natso17 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γεια σας! Έχω ένα θέμα με τον Pentium e6500 @ 2.93! Συγκεκριμένα τον έχω ανεβάσει στα 3.66 Ghz (333*11) και μετά από αρκετά test με prime95 και Everest δείχνει να ανταποκρίνεται σε αυτή τη συχνότητα αφού η μέγιστη θερμοκρασία είναι 50 βαθμοί. Το πρόβλημα μου είναι ότι μετά από 6+ ώρες λειτουργίας αρχίζει να κολλάει τρομερά παρ όλο που η θερμοκρασία είναι περίπου στους 40-44 βαθμούς. Ούτε μουσική δεν μπορείς να ακούσεις. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ο πρώτος cpu μου . Μπορείς να δεις πόσο τις εκατό χρησιμοποιήται εκείνη τη στιγμή από τον επεξεργαστή? Memtest έκανες να τσεκάρεις και τις μνήμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μηπος θελει λιγο vcore παραπανω ..ποσες ωρες ετρεξες prime95 ??μου εχει τυχει για 6 ωρες σταθερο συστημα και την επομενη μερα κοκομλοκο .. Θελει κανα 10 ωρο..για να πεις οτι εισαι οκ..τι mobo εχεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natso17 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ο πρώτος cpu μου . Μπορείς να δεις πόσο τις εκατό χρησιμοποιήται εκείνη τη στιγμή από τον επεξεργαστή? Memtest έκανες να τσεκάρεις και τις μνήμες? Δεν χρησιμοποιείτε πάνω από 20%.Και όσο αναφορά τις μνήμες έχω κάνει memtest και όλα δείχνουν εντάξει. Μηπος θελει λιγο vcore παραπανω ..ποσες ωρες ετρεξες prime95 ??μου εχει τυχει για 6 ωρες σταθερο συστημα και την επομενη μερα κοκομλοκο .. Θελει κανα 10 ωρο..για να πεις οτι εισαι οκ..τι mobo εχεις;; Το vcore είναι 1.3625 ,το οποίο είναι και το όριο το οποίο δίνει η Intel για τον Ε6500. mobo: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2841#ov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν δοκιμαζεις 1,38 vcore χωσε λιγο mch δεκα με δεκαπεντε βολτακια παραπανω και λιγο στις μνημες ,και βλεπουμε.. Sent from my iPhone using Insomnia Τι ψυχτρα και mobo παιζει;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα