Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω δεν μπορω να περιμενω , αρχισα ηδη της παραγγελιες.τελικα με το κουτι εχω δυο επιλογες:

1)να παρω τωρα ενα καλο κουτι πχ το haf και αργοτερα να παρω και ssd οταν θα εχω μαζεψει καποιο ποσο.

2)ή να παρω τωρα ssd και το strikex.

Τι να κανω τελικα?

Δημοσ.

Το haf ειναι οντως πολυ καγκουρια ρε παιδι μου...Ασε π ολη η σκονη του δωματιου εκει μεσα θα μπαινει..!!!Για μενα πας στο 1) αλλα με καποιο πιο ποιοτικο κουτακι κοιτα τα Corsair.!!Για μενα παντα.!!!

Δημοσ.

Και εγω δεν μπορω να περιμενω , αρχισα ηδη της παραγγελιες.τελικα με το κουτι εχω δυο επιλογες:

1)να παρω τωρα ενα καλο κουτι πχ το haf και αργοτερα να παρω και ssd οταν θα εχω μαζεψει καποιο ποσο.

2)ή να παρω τωρα ssd και το strikex.

Τι να κανω τελικα?

Άντε πάλι με το "καλο" κουτί. Θα βάλεις υδρόψυξη? Αν όχι, strike x και ssd.

Δημοσ.

Mr.Dyno μην του προτεινεις αυτο το κουτι,και εγω ειχα πορωθει μαζι του και οταν το ειδα απο κοντα επεσα απο τα συννεφα! Σκετη πλαστικουρα -.- Αν θελει ποιοτικο,να παει σιγουρα σε Corsair,αλλιως πιστευω με το Haf μια χαρα θα ειναι..αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα παντως.

Δημοσ.

Για ποιό μιλάς? Για το strike ή για το commander? Γιατί το commander μια χαρά είναι. Κατά τα άλλα και γω μέσα για τα corsair αλλά α)δεν θέλει σοβαρό κουτί β) δεν χωράει στο μπάτζετ. Και για μένα δεν είναι λύση να μην πάρει ssd για να πάρει ακριβό κουτί.

Δημοσ.

Για το strike X αναφεροσουν πριν οποτε γιαυτο σου μιλαγα.. Φυσικα και να παει σε ssd,το προτεινω με χιλια,αφου θελει εφετσιδικο κουτι μπορει να παει για το shinobi http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2038 ,απλα να ξερει μουρατο και ποιοτικο δεν βρισκεις τοσο ευκολα.Και ξανατονιζω,ssd να παρει οπωσδηποτε.

Δημοσ.

αρα κταληγω σε αυτην την συνθεση:

CPU <<To παραγγειλα...

M.B

RAM<<To παραγγειλα...

PSU

GPU

SSD

Κουτι

HDD <<< Εβαλα εναν WD ,δεν ξερω αμα ειναι καλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...