Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μας πεις για ποιο λόγο τα προορίζεις. Αν τα θες για μεταφορά αρχείων δεν παίζει σημαντικό ρόλο η ταχύτητα, αν όμως σκοπεύεις να κάνεις πχ εγκατάσταση των windows κλτ από αυτά, τότε θες και γρηγορότερα.

Επίσης, όρισε και ένα όριο τιμής για το καθένα.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μας πεις για ποιο λόγο τα προορίζεις. Αν τα θες για μεταφορά αρχείων δεν παίζει σημαντικό ρόλο η ταχύτητα, αν όμως σκοπεύεις να κάνεις πχ εγκατάσταση των windows κλτ από αυτά, τότε θες και γρηγορότερα.

Επίσης, όρισε και ένα όριο τιμής για το καθένα.

Οκ δίκιο έχεις...το 16άρι θα το έχω για μεταφορά αρχείων και δίνω μέχρι 20ε.Για το 8αρι δίνω μέχρι 10ε και ίσως βάλω τα windows..

Δημοσ.

Το Voyager πάντως εμένα ξεκόλησε όλο το πλαστικό και βγαίνει πολλές φορές αν δεν προσέξω πως το τραβάω...το USB είναι κολλημένο μέσα πολύ πρόχειρα...ενώ είναι πολύ καλό..με ψιλοαπογοήτευσαν μιας και υποστήριζα corsair.

Δεν ξέρω αν μπορέσεις να βρεις κανένα ξεχασμένο..είχε η OCZ τα Rally 2 είναι Dual Channel πραγματικά κορυφή για μένα...όταν έδινα στη σχολή στο τέλος παρουσιάζαμε τα video είμουν ο μοναδικός που δεν χρειάστηκε να περάσω το video μέσα στο σκληρό του pc...η μετάδοση δεδομένων ήταν κορυφή έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος...ρίχτω μια ματιά ίσως σου αρέσει..

OCZ Rally 2

Ένα το είχα πλύνει και μια φορά στο πλυντήριο..το είχα ξεχάσει σε τσέπη...βγήκε μια χαρά...τη δεύτερη φορά όμως μύριζε SKIP >..οπότε είναι ΕΝ ΜΕΡΗ αδιάβροχο XD

Δημοσ.

Για και εγκατάσταση λειτουργικού από το usb αγόρασα το Kingston DT Ultimate G2 - 16GB μιας και ήθελα ταχύτητα.

Για αποθήκευση και μεταφορά απλά αγοράζεις όποιο σου αρέσει περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλοι redmanftw και Udaba εσείς έχετε στη κατοχή σας το συγκεκριμένο φλασάκι?αν ναι είστε ευχαριστημένοι?

Επεξ/σία από jimmakosthrylos
Δημοσ.

Με το Ultimate της Kingston από ταχύτητα μια χαρά (αν και η μητρική μου έχει USB 3.0 της Etron = για τα μπάζα) πχ αντιγραφή iso αρχείο 4g με 80άρα ταχύτητα από και προς Intel 80G ssd.

Αρνητικά του: αρκετά παχύ και το καπάκι δεν είναι "εσωτερικά συμμετρικό" στο κούμπωμα.

Το καπάκι πάντως φένεται να δένει μια χαρά και να μην φεύγει με ένα πέταγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...