kastor94 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γεια σας τελεταια έχω ένα προβλημα με το pc εκεί που δούλευαν όλα μια χαρά εκεί που τον άνοιξα ξαφνικά παγώνει και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα ! Απο τότε κάθε φορά που ανοίγει τα γραφικά φαίνονται λιγο περίεργα και ξαφνικά μαυριζει η οθόνη και γράφει input not supported ! Αποτην άλλη αν μπω σε safe mode λειτουργεί κανονικα! Γενικά ανοίγει και μετα απο 1 λεπτό πετάει input not supported τι μπορει να φταει;
stm00192 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα συμπτώματα μαλλον φωνάζουν καμένη καρτα γραφικών!!
ninos30 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Προφανώς όπως λεει και ο προλαλήσαντας, έχεις πρόβλημα με την VGA. Φαίνεται να είναι στα όρια να "πεθάνει". Όταν μπαίνεις σε Safe-Mode, η κάρτα υπολειτουργεί αφού δεν φορτώνει ο driver και δουλεύει με τον Standard VGA Adapter. Άρα η κάρτα ούτε ζορίζεται, ούτε θερμαίνεται. Οπότε μάλλον πας για καινούρια
kastor94 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολυ όλους ! Πόσο κοστίζει περίπου; Έχετε να μου προτείνετε καμία δεν παίζω πολλά παιχνίδια και τα λοιπά απλά μουσική ταινίες Internet to χρησιμοποιώ ! Το πρόβλημα ειναι ότι δε ξέρω τι τύπος ειναι
rohas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 κατεβασε το gpu-z απο καποιον φιλο σου, περνα το σε ενα usb flash, ανοιξε το pc σου, μπες σε safe mode, βαλε το usb-flash, τρεξε το gpu-z (δεν θελει εγκ/ση) και μολις εμφανιστουν οι λεπτομερειες της καρτας γραφικων σου τραβα ενα printscreen να το σωσεις σε ενα αρχειο.Μετα απαντησε εδω και στειλε την εικονα για τα περαιτερω της καρτας γραφικων. Καλου κακου οταν θα εισαι σε safe mode κανε μια απεγκατασταση των drivers της καρτας γραφικων, κανε επανεκκινηση, ασε τα windows να ξεκινησουν κανονικα και περνα τους drivers.Μετα την επανεκκινηση -εαν ξεκινησουν κανονικα τα windows χωρις τα προβληματα που αναφερεις- τρεξε παλι το gpu-z και ανοιξε την μεσαια καρτελα ! Εκει αναφερει και τη θερμοκρασια της καρτας γραφικων.Για ελεγξε την σε τι επιπεδα φτανει.
kastor94 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δε μπορώ να το τρέξω αυτο που μου πες Γτ λέει ότι ειναι σε safe mode ! Παρόλα αυτα την έβγαλα και έχει μια υποδοχή για καλώδιο πάνω που συνδέεται με τη μητρική αλλα η καινούργια που λέω να πάρω δε πρέπει να χεί τέτοιο βίσμα απλά κουμπονει στην μητρική θα έχει πρόβλημα ;
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 kastor94 περιέγραψέ μας το σύστημά σου, για ποια χρήση έχεις το pc και το budget σου για την νέα κάρτα γραφικών...
kastor94 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτή που έχω τώρα απο τι βρήκα ειναι αυτή svga pci-express 7900 gt 512mb albatron και τώρα ψάχνω μια στα 60 ευρώ στο pc δεν παίζω πολλά παιχνίδια απλά για Internet ταινίες μουσική φωτογραφιες το έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα