Udaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Πως μπορώ να διαγράψω αυτά τα αρχεία ; Είναι αρχεία απο μισοκατεβασμένα παιχνίδια , διεγραμμένα παιχνίδια , κλπ κλπ .. Έχει πιάσει πάρα πολύ χώρο και σήμερα που κατέβασα ένα παιχνίδι έκανε unistall μόνο το κατεβασμένο απο το Google Play , και όχι το αρχείο που κατέβασε μετά .(και ήταν περίπου 100MB)
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ρίξε μια ματιά στο sd maid https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LnRoZWRhcmtlbi5zZG0iXQ..
Udaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ρίξε μια ματιά στο sd maid https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LnRoZWRhcmtlbi5zZG0iXQ.. Σε ευχαριστώ πολύ(!) για άλλη μια φορά , αλλά θέλει root και εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί είχα κάνει την τελευταία αναβάθμιση (.62) ... Παίζει να αλλάξει αυτό στο μέλλον ;
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να μπορείς να κάνεις root στο μέλλον στην έκδοση που έχεις είναι πολύ πιθανό... να μην χρειάζεται root η εφαρμογή το κόβω απίθανο λόγο της φύσης της.
Udaba Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ναι όντως , αν δεις κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσε με !!!
Makaros1994 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ στο xperia ray το κάτεβασα από .62 σε .42 με το flashtool. Ύστερα έκανα root με το προγραμματάκι του zerg και τέλος πέρασα cwm με το se tweak. Πραγματικά πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται ξεκλειδωμένο bootloader. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει και για xperia mini. Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Ευχαριστώ και για το πρόγραμμα που αναφέρατε. Έψαχνα κάτι αντίστοιχο. Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα