johnrock1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Γεια σας σκευτομαι να αγοραχω ενα κινητο android μεχρι 300 ευρω... επισης εσεις τι λετε να αγορασω ενα απο αυτα που υπαρχουν τωρα η να παριμενω να βγει κανα καινουργιο ???
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 σε αυτα τα χρηματα πας ειτε για motorola atrix ειτε για lg optimus 2x (οσον αφορα το value for money)
johnrock1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 σε αυτα τα χρηματα πας ειτε για motorola atrix ειτε για lg optimus 2x (οσον αφορα το value for money) βασικα αυτες οι τιμες ειναι μονο σε σιτες νομιζω..οποτε αν παρω απο σιτε θελω να ειναι εμπιστο.....επισης ξρεις αν θα βγει κανα κοινουργι μοντελο μες το καλοκαιρι αν ειν και ειναι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα να παρω αυτο....
mpasketpro Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εγω λεω βαζεις αλλο ενα 50αρι και παιρνεις το Nexus S . Ή αλλιως κανε υπομονη να μειωθει το galaxy s 2 τωρα που θα βγει το 3 και αγοραζεις το s2..
johnrock1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εγω λεω βαζεις αλλο ενα 50αρι και παιρνεις το Nexus S . Ή αλλιως κανε υπομονη να μειωθει το galaxy s 2 τωρα που θα βγει το 3 και αγοραζεις το s2.. 1)λες να κατεβει 300??? 2)επισης ποσο καιρω θα περιμενω???
nikoskon Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το Nexus S είναι μονοπύρηνο. Σε μονοπύρηνα δεν αξίζει να δώσεις πάνω από τα 200€ του SE Neo V. Sent from my GT-I9000 using Insomnia
Gr_Soul Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ψηφίζω μεταχειρισμένο Galaxy SII. 350-380 τα βρίσκεις.
disqualified Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ψηφίζω μεταχειρισμένο Galaxy SII. 350-380 τα βρίσκεις. Οταν η πιο υπερτιμολογημενη τιμη του συγκεκριμενου κινητου ειναι 500€ αυτο δεν το λες και ευκαιρία. Ειναι απλα ενα κινητο το οποιο θα εχει σε 6 μηνες αυτην την τιμη και χαμηλοτερη ως καινουριο. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω. Σε τετοια τιμη μονο αν ειναι κλειστο σε κουτι απο επιδοτηση
nikoskon Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας η τιμή πέφτει μετά από καιρό. Αυτό όμως δεν έχει άμεση σχέση με τις επιδόσεις των εκάστοτε συσκευών . So... Το Galaxy S II το βρίσκει κανείς στο εμπόριο στα 420€. Όσο το πήρα για έναν φίλο μου τον Δεκέμβρη που μας πέρασε. Μια χαρά τιμούλα. Sent from my Galaxy S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα