Προς το περιεχόμενο

Pc case: Nzxt Lexa s

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.visionstu...?id=20179&cat=1

εχει κανεις το συγκεκριμένο κουτι?εντυπώσεις.

Αξίζει? Αν οχι εχετε να προτεινεται κατι σε αυτην την τιμη?

Πολυ καλο κουτι το Lexa S αλλα οχι σε αυτην την τιμη.Το κουτι της Corsair ειναι πολυ καλυτερο ,εχει δικιο ο κοκο.

Δημοσ.

Χωρις να προσβαλω κανέναν . Εξωτερικα δεν μου πολυαρεσει ο κουρσάρος. Και για μενα παιζει ρολο να μου αρεσει το κουτι.

Οχι φυσικα πως ειναι ασχημο . Αλλα γουστα ειναι αυτα.

Πιο πριν σκεφτομουν και για το Thermaltake rx-1 overseer στα 140.

Δημοσ.
Χωρις να προσβαλω κανέναν . Εξωτερικα δεν μου πολυαρεσει ο κουρσάρος. Και για μενα παιζει ρολο να μου αρεσει το κουτι.

Αμα περινενεις κανενα διημερο θα σου εχω review με τους λογου που δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να διαλεξεις thermalfake!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Αμα περινενεις κανενα διημερο θα σου εχω review με τους λογου που δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να διαλεξεις thermalfake!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Οποιδηποτε μοντελο thermaltake??

Δημοσ.

Ναι! Το review που θα σου δειξω σε λίγο είναι απο κουτι της που κοστίζει 200Ε εεεε τα ελλατώματα του ειδικα σε αυτή την τιμή ειναι πολλά... δεν νομιζω να αλλάζει κατι σε φθηνότερο κουτι!!

Δημοσ.

Το κουτακι αυτο με ενα πλεξυ θα γινει μια κουκλα απλα.!!!Τεσπα ναι οπως ειπες και εσυ ναι γουστα ειναι αυταα..Κανε οτι σε φωτισει ο θεος.!!rolleyes.gif

Δημοσ.

Να και το review

http://www.thelab.gr/cases-reviews/thermaltake-armor-revo-i-epistrofi-enos-thrylou-107718.html

Και τονίζω τα σημεία που απλά εινια τραγικά για ένα επώνυμο κουτι και δυστυχώς τα συναντάμε σε όλα τα κουτια της thermalfake...

1. Λαμαρίνες που σφάζουν.... στην κυριολεξία. Δεν ξερω και εγώ πόσες φορές έχω κοπεί απο thermalfake.

2. Πολυ λεπτες λαμαρινες της ταξης του 1mm με ότι συνεπαγεται για την στιβαρότητα του κουτιού... φου το κανεις και στραβώνει!!

3. Gromets που στα λίγα κουτιά που τα βάζει φευγουν με το παραμικρό...

4. Κακό φινίρισμα της βαφης (μα σε ολα της τα κουτιά το ίδιο πραγμα??)

5. Γενικότερες σχεδιαστικές ατέλειες οπως το θέμα με την σιτα στο συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Να και το review

http://www.thelab.gr...lou-107718.html

Και τονίζω τα σημεία που απλά εινια τραγικά για ένα επώνυμο κουτι και δυστυχώς τα συναντάμε σε όλα τα κουτια της thermalfake...

1. Λαμαρίνες που σφάζουν.... στην κυριολεξία. Δεν ξερω και εγώ πόσες φορές έχω κοπεί απο thermalfake.

2. Πολυ λεπτες λαμαρινες της ταξης του 1mm με ότι συνεπαγεται για την στιβαρότητα του κουτιού... φου το κανεις και στραβώνει!!

3. Gromets που στα λίγα κουτιά που τα βάζει φευγουν με το παραμικρό...

4. Κακό φινίρισμα της βαφης (μα σε ολα της τα κουτιά το ίδιο πραγμα??)

5. Γενικότερες σχεδιαστικές ατέλειες οπως το θέμα με την σιτα στο συγκεκριμένο.

Και εγω χθες π εστησα το μηχανιμα παρατηρησα αυτο με τις λαμαρινες..!!!Κοιτα τωρα η βαφη δεν εχω και πολλες γνωσεις και εμπειριες για ν ξερω...Παντως για τα 40 ευρω π εδωσα εγω προσωπικα ειναι μια χαρα..!!!

Δημοσ.

Xωρίς να αμφισβητώ τα άλλα, αυτό το επιβεβαιώνω και γω. Σχεδόν τρώγεται η λαμαρίνα. :P

Αν και στα 40 ευρώ το commander είναι άριστη λύση, στα 200 υπάρχουν σίγουρα καλύτερα κουτιά.

Όταν παίρνεις με 40 ευρώ κουτί -κατά τεκμήριο- ούτε μόντες θα κάνεις, ούτε θα το σκαλίσεις. Ε εκεί το commander, το v4, το v3 είναι αξιοπρεπέστατα κουτάκια.

Δημοσ.

Δυστυχώε στην κατηγορία 40 - 50Ε η fake παιζει μονη της.. με μια εξαιρεση το γνωστό supercase...

Δυστυχώς χαθηκε και η xigmatek απο αυτή την κατηγοριά....

Αλλά για την κατηγοριά 100+ που κοιτάει ο TS ειναι εντελώς fail να κινηθεις προς thermalfake!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ stm για το λινκ !Αφου το nzxt-thermalke δεν αξιζει...

Να παω σε coolermaster.??

Δημοσ.

Αφου το nzxt-thermalke δεν αξιζει...

Να παω σε coolermaster.??

Εχεις καποιο συγκεκριμένο στο μυαλό... ?

Πες μας και το max budget σου...

Αν και στα "διαστημικά" κουτιά που κοιτας πραγματικά δεν μου έρχετε κατι σωστό να σου προτείνω!

Το corsair ηταν μια αψογη πρόταση αλλα το απεριψες λόγο design...

Παντως δες και αυτό αν το αντέχει η τσέπη σου!!

http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=600T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...