Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

έχω ένα toshiba laptop satelite a200-1AE με τα εξής χαρακτηριστικά:

2GB RAM

160GB Hard disk,

256MB NVIDIA® GeForce™ Go 7300 supporting TurboCache™ technology,

15,4 TFT WXGA screen.

Το laptop το έχω ήδη 5-6 χρόνια και η μπαταρία κρατάει πλέον λίγα λεπτά. Στην αρχή κρατούσε με μέτρια χρήση γύρω στη μια ώρα και 20 λεπτά. Αφού το laptop με καλύπτει ακόμα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μπαταρία η οποία θα του δίνει μια αυτονομία γύρω στις 2-3 ώρες. Υπάρχει κάποια τέτοια μπαταρία? Η μπαταρία που έχει τώρα είναι 10.8 βολτ και 4 χιλιάδες mAh,

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το μοντέλο που έχω δεν το γράφει από κάτω, παρόλα αυτά η μπαταρία που έχω είναι η PA3534u-1BRS. Ξέρεις περίπου η δεύτερη τι αυτονομία θα δίνει?Αυτό που προεξέχει στη δεύτερη τι είναι?

Δημοσ.

Εγώ πέρυσι πήρα από αυτόν τον πωλητή μιά για το Toshiba A100 μου (επίσης 5ετίας) με ένα 20άρικο και είναι μια χαρά, κρατάει όπως και η αρχική (περίπου 1,5 ώρα). Η μπαταρία ήταν third-party καινούρια, όχι ανακατασκευασμένη ή στοκ. Δεν ξέρω αν έχει το μοντέλο σου αλλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά.

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι για παραπάνω αυτονομία (2-3 ώρες) και μπορώ να διαθέσω ένα ποσό γύρω στα 80 euro. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό.

Δημοσ.

εχω κι εγω α200. πριν ενα χρονο αγορασα μια μπαταρια (οχι αυθεντικη) απο το αμαζον στα 30 ευρω περιπου.

επειδη το ειχα ψαξει τοτε, η ιδια η τοσιμπα ειχε μπαταριες, αλλα πλεον δεν βρισκονται σε παραγωγη, που σημαινει πως η μπαταρια που θα αγοραζα θα ηταν ηδη 3 ετων τουλαχιστον, και θα ειχε με το καλημερα πεσμενη αποδοση.

επισημα ειχε κυκλοφορησει και μια με μεγαλυτερη διαρκεια η οποια ηταν και μεγαλυτερη σε μεγεθος,αλλα δεν την βρηκα σε ελλαδα ή αγγλικο αμαζον που εψαξα.

αυτη που αγορασα εγω αρχικα μου εδινε αυτονομια 1 ωρα και 40 λεπτα, μετα απο ενα χρονι ειμαι περιπου στα 80-90 λεπτα.

Δημοσ.

Η δευτερη μπαταρια θεωρητικα ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας.Το μαγαζι ειναι δοκιμασμενο.Αυτο που προεξεχει δε γνωριζω τι ειναι,οι φωτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικες παντα.Μπορει να μην ειναι το ακριβες μοντελο στη λιστα,αρκει να ειναι ο τυπος του λαπτοπ (αρχικα γραμματα)ή το μοντελο της μπαταριας.Αν εισαι αβεβαιος παρε ενα τηλ αλλιως μια βολτα απο πλ.καρυτση θα σου λυσει οτι απορια θες.Εχει κ αλλα τετοια μαγαζια εκει.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...