Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις κανέναν ανεμιστήρα στο κουτί? Ανάλογα με το που θα τον βάλεις αλλάζει και η φορά του αέρα που πρέπει να έχει. Αν δεν έχεις κανέναν και θέλεις να βάλεις μόνο έναν, τότε τον βάζεις πίσω και να βγάζει αέρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγα πίσω την Gigabyte και θα μου την αλλάξουν με μια Asus 7770. Άντε να δούμε αυτή θα τρέμει?? Πάντως και να τρέμει έχει κουμπάκι που μπορείς να απενεργοποιήσεις την 2d mode μέσα από το ASUS GPU tweak. Άντε να δούμε.

http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/HD7770DC1GD5V2/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα την asus 7770 αντικαθιστώντας την gigabyte 7770 που είχα. Άλλα όπως φοβόμουν τρέμει και αυτή (την έβαλα στον ίδιο υπολογιστή που είχα και την gigabyte)

Βέβαια ο υπολογιστής που είχα πωλήθηκε και θα μπει σε ολοκαίνουργιο υπολογιστή που αναμένω. Ας ελπίσω στο νέο desktop να μην τρέμει...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν απενεργοποιήσω το 2d mode από την κάρτα δεν τρέμει. Κάτι παίζεται με την εναλλαγή 2d σε 3d mode και την αλλαγή στις συχνότητες των chips. Πάντως έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα με τις καινούργιες ΑΤΙ 7770. Και απότι διάβασα και στις 7850(ίσως και σε άλλες) . Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα σχεδίασης hardware ή είναι θέμα drivers.

Πως γίνεται όμως να κάνω save την αλλαγή στο aSUS GPU Tweak. Ξέρει κάποιος??

Υ.Γ Όπως καταλάβατε τρέμει και στον καινούργιο υπολογιστή με τις default ρυθμίσεις άλλα τόσο καιρό δεν το έδωσα και πολύ σημασία γιατί ασχολιόμουν με την εγκατάσταση των προγραμμάτων στον καινούργιο μου υπολογιστή.

Δημοσ.

Λοιπον το συγκεκριμενο monitor εχει καποια θεματα με θερμοκρασιες αν εχεις καποια πυγη κοντα του (λαμπα πυρακτωσεως ας πουμε) ή κατι αλλο που να εκπεμπει θερμοτητα. Τιποτα το ιδιαιτερο μην παει το μυαλο σου σε κατι σοβαρο αλλα ειναι και αυτο κατι για να εχεις στο μυαλο σου. Στο λεω αυτο γιατι εχω εμπειρια με το συγκεκριμενο monitor αλλα και επειδη εχουμε μια 7750 φρεσκοαγορασμενη σε σπιτι φιλου σε μια DELL οθονη και δεν βλεπουμε τιποτα τετοιο απο αυτο που αναφερεις.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω τον υπολογιστή σε άλλο μόνιτορ να δω αν κάνει ή δεν κάνει αυτό το τρέμουλο!!

Τώρα που το σκέφτομαι όταν δοκίμασα την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που έχει ο επεξεργαστής(intel hd4000), δεν είχα τέτοια θέματα.

Πάντως είναι πολύ γνωστό πρόβλημα στις ati άλλα δεν ξέρω που οφείλεται!!!

http://www.wsgf.org/forum/forums/multi-monitor-gaming/amd-eyefinity-discussions/15402/ati-overdrive-low-2d-clocks-causes

http://www.tomshardw...ive-underclocks

Δημοσ.

Και μένα στα παιχνίδια δεν έχει κανένα πρόβλήμα. Όταν ανοίγω σελίδες στο firefox έχω το πρόβλημα. Που βέβαια λύνεται αν απενεργοποιήσω το 2d mode από την κάρτα.

Μήπως φταίει η ανάλυση??Έχω 1680χ1050 παρόλο που είναι 22". Αυτή είναι η μέγιστή ανάλυση της.

Δημοσ.

Εφοσον αποκτησες νεα κάρτα και νεο υπολογιστη τότε αποκλειεις αυτά τα 2 που υποπτευομασταν πριν και ψαχνεις αλλου το προβλημα (μονιτορ, ηλεκτρικη εγκατασταση, λαμπες φθοριου κοντα στο πισι, δοκιμες με μονιτορ φιλων σου).

Επίσης αναβαθμισε τον firefox στην εκδοση 14.0.1 και απενεργοποιησε το "use hardware acceleration..." στις ρυθμισεις του (options>advanced>general).

Η δικη μου 7770 ειναι MSI και εχω βαλει απο την 1η μερα τους drivers από τη σελιδα τους παρολο που ξεμειναν ακομα στην έκδοση 12.3 (Μαρτιος) και ειμαι ακομα με αυτους χωρις προβλημα (i5 2,4 # asus h67 # 1333 corsair # 400w coolermaster #samsung 20" 1680x1050). Ισως να δοκιμασεις τους drivers από Asus.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ας πω τι συνέβει τελικά σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιος στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα. Το θέμα λύθηκε με τους καινούργιους οδηγούς 12.10. Μέχρι και τους 12.9 είχα πρόβλημα με το τρέμουλο. Τώρα τι συνέβει δεν ξέρω...

Υ.Γ Ας ελπίζω μην πάω κάποια στιγμή σε νεότερους και μου αρχίσει πάλι τα κόλπα!!

• Like 1
Δημοσ.
Πριν λίγες μέρες πήρα την Gigabyte 7770 και την συνέδεσα με την lg οθόνη που έχω με την DVI σύνδεση. Παρατήρησα ότι η οθόνη κάνει ένα τρεμούλιασμα(ένα ελαφρό πάνω κάτω κάθε 15 λεφτερόλεπτα ' date=' κάθε 2 λεπτά ή όποτε του γουστάρει) όταν είμαι στο internet με το mozilla firefox 11. Σκέφτηκα μήπως είναι οι οδηγοί. Τους έβγαλα έβαλα πιο καινούργιους άλλα πάλι τα ίδια. Η κάρτα φαίνεται να λειτουργεί καλά άλλα είναι ψιλοεκνευριστικό. Στα παιχνίδια δεν μπορώ να παρατηρήσω αν συμβαίνει γιατί αλλάζούν συνέχεια οι εικόνες γρήγορα και δεν γίνεται να το παρατηρήσεις.

Υ.Γ Όσο έγραφα αυτό το μήνυμα η οθόνη έγινε μαύρη για 0,1 κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά πάλι κανονικά. Ίσα που το κατάλαβα δηλαδή...

Τι μπορεί να φταίει??[/quote']

Ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα (τρεμουλιασμα στις άκρες τις οθόνης, μαύρες οθόνες και crushes στην επιφάνεια εργασίας ενώ έπαιζε) όταν αγόρασε μια gigabyte 7770, και τελικά αποδείχτηκε ότι έφταιγε το τροφοδοτικό. Συγκεκριμένα αρχικά χρησιμοποιούσε ένα cm extreme power plus 500w και στη συνέχεια το άλλαξε με ένα corsair gs 700w. Δεν ξαναεμφανισε πρόβλημα από τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...