snaketrader Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παιδες, ξερει κανενας πως μπορω να βγαλω ειδικους χαρακτηρες. Μου τους εμφανιζει μονο στο προγραμμα εγκαταστασης του εκτυπωτη σε καποια σημεια (hp κι εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους τροπους να το εγκαταστησω). Το εγκατεστησα αλλα δεν εκτυπωνει κι ενας φιλος μου ειπε οτι μπορει να ευθυνεται απο αυτο..μπορεις να με βοηθησει καποιος με τις ρυθμισεις?
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν κατάλαβα το πρόβλημα... δεν μπορείς να τυπώσεις ειδικούς χαρακτήρες; Δεν εμφανίζει ο υπολογιστής ειδικούς χαρακτήρες; Ποιοι είναι οι ειδικοί χαρακτήρες;
snaketrader Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Οι ειδικοι χαρακτηρες εμφανιζονταν οταν εκανα εγκατασταση οταν ετρεχε το προγραμμα, αλλα οκ τωρα ολα κομπλε φιλε μου τους εφτιαξα. Το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι παρολο που εκανα εγκατασταση ο εκτυπωτης δεν εκτυπωνει..σκαναρει και κανει ολες τις υπολοιπες λειτουργειες και δεν εκτυπωνει. Το μονο που εκτυπωνει ειναι η δοκιμαστικη σελιδα κι οχι απο το πινακα ελεγχου αλλα απο το προγραμμα της hp. Ξερεις τι μπορει να ευθυνεται;
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μπορεί να θέλει calibration πριν αρχίσει να δουλεύει σωστά...βάλε δηλαδή την σελίδα που εκτύπωσε στον scanner να την σαρώσει πολλά μοντέλα έτσι θέλουν στην αρχή.
snaketrader Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το έχω κάνει κι αυτο...μου το εβγαζε ουτως η αλλως στην αρχη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα