xnomik Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εχω ένα pc del μου το χάρισαν όταν μπαίνω στα βίος για να ξεκινήσει από το cd μου ζητάει κωδικό! υπάρχει τρόπος να το "παρακαμψω" αυτό? ευχάριστω
Sash21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλημέρα, αυτός που σου τον χάρισε δεν σου δίνει τον κωδικό?
nikomas50 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Κατεβάζεις το εγχειρίδιο της μητρικής και βρίσκεις τον τρόπο με τον οποίο κάνεις reset στο BIOS
tetod17 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ανοιγεις το κουτι βγάζεις την μπαταρια της μητρικής για 20-30 λεπτα και επαναφέρεις έτσι το bios και ο κωδικός δεν υπάρχει αλλα μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και κάποιες ρυθμήσεις μετα πχ αν εχεις 2 δισκους ποιος να μπουτάρει πρωτος την ώρα της μητρικής κ.α
Candlemass Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 ανοιγεις το κουτι βγάζεις την μπαταρια της μητρικής για 20-30 λεπτα δευτερόλεπτα και επαναφέρεις έτσι το bios και ο κωδικός δεν υπάρχει fixed. Αλλά μπορεί να χρειάζεται και βραχυκύκλωμα στα CMOS jumpers, οπότε κάνε αυτό που λέει ο nikomas50 και διάβασε το manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα