Προς το περιεχόμενο

Προβλημα αναπαραγογης μουσικης σε Android

Panagiotis32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι την βοηθια σας. Αρχικα να πω το κινητο μου ειναι το samsung galaxy mini me android 2,2 froyo. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ακουσω τραγουδια που μολις κατεβασα σε ελαχιστοποιηση καθως καμω μουλτιτασκινγκ. και αυτο συμβαινει διοτι για να αναγνωρισει το music player το mp3 πρεπει να απενεργωποιησω το κινητο και να το ξανα ανοιξω. κατι το οποιο ειναι πολυ κουραστικο. επισης οταν ανοιγω το τραγουδι απο το φακελο δεν μπορω να κανω μουλτιτασκινγκ γιατι κλεινει. κατεβασα αρκετους players αλλα αποτι καταλαβα το λειτουργικο φταιει. Αν υπαρχει καποια λυση σας ειμαι υποχρεος! με εχει βγαλει την πιστη το κωλο smartphone που στο τσακ ειμαι να μην το σπασω... Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο και την βοηθεια σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως οταν ακους τραγουδι δεχεσαι κλησεις ή μηνυμα; Εγω οταν μου στελνουν μηνυμα ή με παιρνουν τηλεφωνο μετα το τραγουδι σταματαω και δεν γινεται τιποτα..

οχι δεν με παιρνουν τηλ ουτε με σμσ εχει να κανει. Βρηκα λαντως λυση. τα τραγουδια τα κατεβαζω απο το youtube tomp3 και κατεβαινουν αυτοματα σε εναν συγκεκριμενο φακελο. τα κανω μετακινηση (αποκοπη) σε αλλο φακελο και μετα τα βρισκει το music player και μπορω να ακουω σε ελαχιστοποιηση. Απ οτι καταλαβα πρεπει να γινει σαρωση πολυμεσων για να εντοπισει το κινητο τα νεα αρχεια που μολλις κατεβηκαν. Το κακο ειναι οτι ο music player δεν εχει καποια λειτουργια "scan" για νεα κοματια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...