speedman_26 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα θέλω αύτα τα γυαλιά. Sent from my iPhone using Insomnia
oldnew Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλα, περιγράφετε λες και αυτά που δείχνει το βίντεο γίνονται σημερα.. Θέλει χρονια ακόμα για κάτι τέτοιο. Εδω δεν μπορούν ακόμα να βρουνε μπαταριές να βγάζει μια μερα το κινητό.. Στα γιαλια που θα μπει η μπαταρια; Με τη σημερινή τεχνολογία τα γιαλια θα ήταν τεραστία, με καλώδιο κλπ. Δε θα τα έπαιρνε κανεις... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
paparoach Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αν ελειτουργεί όπως το δείχνει, θα είναι πολύ χρήσιμο...βέβαια ειναι συνδεδεμένο με τους αρχιρουφιάνους google+ ....αλλα θα δουμε ....καλο πάντως...μου άρεσε..
DooM_STeR Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Επιτέλους! HUD για το paintball! σαν να παίζεις quake θα είναι.
weber122 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 καθόλου κακή ιδέα αλλά δεν θα κουράζονται τα μάτια σου όλη μερα με αυτο?
Newsfeast Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και έτσι θα λυθει και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Οι γάμοι θα αυξηθούν αφού κανένας δε θα ψαχνει την κουκλαρα. Θα παίρνεις ένα μπαζο και θα βλέπεις τη sinty crowford. Έτσι θα μείνουν τα «καλά» για τους μη-gadgetάκηδες!
marios32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Αηδιαστικό θα έλεγα το πόση πρόσβαση θα έδινε κάτι τέτοιο στην προσωπική μας ζωή και στον αρχιρουφιάνο, όπως είπε πολύ σωστά παραπάνω ο συμφoρουμίτης, την Google. Άμα δεν δω κώδικα και πακέτα στα πρωτόκολλα επικοινωνίας να ξέρω τι κάνει και τι πρόκειται να κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση να το εμπιστευθώ..
koularasss Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 πολυ καλο αλλα μεχρι να βγουν φωνητικες εντολες για τα ελληνικα θα εχουν βγαλει κατι αλλο.
runningman Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μένει να βγει τωρα χερι- ποδι - θώρακας με δυνατότητες Ρομποκοπ και αγοράζω όλο το σετάκι!~!
oldnew Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καμία μηχανη να γενναει λεφτά για να αγοραζουμε όλα αυτά, βγάλανε ή ακόμα; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
sgiak Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μη σκάτε για το απόρρητο ρε παιδιά. Όταν κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο ή παραπλήσιο (που θα κυκλοφορήσει σίγουρα) θα είναι εύκολο να βγει και ένα εναλλακτικό λογισμικό ανοιχτού κώδικα, μη ελέγξιμο από εταιρείες κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οπότε θα βολευτούμε όλοι Απλά οι καριόληδες, όπως αυτοί της Google, μπορεί να πρωτοπορούν επειδή έχουν τα φράγκα, αλλά μας έχουν κάνει όλους φοβικούς με την τεχνολογία. Δεν λέω ότι κακώς είμαστε φοβικοί (και λίγο είμαστε), λέω ότι αυτοί που εκμεταλλεύονται την τεχνολογία είναι πολύ, μα πολύ καριόληδες.
ge-orgio Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εγώ νόμιζα ότι το βίντεο θα τελείωνε με την τύπο να πέφτει από τον ουρανοξύστη μόλις του είπε η jessica να συνεχίσει... κρίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα