Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα.

Στο laptop του αδερφου μου,εχει σπασει το μικρο πλαστικο κλιπακι στο ethernet καλωδιο το οποιο γραπωνει την ethernet θυρα για να μην φυγει.

Το προβλημα ειναι οτι παιρνει το laptop στο κρεβατι και φευγει συχνα το καλωδιο με αποτελεσμα να κοβεται το ιντερνετ και να χρειαζεται να το ξαναβαλει στην θυρα.

Υπαρχει τροπος για να στερεωσω το καλωδιο σταθερα στην θυρα και να μην φευγει;

Μπορω να αλλαξω το ολο κλιπακι απο το καλωδιο με καινουργιο,εχω την ειδικη ταναλια,αλλα δεν ειναι λυση γιατι ειναι η 2η φορα που σπαει ο αδερφος μου το μικρο κλιπακι απο το καλωδιο.. :mad:

Δημοσ.

Logo στιγμής και καθάρισες!!! :P

Περα απο την πλάκα τώρα ... αμα είναι καλώδιο μικρού μηκους τότε πάρε ένα καινουργιο... αν είναι μεγαλο αλλαγή του κλιπ μιας και έχεις και τα εργαλεία...

Η αμμέσως επόμενη λύση... router με wifi και τερμα τα καλώδια !!

Δημοσ.
αλλα δεν ειναι λυση γιατι ειναι η 2η φορα που σπαει ο αδερφος μου το μικρο κλιπακι απο το καλωδιο..

επισης το laptop δεν διαθετει wifi.

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει εαν σου εχει σπασει το διαφανο κλιπακι που ειναι στο βυσμα του καλωδιου η σου εχει σπασει η καρτα δικτυου.

Εαν ειναι το πρωτο τοτε παρε καμια 10αρια βυσματα και φτιαχνε καινουργιο οταν σπαει.

Μην κανεις κακο στον εαυτο σου, ποτε μην αγορασεις ασυρματη καρτα σε usb. ΠΟΤΕ...

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει εαν σου εχει σπασει το διαφανο κλιπακι που ειναι στο βυσμα του καλωδιου η σου εχει σπασει η καρτα δικτυου.

Εαν ειναι το πρωτο τοτε παρε καμια 10αρια βυσματα και φτιαχνε καινουργιο οταν σπαει.

Μην κανεις κακο στον εαυτο σου, ποτε μην αγορασεις ασυρματη καρτα σε usb. ΠΟΤΕ...

εχει σπασει το μικρο πλαστικο κλιπακι στο ethernet καλωδιο
:rolleyes:
Δημοσ.

Επειδη το κλιπακι στο καλωδιο ethernet μπαινει και δεν βγαινει ποτε, μιας και τα 8 καλωδια του "γδερνονται" ακριβως πανω στις επαφες του κλιπ και ασφαλιζουν εκει, οποτε ο μονος τροπος να το φτιαξεις ειναι να το αντικαταστησεις.

Ενα κλιπακι εχει 8-10 λεπτα, αλλα το εργαλειο του εχει 5-10Ε.

Αν εισαι στο Βολο, πες να ερθω να στο κανω τζαμπα :P

Δημοσ.

Ρε παιδια με κά΄θε σεβασμό ... αλλα εχετε διαβασει το πρώτο ποστ του TS καλά??

Λεει ξεκάθαρα ότι έχει και εργαλείο για αυτή την δουλειά!!

Δημοσ.

Δεν το ειδα αυτο με το εργαλειο, συγγνωμη.

Αν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα, τοτε το ασυρματο ισως να ειναι καλυτερη λυση. Και για οποιον δεν θελει usb, υπαρχουν και αλλες λυσεις, πχ

http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores.html?from=catspan&keyphrase=mini+pci

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις μεγαλύτερο καινούργιο καλώδιο ώστε να μην τραβιέται και σπάει. Ή αν βγαίνει πολύ εύκολα το καλώδιο τύλιξε ένα χαρτάκι γύρω από το κλιπ για να σφηνώνει κάπως στην υποδοχή του ethernet. Αλλιώς άλλαζε τα κλιπάκια όταν σπάνε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτο το μαλακο πλαστικο δεν ειναι για να μην σπαει αλλα για να μην βγαινει καταλαθος καθως προστατευει απο κατα λαθος πιεση στην ασφαλεια. Στα σπιτια μας δεν τρεχει τιποτα να βγει ενα βυσμα κατα λαθος, σε εταιρια εαν βγει καποιο καλωδιο απο server η switch τοτε μπορει να πεσει το δικτυο και να δημιουργησει προβλημα σε οποια εργασια γινεται εκεινη την στιγμη.

Δημοσ.

Άλλαξε αδερφό. Ουτε κλιπς, ουτε τανάλιες, ουτε αγχος.

Στο μυαλο μου εισαι... αφου βλεπει οτι ο αδερφος δε βαζει μυαλο, οσα κλιπακια κι αν αλλαξει :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...