Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ανοιξω λογαριασμο paypal και θελω να κανω καποιες ερωτησεις 1)επειδη ειμαι ανηλικος αν βαλω τα δικα μου στοιχεια θα εχω καποιο προβλημα μελλοντικα? 2) στο λογαριασμο πρεπει να εχω τα ιδια στοιχεια με τη προπληρωμενη καρτα που θα βαλω?

Δημοσ.

Για το θέμα ενήλικου/ανήλικου δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως δεν έχεις πρόβλημα.

Για το θέμα της κάρτας, αν και στο πεδίο ονοματεπώνυμο έχει συμπληρωμένο το ονοματεπώνυμο σου βάζεις τα υπόλοιπα στοιχεία της κάρτας σου σωστά και δουλεύει κανονικά.

Εγω στο λογαριαμό μου έχω μια κάρτα που είναι ενώς πελάτη μου, σαν ονοματεπώνυμο φαίνεται το δικό μου αλλά το νούμερο το CVC και η λήξη είναι τα σωστά, οπότε οι αγορές μου γίνονται κανονικά.

Δημοσ.

τελικα εβγαλα μια προπληρωμενη της κυπρου και εφτιαξα ενα λογαριασμο στο ονομα μου αλλα οταν παω να εισαγω τη καρτα μου λεει This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. τι κανω λαθος?

Δημοσ.

κοίτα το πρόβλημα είναι ότι η τράπεζα απέριψε την κάρτα σου.

Τα στοιχεία τα έβαλεσ όλα σωστά?

Μήπως έκανες λάθος στον κωδικό επιβεβαίωσης?

Μην χρησιμοποιείς κενά ανάμεσα στις τετράδες των αριθμών.

Δημοσ.

τα στοιχεια της καρτας ειναι σωστα. παιζει να μην την παιρνει επειδη διαφερουν τα προσωπικα στοιχεια( ονομα, διευθυνση)? ο κωδικος επιβεβεωσης ειναι ο τριψηφιος πισω απο τη καρτα, ετσι? (μου εχει ενα 4ψηφιο και ενα 3ψηφιο)

Δημοσ.

τελικα μετα απο 100+ προσπαθειες μου τη πηρε τη καρτα. το κωδικο επιβεβεωσης μπορω να τον δω και μεσω του i-cardonline?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα.

-Εάν κάποιος έχει βάλει λεφτά μέσα στην prepaid για να κάνει αγορά απ το ίντερνετ μέσω Paypal, και τελικά δεν την κάνει αυτήν την αγορά...δεν μπορεί να πάει στην τράπεζα και να πάρει πίσω το ποσό που έδωσε για να 'φορτίσει' την prepaid κάρτα του;

-Στο Amazon, οι πωλητές δεν πουλάνε με Paypal; Μόνο με πιστωτικές κάρτες;

-Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω ένα συγκεκριμένο βιβλίο να το αγοράσω online μέσω Paypal σε όσο πιο χαμηλή φτηνή γίνεται να βρεθεί; (ακόμα και e-book ή ακόμα και κανονικό χρησιμοποιημένο βιβλίο)

Δημοσ.

Μπορείς να συνδέσεις την προπληρωμενη σου με το paypal αλλά και να την χρησιμοποιήσεις και χωρίς αυτό. Εγώ πχ αγοράζω από Ebay μόνο με paypal και από Amazon απευθείας χρησιμοποιώντας και στις δύο περιπτώσεις την ίδια κάρτα.

Τα χρήματα φυσικά μπορείς να τα πάρεις άμεσα είτε από το ταμείο με κάποια μικρή χρέωση είτε από το ΑΤΜ.

Δημοσ.

Πως χρησιμοποιώ την προπληρωμένη χωρίς το Paypal;

Στο πεδίο που λέει "card number" βάζω τον μεγάλο αριθμό που έχει μπροστά;

Στο πεδίο που λέει " name on card" τι βάζω;

Δημοσ.

καλημερα,

θα κανω μια αγορα με paypal απο κινα πανω απο 1000 ευρω,

αλλα εχω μπερδευτει λιγο.

Παω στο send money, αλλα εκει τι επιλεγω?

purchace η personal?

και μετα goods, services, η ebay items? (δεν εχει σχεση με ebay)

η μηπως personal? και ποιες επιλογες απο αυτες που εχει εκει?

Επισης η κινεζα μου ειπε οτι εχει χρεωση 4% paypal fee...

αυτα τα βαζω στη χρεωση?

δηλαδη 1000 αγορα προιοντος + 4% paypal fee

εγω βαζω στο send money 1040? η μου τα βαζει μονο του στο τελος?

ευχαριστω οποιος ξερει!

Δημοσ.

Στο μαγαζί που κάνεις την αγορά δεν σου βγάζει τελικό ποσό πληρωμής?

Είναι online κατάστημα ή θες να στείλεις λεφτά σε κάποιον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...