savatage2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Με οτι παλιούς drivers είχε το σύστημα τι έκανες ? Εκανες πλήρη καθαρισμό πριν περάσεις τους νεους ? Τι εννοείς πλήρη καθαρισμό??Έκανα το uninstall που προβλέπεται από τον πίνακα ελέγχου. Χρειάζεται κάτι παραπάνω?? Δοκίμασες να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers από το site της gigabyte; Έχω βάλει και αυτούς και πάλι το ίδιο. Τους πρώτους οδηγούς που εγκατέστησα στην κάρτα ήταν αυτούς που είχε στο cd μαζί με την κάρτα!!Μήπως πρέπει να τους καθαρίσω πλήρως με κάποιο τρόπο και μετά να βάλω τους καινούργιους???
sl028 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εγγύηση παίζει; Αν ναι, πάρε τηλ και εξήγησέ τους το πρόβλημα. Το πιο πιθανό είναι να σου πουν να τους την πας για εξέταση και μετά να σου κόψουν πιστωτικό (τουλάχιστον έτσι κάνουν στο πλαίσιο). Κι όταν πάρεις το πιστωτικό, μην ξαναπάρεις Gigabyte την οποία δε θεωρώ πολύ αξιόπιστη εταιρία, αλλά πήγαινε ή σε Asus ή σε Sapphire.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Κι όταν πάρεις το πιστωτικό, μην ξαναπάρεις Gigabyte την οποία δε θεωρώ πολύ αξιόπιστη εταιρία, αλλά πήγαινε ή σε Asus ή σε Sapphire. Μια χαρά είναι και η gigabyte και όλες. Αν του κόψουν πιστωτικό ας πάρει 6870 με αυτά τα λεφτά. Γενικά κακή επιλογή η 7770.
savatage2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Έκανα μια ρύθμιση από το profiles έτσι ώστε οι τιμές του gpu και της μνήμης να είναι σταθερές και σταμάτησε το τρέμουλο. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό??? Υ.Γ Την λύση την βρήκα από την παρακάτω σελίδα.. http://www.wsgf.org/forum/forums/multi-monitor-gaming/amd-eyefinity-discussions/15402/ati-overdrive-low-2d-clocks-causes
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Είναι γνωστό το πρόβλημά σου, αλλά εμφανίζεται ΚΥΡΙΩΣ όταν κάνεις κάποιο OC και τρέχεις 2d εφαρμογές (πχ desktop, Internet browsing κλπ). Όταν παίζεις 3d, ανεβάζει τα ρολόγια και όλα καλά. Δοκίμασε τον νέο Beta 12.6: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst126beta.aspx Λένε ότι λύνει πολλά παρόμοια θέματα
soulnick Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 εμενα δε με χαλαει καθολου που ριχνει clocks η καρτουλα. οταν ξεκιναω game ανεβαζει στα stock. απλα!
savatage2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Άρα αν καταλαβαίνω καλά δεν είναι θέμα μόνο της δικιάς μου κάρτας?Τόσο δύσκολο είναι να βγάλει σωστούς οδηγούς η amd?? Έβαλα και τους 12.6 beta και δεν λύθηκε.Μόνο με την επέμβαση στο profiles λύθηκε το θέμα.
George b Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μια χαρά είναι και η gigabyte και όλες. Αν του κόψουν πιστωτικό ας πάρει 6870 με αυτά τα λεφτά. Γενικά κακή επιλογή η 7770. Γιατί κακή επιλογή;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Γιατί ενώ είναι χειρότερη από την 6850, είναι ακριβότερη. Σχεδόν κοστίζει τα ίδια με την 6870 που είναι πολύ καλύτερη. Σαν value for money το λέω. Αλλιώς μια χάρά είναι η κάρτα τεχνικά. Σαν αγορά σε αυτήν την τιμή δεν είναι καλή. Στα 100-110 ευρώ θα ήταν άψογη.
savatage2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Γιατί ενώ είναι χειρότερη από την 6850, είναι ακριβότερη. Σχεδόν κοστίζει τα ίδια με την 6870 που είναι πολύ καλύτερη. Σαν value for money το λέω. Αλλιώς μια χάρά είναι η κάρτα τεχνικά. Σαν αγορά σε αυτήν την τιμή δεν είναι καλή. Στα 100-110 ευρώ θα ήταν άψογη. Δεν είναι ακριβότερη από την 6850. Εγώ την πήρα 146 ευρώ. Τόσο κάνουν και οι 6850. Οι 6870 κάνουν 30-40 ευρώ παραπάνω. Ο λόγος που την πήρα είναι ότι έχει χαμηλή κατανάλωση. Το τροφοδοτικό μου είναι 550 watt.Αν έπαιρνα την 6850 μπορεί να χρειαζόταν να αλλάξω και τροφοδοτικό. Δείτε τις καταναλώσεις των καρτών στην παρακάτω εικόνα http://images.hardwarecanucks.com/image/mac/MISC/HD7770-59.jpg
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Η 6850 έχει 136 και η 6870 ξεκινάει από 166. Γενικά από τότε που βγήκε η 7770, η 6850 είναι σταθερά φτηνότερη (πάντα συγκρίνουμε τις φτηνοτερες εκδόσεις των δύο καρτών). Αν το τροφοδοτικό σου είναι ποιοτικό 550watt, θα σήκωνε οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Αν δεν είναι, μπορεί να έχεις πρόβλημα με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών, μεγαλύτερης ή μικρότερης κατανάλωσης. Σαφώς οι πιθανότητες θα αυξάνονταν με πιο ενεργοβόρα κάρτα.
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ άλλα εμφανίζεται σε σελίδες πού έχουν flash με απενεργοποίηση του hardware acceleration τού flash player δεν εμφανίζεται πλέον
savatage2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ άλλα εμφανίζεται σε σελίδες πού έχουν flash με απενεργοποίηση του hardware acceleration τού flash player δεν εμφανίζεται πλέον Με τι κάρτα? Πως το απενεργοποίησες??
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Έχω μια ταπεινή 6450 .Για να το απενεργοποίησης άνοιξε ένα βίντεο στο youtube δεξί κλικ επιλέγεις settings ξετικαρεις στο display το hardware acceleration .
savatage2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Θέλω να βάλω έναν ανεμιστήρα στο κουτί που δεν έχω. Βάζω το case fan να φυσάει προς τα μέσα ή προς τα έξω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα