ebalasis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εχω μία gigabite 880-ud3h για amd am3+ με 8gb ram, X4 phenom, Sapphire 6790 (PCI-Express, GDDR5, 1GB),550w coolermaster και sata II seagate 500gb hdd. ολα μια χαρά, μέχρι που στα καλά καθούμενα ενώ δεν παίζω καν παιχνίδι με πετάει στην onboard κάρτα γραφικών.. δοκίμασα στην άλλη pci express θύρα και πάλι το ίδιο. έβαλα άλλη κάρτα γραφικών και πάλι τα ίδια. έκανα update τα bios καθάρισα τις θύρες της μητρικής, και πάλι τίποτα.. help!!! Nα συμπληρώσω ότι η εικόνα επανέρχεται στην κύρια κάρτα γραφικών όταν κάνω επανεκίνηση.
Lost1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Κλεισε τα onboard γραφικα απο το bios να δεις τι γινεται ... igx configuration / internal graphics mode / επελεξε disabled / κανε save ...
ebalasis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 thanks. δυστυχως αυτη τη φορα μου πεταει μαυρη οθονη και χανω εντελως την εικονα..
Lost1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η αλλη καρτα γραφικων που δοκιμασες ηταν amd ή nvidia ? Δες θερμοκρασιες της καρτας γραφικων ... Οταν κανει fail χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα ? Κανε unistall/με καποιο προγραμμα καθαρισε τους amd/ati drivers , και κανε update drivers , αν παλι τα ιδια δοκιμασε παλιοτερους drivers ... *Ελενξε τα καλωδια/adaptors για τροφοδοσια της καρτας ...
ebalasis Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 nvidia ήταν και έκανε το ίδιο γι αυτό δεν νομίζω οτι φταίνε οι drivers. Βέβαια δεν κοστίζει κάτι να το δοκιμάσω.. Τα καλώδια είναι οκ τα έχω τσεκάρει. όταν σβήνει κάνω reset.
ebalasis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Συμβαίνει κάτι εντελώς κουλό.. Πάω να κάνω απεγκατάσταση τους οδηγούς και μου πετάει μπλε οθόνη και κανει επανεκίνηση. Το ίδιο κάνει και όταν πάω να βάλω καινούργιους οδηγούς. Και το θέμα είναι ότι είχα κάνει και format για να λύσω το θέμα με την κάρτα γραφικών οπότε ούτε τα windows φταίνε..
stm00192 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Κανε και κανενα bootable memtest για παν ενδεχόμενο!!!
ebalasis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εκανα και memtest και το εβγαλε 100% χωρίς κανένα error.. E προφανώς έχει πρόβλημα η μητρική μου!
Lost1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Τι windows εχεις ? Ελενξε τον σκληρο δισκο με καποιο προγραμμα , μπορει ο δισκος να εχει προβλημα ... Αν δεν εχει προβλημα , κανε backup και μετα format δισκο και εγκατασταση windows + drivers (τιποτα αλλο) και δες αν εχεις προβλημα ... Θερμοκρασιες καρτας γραφικων ? Αφου δοκιμασεις και με αλλο psu , και εχεις αποκλεισει τα παντα , τοτε μονο μπορεις να πεις οτι φταιει η μητρικη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα