Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω ενος προβληματος που αντθμετωπιζω εδω και καιρο με το λαπτοπ μου, το οποιο μολις επιδεινωθηκε οπως περιγραφω σε αλλο θεμα, σκεφτομαι την αγορα σταθερου υπολογιστη. Τον χρειαζομαι στη δουλεια μου και αν πραγματικα η αγορα καινουριου tower ειναι μονοδρομος θελω την βοηθεια σας.

Μπορω να αγορασω δυνατο πυργο μεχρι 1000 ευρω (χωρις οθονη); Δουλευω με αρκετα απαιτητικες εφαρμογες, οποτε φανταζομαι θελω δυνατο επεξεργαστη και μνημη ενω παραλληλα ειμαι σχετικα τακτικος gamer και HD Movie Viewer οποτε και οι απαιτησεις μου στην καρτα γραφικων ειναι υψηλες. Απαραιτητη προυποθεση για μενα ειναι η καρτα γραφικων να μπορει να συνδεθει με 2 εξωτερικες οθονες ταυτοχρονα.

Να παω σε ετοιμο πυργο η οχι(επειδη αν δεν βρω λυση με το λαπτοπ θα χρειαστω υπολογιστη αμεσα); Αν οχι, εχετε να προτεινετε μια συνθεση που να ικανοποιει επαρκως τα παραπανω; Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε έτοιμο, όχι, να μην πας. Δες αν θες και σχετική επιχειρηματολογία εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/439794-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-tips-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Μια πρόταση:

post-228313-0-69227400-1333575313_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, μια 22αρα Samsung LCD αλλα τουλαχιστον υπαρχει και γλιτωνει λεφτα απο το μπατζετ!

Είναι full hd (1920 x 1080) η ανάλυσή της ή 1680 χ 1050? Γιατί αν είναι η δεύτερη πάμε σε πιο οικονομική κάρτα.

Δημοσ.

Το μηχάνημα που προτείνεις Δεινόσαυρε που το συνέθεσες; Ρωτάω για να πάω στο site να δω τα κομμάτια ξεχωριστά...

Δημοσ.

Thanks! Μήπως μπορείς να προτείνεις σκληρό δίσκο για laptop Δεινόσαυρε και από που να τον πάρω - εγκαταστήσω; Για λεπτομέρειες δες εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/442154-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-toshiba-satellite-a-300-2/page__gopid__4672755#entry4672755

Επίσης αν κανένας άλλος έχει να προτείνει κάτι σε σύνθεση ή σε μεμονωμένο κομμάτι θα χαρώ να ακούσω την γνώμη του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...