Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλησπερα... Σε λιγο καιρο προκειτε να τον αγορασω... μια δυο εβδομαδες Ποσό που διαθέτουμε : 750 Χρήση υπολογιστή : Game Development, 3D desinging, Movies,Χαλαρό Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: UDK 3,autodesk maya, Mudbox, Cryengine Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι Εχω αυτην 1360 x 768 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χαλκιδικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα Προσπαθησς να το στησω μονος μου αρα απο οπουδηποτε Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι Εχω Windows 7 ultimate Και Dual Boot Windows XP Μια Συνθεση Απο Εμενα CPU M.B RAM PSU GPU HDD Και Χρειαζομαι Βοηθεια Με το κουτι...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Με δεδομένο ότι το μονιτορ σου έχει πολύ χαμηλή ανάλυση, η κάρτα όχι απλώς είναι τούμπανο αλλά και υπερβολική θα έλεγα. Παρ όλα αυτά, λογω της τιμής της, λέω να την πάρεις. Αν δεν την προλάβεις στα 109, πήγαινε στην 6770. Στην ανάλυση της οθόνης σου κι αυτή θα πετάει. Συμφωνώ με όλες σου τις επιλογές. Μένουν 130 ευρώ από το μπάτζετ αν αθροιστούν αυτά που διάλεξες. Θα πρότεινα να βάλεις αυτό το κουτί: http://www.skroutz.gr/s/350253/Thermaltake-VN400A1W2N.html και αυτόν τον ssd: http://www.skroutz.gr/s/339587/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-60GB.html με αυτά τα χρήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ωραιος... Συμφωνω... Την 6850 την θελω μονο και μονο να μην κολαει στο game development... Αμα ομως αυξησουμε κατα 30 ευρω το μπατζετ. Τι μπορουμε να κανουμε?
κοκολινος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ωραιος... Συμφωνω... Την 6850 την θελω μονο και μονο να μην κολαει στο game development... Αμα ομως αυξησουμε κατα 30 ευρω το μπατζετ. Τι μπορουμε να κανουμε? Το κουτακι θα το χεις χωσμενο πουθενα???Ή προκειται να το χεις πανω στο γραφει σου??Ή εστω ρε παιδι μου να φαινεται κατα καποιο τροπο!!!!!Με 30 ευρω το μονο π μπορεις ειναι να παρεις κανα ανεμιστηρακι π θ χρειαστεις σιγουρα 2-3 ακομα.!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το κουτακι θα το χεις χωσμενο πουθενα???Ή προκειται να το χεις πανω στο γραφει σου??Ή εστω ρε παιδι μου να φαινεται κατα καποιο τροπο!!!!!Με 30 ευρω το μονο π μπορεις ειναι να παρεις κανα ανεμιστηρακι π θ χρειαστεις σιγουρα 2-3 ακομα.!! Δεν ειπα πως ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ... ειπα καλη ιδεα.... κουτι και SSD Αμα βρω παραπανω λεφτα σιγουρα θα Παρω ενα καλυτερο κουτι με πολλα ανεμηστηρακια και φουρφουρια που θα βγαζουν ματι...
κοκολινος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν ειπα πως ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ... ειπα καλη ιδεα.... κουτι και SSD Αμα βρω παραπανω λεφτα σιγουρα θα Παρω ενα καλυτερο κουτι με πολλα ανεμηστηρακια και φουρφουρια που θα βγαζουν ματι... Γενικη ηταν η ερωτηση φιλαρακο μου..!!!Αν εχεις σκοπο να φαινεται,θα φαινοταν πιο ωραιο να χει και το ledaki του μ μετρο ομως..Για αυτο ρωτησα!!!!Και δεν χρειαζεσαι πολλα φουρφουριαα..!!!!2-3 το πολυ!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ισως καταλαθος μου εχω μπερδεψει λιγο τα πραματα... Για να γινω πιο σαφης θα το παρω απο την αρχη. Απο οτι εχω διαβασει συνολικα στο φορουμ εχω καταληξει στην παραπανω συνθεση... Δεν προεβλεπα να βαλω ssd για να παρω ενα καλυτερο κουτι. Τελικα να αγορασω τωρα ενα 'καλο' κουτι και αργοτερα να βαλω ssd? ή ειναι καλύτερο να επιλέξω την αποψη το δεινοσαυρου? Πρωσοπικα θα μου αρεσε ενα ομορφο κουτι.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καταρχήν είναι άλλο πράγμα το καλό κουτί και άλλο πράγμα το όμορφο. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερο: Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις cf, να βάλεις υδρόψυξη ή αν δεν χρειάζεσαι docking station κτλ τότε τα κουτιά των 50 ευρώ σε υπερκαλύπτουν. Τα περισσότερα έχουν και καλό cable management, μερικά βγάζουν και usb 3 μπροστά, οπότε είσαι οκ. Ο ssd είναι θέμα καθαρά επιδόσεων. Χρόνια τώρα, το πιο αργό υποσύστημα του pc είναι ο σκληρός δίσκος. Δηλαδή ο επεξεργαστής, οι μνήμες στροφάρουν και το σύστημα καθυστερεί λόγω του δίσκου που δεν μπορεί να ακολουθήσει. Αυτό άλλαξε με τους ssd. Τα κουτιά των 50 ευρώ δεν είναι μούφες γενικά. Απλά έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες. Αν δεν χρειάζεσαι τις παραπάνω δυνατότητες ενός ακτριβότερου κουτιού τότε δεν έχεις λόγο να το επιλέξεις. Αν τα κουτιά αυτής της τιμής σου φαίνονται πολύ σοβαρά, πες μου και θα σου βρώ ένα αρκούντως πανηγυρτζίδικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Οχι, δεν θα κανω ουτε cf , overclocking τωρα αμεσως. αυτο ομως που θέλω ειναι αν στο μελλον θελησω να μην με περιοριζει το κουτι. Ssd σιγουρα θα παρω, πιστευω δεν ειναι αναγκη να το παρω αμέσως. Θελω να ειμαι καλημενος με τό κουτι, γιατι ολο το αλλο συστημα σιγουρα θα κανω αναβαθμιση και θα τα αλλαξω καποτε στο μελλον.
κοκολινος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Οχι, δεν θα κανω ουτε cf , overclocking τωρα αμεσως. αυτο ομως που θέλω ειναι αν στο μελλον θελησω να μην με περιοριζει το κουτι. Ssd σιγουρα θα παρω, πιστευω δεν ειναι αναγκη να το παρω αμέσως. Θελω να ειμαι καλημενος με τό κουτι, γιατι ολο το αλλο συστημα σιγουρα θα κανω αναβαθμιση και θα τα αλλαξω καποτε στο μελλον. Ο ssd οπως και το κουτι,ειναι μια επενδυση...!!!Θα σου μεινουν..!!Ενω καρτα γραφικων οποτε σ βιδωσει την αλλαζεις..!!!!Δηλαδη ορισμενοι ετσι το κανουν...Την κρατανε 5-6 μηνες και τσουπ παμε γ αλλα..!!Το ιδιο ισχυει και μ την οθονη....!!!Οποτε κατσε και βρες ενα κουτι ομορφο,καλο,high end οχι 180-200 αλλα κατεβα στο 100 και βαλε και τον ssd....!! Κουτι θα πηγαινα εκει και ssd βρες ενα 60αρι τον πιο φθηνο μα διαφορες μεγαλες δεν εχουν..!!!!!! http://www.skroutz.gr/s/351178/OCZ-Vertex-Plus-Series-SATA-II-2-5-SSD-64GB.html Οριστε και εισαι μια χαρα..!!! Βγαινει ενα 20αρικο παραπανω απο τις προσθεσεις π εκανες στο μπατζετ σου αλλα αξιζει.!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Aν τελικά πάρει ssd, δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να πάρει sata2. 10 ευρώ παραπάνω έχει ο sata3.
κοκολινος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Aν τελικά πάρει ssd, δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να πάρει sata2. 10 ευρώ παραπάνω έχει ο sata3. Λαθος μου λαθος μου...!! http://www.skroutz.gr/s/339587/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-60GB.html ηθελα ν τ δειξω απλα χτυπησε το τηλ και βιαζομουν ν παω ν το σηκωσω και εκανα copy οτι να ναι.!!!
pano Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Φίλε hastounis,άποψή μου αν μπορείς να περιμένεις κανά μήνα,μην πάρεις μητρική και επεξεργαστή τώρα,γιατί έρχονται καινούργιες ''φουρνιές''(ήδη οι μητρικές έχουν σκάσει μύτη). Επίσης δίσκο μην πάρεις τον seagate,είναι πολύ ριψοκίνδυνο να δώσεις ένα 100άρικο για δίσκο με 1 χρόνο εγγύηση,για μένα πήγαινε σε Western Digital Black. Υ.Γ Την 6850 του Πλαισίου πάρτην χθές.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 θα παιξει μεγαλη διαφορα σε τιμες οι ivy bridge? Και θα αξιζει να περιμενω. Ισως αμα αφιερωσω παραπανω λεφτα να αγορασω και ssd και κουτι. Συγκεκριμενα το aerocool strike x. Καλα θα κανώ? Ssd σιγουρα θα παρω τελικα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Περίπου ίδιες τιμές, λίγο καλύτερες επιδόσεις. Ίσως δεν έχει νόμηα να περιμένεις γιατί στο χρόνο αναμονής πρέπει να προσθέσεις και το χρόνο που απαιτείται να "ωριμάσει" το z77 και να ξεπεράσει τα όποια πιθανά αρχικά προβλήματά του. Προσωπική άποψη πάντα. Το κουτί που κοιτάς κάνει 60 ευρώ, δεν βλέπω να κάνεις οικονομική υπέρβαση. Πάντως πέρα από την καγκούρικη εμφάνιση, μη νομίζεις ότι είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα. Με την έννοια ότι δεν είναι "το κουτί που θα σου μείνει" όπως το εννοούσες. Καγκουριά και ταυτόχρονα "καλό" κουτί είναι το HAF. Eκείνο, ναι, αξίζει. Επίσης έχε υπόψιν σου ότι αν ψάχνεις για κουτί που θα σου μείνει, πας σε κάτι πιο σοβαρό όπως τα corsair που προτάθηκαν παραπάνω. Κι αυτό διότι μαζί με το κουτί, θα μεγαλώνεις κι εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα