτο το κινητο εχω ακουσει οτι δεν κραταει η μπαταρια του. δεν εχω ακουσει ομως αρνητικα για το σκετο neo... πειτε μου εσεις λοιπον αν εχετε ακουσει καποια και γενικα ποια η γνωμη σας.
christs Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ποιο απο τα 3 μου προτεινετε και γιατι. xperia neo xperia neo v xperia arc s ξερω τις μεγαλες διαφορες μεταξυ τους αλλα εχω διαβασει αρκετα αρνητικα για την μπαταρια των 2 τελευταιων οτι ειναι μικρης διαρκειας, επισης πως στο neo v τριζει καποιο πλαινο πλαστικο. θαπαιρνα το neo v διοτι ειναι το πιο φτηνο αλλα αν ειναι να φορτιζω καθε μερα την μπαταρια του δεν νομιζω να αξιζει. θα επαιρνα το arc s αλλα με χαλαει που δεν εχει μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις και skype, ασε που και γιαυτο το κινητο εχω ακουσει οτι δεν κραταει η μπαταρια του. δεν εχω ακουσει ομως αρνητικα για το σκετο neo... πειτε μου εσεις λοιπον αν εχετε ακουσει καποια και γενικα ποια η γνωμη σας. χμ, μαλλον σου λειπουν βασικες γνωσεις περι κινητων, απο που ν αρχισω και που να τελειωσω. 1) δεν υπαρχει το κινητο Neo στην Ελλαδα. Δεν ηρθε ποτε, για την ακριβεια. Αποσυρθηκε λογω καποιων αποθεματικων θεματων, και στη θεση του κυκλοφορησε το Neo V. Οποτε, ξεκιναμε και λεμε οτι δεν υπαρχουν 3 κινητα, αλλα 2. 2) το Neo V και το Neo ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ. Μονη διαφορα 5ΜΡ Καμερα του Νεο v ΑΝΤΙ 8ΜΡ του Νεο. ουσιαστικα αγοραζεις το ιδιο κινητο, 100 ευρω φθηνοτερα. 3) εχει γραφτει πολλακις, το θεμα Neo V, τα συν και τα πλυν του, σε παμπολλα θεματα, πανω απο 20 θεματα υπαρχουν στην αναζητηση για να μαθεις καποια πραγματα για το κινητο απ ολους εμας, απλα αναρωτιεμαι γιατι ποτε δεν μπαινετε στη διαδικασια να αναζητησετε κατι πριν ρωτησετε. 4) Ολα μα ολα τα κινητα smatrphones εχουν θεμα με τη μπαταρια, γιατι πολυ απλα εχουν κατασκευαστει να κανουν χιλια πρ αγματα, αντι για τα παλια που στελναν μονο σμσ και παιρναν τηλεφωνα. Φορτιση θα θελει καθε 2 μερες, αν του κανεις νορμαλ χρηση. Αν παλι ουτε τοσο σου φτανει, μαλλον πολυ απλα δε πρεπει να παρεις smartphone. 5) και τελευταιο απο μεριας μου, μου συγκρινεις αυτα τα 2 κινητα, δηλαδη το Νεο V Και το Arc S , οταν το μεν πρωτο κανει 200 ευρω και το δευτερο 340 ευρω στην καλυτερη. Δεν ειναι καπως ατοπο?? Λοιπον, για να στο απαντησω απλα, και πιο καλα, θα σου πω οτι το Neo V ειναι το νουμερο 1 value for money και επιλογη αυτη τη στιγμη στα λεφτα του,, δηλαδη στα 200 ευρω, και στη δε κατηγορια του Arc S, υπαρχουν 2 κινητα, οπως το Optimus 2x και το Αtrix στα 300 ευρω, που θα προτιμουσα περισσοτερο, ή θα εδινα αλλα 70 ευρω παραπανω περιπου απο το Arc S, και θα επαιρνα με 400+ ευρω σε λιγο καιρο το Samsung galaxy s2. ηδη κανει 420 ευρω. (ή θα εκανα λιγη υπομονη να [πεσει στα 350 ευρω) Ελπιζω ν βοηθησα.
rhomio Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 1ον φιλε μου υπαρχει το neo στην ελλαδα οριστε http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v7.tpl&product_id=1159&category_id=136&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart 2ον σε υπερευχαριστω να εισαι καλα με ελυσες πολλες αποριες και μου ανοιξες τα ματια 3ον ειδα κιολας οτι το arc s ναι μεν καλυτερο ΑΛΛΑ δεν εχει καν μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις ή skype ενω τα αλλα 2 εχουν, οποτε το βγαζω απο την μεση αυτο. 4ον αφου μου λες πως το neo v και το neo ειναι ολοιδια κινητα με μονη διαφορα την καμερα τοτε να σε ρωτησω κατι. αυτα τα 3 mpixel που λειπουν απο το neo v ειναι μεγαλη η διαφορα? πως το βλεπεις εσυ? δηλαδη οκ δεν ειμαι και φωτογραφος αλλα ξερεις που και που θα θελω να βγαλω καμια φωτο με καποιο ωραιο τοπιο και θα θελω να την δειξω στους φιλους μου και να φαινεται καθαρα η φωτο και οχι θολα. πες μου την γνωμη σου αν δεν ειναι δυσκολο. ευχαριστω .
nikoskon Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 SE Neo V και πολλά είναι τα 200€. Sent from my Galaxy S
christs Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ημουν σαφης στο θεμα Neo νομιζω, ας μην το κανουμε μεσανατολικο, το εν λογω κινητο δεν ηρθε επισημα στην Ελλαδα απ οσο ξερω, προφανως οι εταιριες που πουλουν τετοια κινητα, μεσω διαδικτυου, ειναι απο χωρες του εξωτερικου εισαγομενες. Νομιζω ομως οτι και μονο η ενημερωση οτι ουσιαστικα Neo και Neo V ειναι ιδιο και το αυτο κινητα, απο αποψη και εξωτερικης εμφανισης, αλλα και τεχνικων χαρακτηριστικων, νομιζω σε καλυπτει. Ενα κατοσταρικο στην τιμη, οποιος θελει ψαχνει να παρει το Neo Οσο για το θεμα σου με την ελλειψη μπροστινης καμερας στο Arc S, τοσο το καλυτερο να το απορριψεις, απο τη στιγμη που και εγω συμφωνω σε μια τετοια απορριψη, και σου εξηγησα πριν γιατι, δεν αξιζει τα τοσα του λεφτα με τις νεες κυκλοφοριες να ερχονται αμεσα, να ειναι μονοπυρηνο, και να υπαρχουν στην αγορα φθηνοτερα και διπυρηνα τα optimus 2x και atrix. Τελος, οσο για το θεμα του ελλειματος των 3 ΜΡ, προσωπικα εχω το Neo V και σε διαβεβαιω για την ποιοτητα του κινητου, και της εν λογω καμερας του. Αξιολογοτατη. Δε θα ειναι προβλημα σε καμια περιπτωση αυτη η διαφορα. Βεβαιως, μη ξεχνας οτι η συσκευη παραμενει ενα κινητο τηλεφωνο, οποτε αν θελεις καμια σουπερ ουαου φωτογραφια, καλυτερα να χρησιμοποιεις μια φωτογραφικη μηχανη. Ειδεαλλως, η HD καμερα του Neo V θα σε αφησει υπερ του δεοντος ευχαριστημενο, και ικανοποιημενο για τα λεφτα που μολις θα ξοδεψες! Το top value for money κινητο
rhomio Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 πορε φιλε μια τετοια απαντηση/εξηγηση εψαχνα περιπου μια βδομαδα ειμαι απολυτα καλυμενος απο εσας!!! να ειστε καλα! και παλι ευχαριστω.
nikoskon Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ημουν σαφης στο θεμα Neo νομιζω, ας μην το κανουμε μεσανατολικο, το εν λογω κινητο δεν ηρθε επισημα στην Ελλαδα απ οσο ξερω, προφανως οι εταιριες που πουλουν τετοια κινητα, μεσω διαδικτυου, ειναι απο χωρες του εξωτερικου εισαγομενες. Νομιζω ομως οτι και μονο η ενημερωση οτι ουσιαστικα Neo και Neo V ειναι ιδιο και το αυτο κινητα, απο αποψη και εξωτερικης εμφανισης, αλλα και τεχνικων χαρακτηριστικων, νομιζω σε καλυπτει. Ενα κατοσταρικο στην τιμη, οποιος θελει ψαχνει να παρει το Neo Δεν χρειάζεται υφάκι στο Insomnia. Τα μέλη καταλαβαίνουν και χωρίς αυτό. Όρισε το "επίσημα". Στο Mediamarkt πωλείται κανονικότατα το Neo.Τί θα πεί "επίσημη" από την στιγμή που το κινητό καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας; Για τα υπόλοιπα, όντως τα πλαστικά του Neo V είναι υποδεέστερα του Neo χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακής ποιότητας.
rhomio Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ευχαριστω και παλι παιδια τελικα οκ θα παρω το neo v και ευχομαι να ειναι καλο. επισης ακομα κατι που ηθελα να ρωτησω. σκεφτομαι να παρω για την γυναικα μου το xperia x8, αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εχει μπροστινη καμερα για να μπορουμε να μιλαμε μεσω skype μεσω wifi, οχι μεσω δικτυου.
christs Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δεν χρειάζεται υφάκι στο Insomnia. Τα μέλη καταλαβαίνουν και χωρίς αυτό. Όρισε το "επίσημα". Στο Mediamarkt πωλείται κανονικότατα το Neo.Τί θα πεί "επίσημη" από την στιγμή που το κινητό καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας; Για τα υπόλοιπα, όντως τα πλαστικά του Neo V είναι υποδεέστερα του Neo χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακής ποιότητας. σε παρακαλω να μην ασχολεισαι με τον εκφραστικο μου τροπο, μιας και δε σε αφορα, ειδικα δε οταν δεν αποτελεις απ οτι βλεπω καποιο στελεχος. κοινως, κανε τη δουλεια σου και αφησε κατα μερους τις συστασεις. μην απομονωνεις 4 λεξεις απο κειμενα 50 σειρων, για να με θεωρησεις αγενη. Αν οντως το εχουν και στα Media, καλως και να σαι καλα για την ενημερωση. Με τη λεξη "επισημα", ουσιαστικα εννοουσα οτι δεν υπηρξε ποτε στην ελληνικη αγορα διαθεσιμο. Πλαισια, γερμανους, μουλτιραμες, και ολα τα συναφη. Το οτι ηρθε π.χ. και στα media, συνηγορει σ αυτο που εγραψα οτι το κινητο δεν ηρθε ποτε επισημα στην Ελλαδα, μιας και τα media ξερεις απο ποια χωρα φερνουν τα προιοντα τους. Αν ειχε ερθει γενικως στην Ελλαδα, θα το ειχαν το κινητο και στα αλλα καταστηματα. Ουτως η αλλως, ενα μονο θεμα επρεπε να εξηγησω στον ανθρωπο, οτι δεν πρεπει να σκεφτεται το Neo, δεν υπαρχει κανενας λογος να το επιλεξει οντας 90-100 ευρω ακριβοτερο, αρα τον σκοπο μου τον πετυχα να ενημερωσω σωστα. ευχαριστω και παλι παιδια τελικα οκ θα παρω το neo v και ευχομαι να ειναι καλο. επισης ακομα κατι που ηθελα να ρωτησω. σκεφτομαι να παρω για την γυναικα μου το xperia x8, αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εχει μπροστινη καμερα για να μπορουμε να μιλαμε μεσω skype μεσω wifi, οχι μεσω δικτυου. απ οτι ειδα μολις τωρα στην επισημη σελιδα του κατασκευαστη, το x8 μαλλον δεν εχει δυστυχως δευτερευουσα(μπροστινη) καμερα για να κανεις τη δουλεια σου. Δες σε παρακαλω αυτο το θεμα Link , ενα παιδι ρωτουσε για κινητο με μπροστινη καμερα, το θυμηθηκα και ειπα να στο στειλω μηπως σε βοηθησει.
nikoskon Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τώρα δηλαδή μας εξήγησες τι θα πει "επίσημα" εισηγμένο; Το Galaxy S μου το πήρα από Saturn(που πλέον δεν υπάρχουν), με επιδότηση Vodafone. Η εγγύησή μου ισχύει κανονικά. Όρισε λοιπόν το "επίσημα" για να ξέρουμε τί λέμε και να μην παραπληροφούμε. Όσο για το Χ8 δεν νομίζω πως είναι καλή αγορα. Στα ίδια περίπου χρήματά υπάρχει το Alcatel OT-990 με 2η κάμερα και ραδιόφωνο. Sent from my Galaxy S
rhomio Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ωραιος ο φιλος να εισαι καλα. Να ειστε ολοι καλα. Ευχαριστω. Tελικα θα παρω 2 neo v μαλλον.
eko13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πνιγεστε σε μια κουταλια νερο... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4122&idPhone2=3734 Βλεπεις καμμια διαφορα εκτος απο 5-8 ΜΡ? Αξιζει να δωσεις 50% παραπανω μονο για την καμερα που και τα 8 δεν θα ειναι μεγαλη διαφορα... και επειδη το εφερε ενα μαγαζι δεν σημαινει οτι εχει ερθει και επισημα... Αν σου χαλασει και το πας στην Εριξον και σου πουν τι ειναι αυτο? Τοτε θα το καταλαβεις... Αν το παρεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι, η εγγυηση θα ειναι μονο για το συγκεκριμενο μαγαζι... Κανονικα θα επρεπε να στο κοιταξουν και στο επισημο, αλλα εδω ειναι Ελλαδα... Αναμεσα σε αυτα τα 3 ασυζητητι το V...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα