Προς το περιεχόμενο

iphone 4 16gb vs nokia lumia 800 16gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ του iphone 4 16gb μεταχειρισμένου στα 380€ και του nokia lumia 800 16gb καινούριο στα 370 ποιο λέτε να προτιμήσω?

Δημοσ.

παντα να προτιμας το καινουριο, μεταχειρισμενο τηλεφωνο δε θα αγοραζα ποτε το βρισκω εξαιρετικα υπερβολικο. Το Lumia αισθητικα ειναι υπεροχο και το λειτουργικο εξαιρετικο

Δημοσ.

Το θέμα ανάγεται σε OS's θέμα.

Επομένως, Windows Phone από μένα και Nokia Lumia 800. ;)

Αν αποφασίσεις να αλλάξεις πλατφόρμα, εξαιρετική επιλογή το Galaxy S II στα ίδια περίπου χρήματα. :)

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Χμ , Nokia λες ε, να σου πω ότι το μόνο που με ενοχλεί είναι το λειτουργικό του, δεν το έχω δουλέψει ποτέ.

Σήμερα το πρωί μου κλέψανε ( :devil: ) ένα htc desire hd μέσα από τα μάτια μου οπότε προέρχομαι από android , εάν το nokia είχε android θα το είχα πάρει είδη.

Δεν φαίνεται κακό και το Samsung αλλά ξεπερνάει τα 400€.

Τώρα πρόσεξα ότι το desire hd έχει 300€ μήπως να πάρω ξανά το ίδιο?

Nokia Lumia 800 vs htc desire hd τι λετε?

Βάλτε παιδιά ένα χεράκι να αποφασίσω μην κάνω καμία μαμακία πάνω στην τσατίλα μου!!!! :cry:

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ nokia και DHD.

Το sgs2 το έδωσα για lumia, και θα μπορούσα και το lumia να το δώσω ξανά για sgs2. Για iphone 4s επίσης σκεφτόμουν την ανταλλαγή, αλλά για iphone 4 όχι.

Στη τιμή που το βρίσκεις απο skroutz, το lumia είναι μακράν το καλύτερο.

Δημοσ.

Αφου μπαινεις στην διαδικασια αποφασης δυο τελειως διαφορετικων κινητων, τοτε καλυτερα να πας στο Νοκια...

Δημοσ.

Τελικά πήρα το HTC με 70€ λιγότερα έχω και όλα τα αξεσουάρ από το προηγούμενο, θήκες, βάση αυτοκινήτου και τα λοιπά.

Πήγα και είδα το NOKIA από κοντά, εντάξει καλοφτιαγμένο κινητό αλλά λίγο η μικρότερη οθόνη, λίγο τα windows και τα +70€ δεν με έπεισαν, ούτως η άλλος έμεινα ευχαριστημένος από το προηγούμενο και δεν είχα σκοπώ να το αλλάξω .

Για τη λέτε ότι είναι τελείως διαφορετικά κινητά, και τα δυο Smartphones είναι και από ότι είδα εδώ δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...