Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους σας.Σκεπτομαι να αγορασω δισκο SSD.Μπορω να κανω μεταφορα του λειτουργικου win7 απο τον παλιο στον SSD η θα κανω ξανα εγκατασταση πραγμα που βαριεμαι.Αν γινεται και πως.

Σκεπτομαι να παρω εναν στα 120 GB.Λιγες ερωτησεις ,θα περιμενω τις απαντησεις σας και σας ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Σου προτείνω τον Samsung 830 που αφενός μεν συνοδεύεται από πολύ καλό software συμπεριλαμβανομένου του Norton Ghost που θα χρησιμοποιήσεις για την μεταφορά του λειτουργικού από τον μηχανικό σου δίσκο, και αφετέρου θεωρείται ένας από τους καλύτερους αυτή την στιγμή στα 128GB...

Δημοσ.

Επειδή σκέπτομαι και εγώ την αγορά ενός SSD, θέλω να ρωτήσω τους ειδήμονες, εάν αξίζει τον κόπο η αντικατάσταση, στην περίπτωσή μου.

Όταν έστησα το σύστημα, πριν από 3 χρόνια,αγόρασα ένα WD Velociraptor 150GB στις 10.000 και 2 WD 750GB στις 7200, και εγκατέστησα τα Win7 32 στον Velociraptor, για γενική χρήση και internet και τα 64 σε ένα partition ενός από τους άλλους, για χρήση video editing.

Το ερώτημα είναι εάν αξίζει τον κόπο να ξοδέψω χρήματα για την αγορά ενός SSD γι' αυτό το σύστημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μεταφορά κάνεις και με το acronis, αλλά το θέμα είναι αν θα γίνει σωστά το alignment του partition...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...