stathi02 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα toshiba laptop satelite a200-1AE με τα εξής χαρακτηριστικά: 2GB RAM 160GB Hard disk, 256MB NVIDIA® GeForce™ Go 7300 supporting TurboCache™ technology, 15,4 TFT WXGA screen. Το laptop το έχω ήδη 5-6 χρόνια και η μπαταρία κρατάει πλέον λίγα λεπτά. Στην αρχή κρατούσε με μέτρια χρήση γύρω στη μια ώρα και 20 λεπτά. Αφού το laptop με καλύπτει ακόμα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μπαταρία η οποία θα του δίνει μια αυτονομία γύρω στις 2-3 ώρες. Υπάρχει κάποια τέτοια μπαταρία? Η μπαταρία που έχει τώρα είναι 10.8 βολτ και 4 χιλιάδες mAh, Ευχαριστώ πολύ.
Orfeus Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 http://www.batteries.gr/product.asp?catid=2497 http://www.batteries.gr/product.asp?catid=2498
stathi02 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Το μοντέλο που έχω δεν το γράφει από κάτω, παρόλα αυτά η μπαταρία που έχω είναι η PA3534u-1BRS. Ξέρεις περίπου η δεύτερη τι αυτονομία θα δίνει?Αυτό που προεξέχει στη δεύτερη τι είναι?
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εγώ πέρυσι πήρα από αυτόν τον πωλητή μιά για το Toshiba A100 μου (επίσης 5ετίας) με ένα 20άρικο και είναι μια χαρά, κρατάει όπως και η αρχική (περίπου 1,5 ώρα). Η μπαταρία ήταν third-party καινούρια, όχι ανακατασκευασμένη ή στοκ. Δεν ξέρω αν έχει το μοντέλο σου αλλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά.
stathi02 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ενδιαφέρομαι για παραπάνω αυτονομία (2-3 ώρες) και μπορώ να διαθέσω ένα ποσό γύρω στα 80 euro. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό.
basilis5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 εχω κι εγω α200. πριν ενα χρονο αγορασα μια μπαταρια (οχι αυθεντικη) απο το αμαζον στα 30 ευρω περιπου. επειδη το ειχα ψαξει τοτε, η ιδια η τοσιμπα ειχε μπαταριες, αλλα πλεον δεν βρισκονται σε παραγωγη, που σημαινει πως η μπαταρια που θα αγοραζα θα ηταν ηδη 3 ετων τουλαχιστον, και θα ειχε με το καλημερα πεσμενη αποδοση. επισημα ειχε κυκλοφορησει και μια με μεγαλυτερη διαρκεια η οποια ηταν και μεγαλυτερη σε μεγεθος,αλλα δεν την βρηκα σε ελλαδα ή αγγλικο αμαζον που εψαξα. αυτη που αγορασα εγω αρχικα μου εδινε αυτονομια 1 ωρα και 40 λεπτα, μετα απο ενα χρονι ειμαι περιπου στα 80-90 λεπτα.
Orfeus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η δευτερη μπαταρια θεωρητικα ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας.Το μαγαζι ειναι δοκιμασμενο.Αυτο που προεξεχει δε γνωριζω τι ειναι,οι φωτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικες παντα.Μπορει να μην ειναι το ακριβες μοντελο στη λιστα,αρκει να ειναι ο τυπος του λαπτοπ (αρχικα γραμματα)ή το μοντελο της μπαταριας.Αν εισαι αβεβαιος παρε ενα τηλ αλλιως μια βολτα απο πλ.καρυτση θα σου λυσει οτι απορια θες.Εχει κ αλλα τετοια μαγαζια εκει. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα