NitromanseR Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και λίγο καιρό έχω δυο ξεχωριστά προβλήματα με δυο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που έχω... Πρόβλημα 1: Είναι ένας Maxtor 1TB 3.5'' τον οποίο έχω εδώ και 3 χρόνια περίπου και ποτέ δε μου παρουσιάσε κάποιο πρόβλημα, πλέον όταν το συνδέω στο PC και τη πρίζα ενώ τον ακούω που γυρίζει το PC δε τον βλέπει και πρέπει να τον κουνίσω απότομα μερικές φορές για να "νιώσει". Πρόβλημα 2: Ένας WD 2.5'' ο οποίος όταν το συνδέω πάλι στο PC μου αρκετές φορές δε με αφήνει να κάνω copy, rename και οποιαδήποτε αλλαγή πάνω του γιατί λέει ότι είναι write-protected (εννοείτε πως ποτέ δεν έκανα τπτ τέτοιο) και πρέπει να τον βγάλω και να τον ξαναβάλω μερικές φορές για να μην έχω αυτό το πρόβλημα.. Τον έκανα και format αλλά τπτ. Όποιος μπορεί να καταλάβει τι φταίει και πρέπει να κάνω θα βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ ΥΓ: Ο τρίτος που έχω ένας Fujitsu Siemens 1TB λειτουργεί κανονικά οπότε δε νομίζω να είναι το PC.
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Λογικά και στης δυο περιπτώσεις ενδέχεται να είναι από την θήκη το πρόβλημα,αν δεν τους δοκιμάσεις σαν εσωτερικούς μην κάνεις τίποτα άλλο. Μην κουνάς δίσκους απότομα μπορεί αν τους κάνεις ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα