Tablet Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Για mbp τι προτείνεται από τα παραπάνω;; Επίσης ήθελα ρωτήσω από που μπορώ να βρω κάποιο κάλυμμα σαν και αυτό που έχουν τα laptop όταν τα πρώτοανοιγεις στο πληκτρολόγιο αλλά να σκεπάζει και την οθόνη.. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2012 από Tablet
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 της speck πολύ καλή εφαρμογή και πολύ όμορφες..Σου καλύπτει το καπάκι της οθόνης και το πίσω καπάκι και αν θές να προστατέψεις και το αλουμίνιο εκει που ακουμπάει το χέρι αλλα και το track pad επιλέγεις moshi palmguard την οποία(Moshi) την προτείνω και για την προστατευτική της μεμβράνη στο πληκτρολόγιο. Αυτα τα παρήγγειλα απο amazon εκτός απο το palmguard το οποίο το θεωρώ λίγο υπερβολή. Την ZAG την είχα βάλει στο iphone κράτησε 1 χρόνο περίπου και μετα την πέταξα..στην αρχή πολύ όμορφο και καλή ποιότητα αλλά δεν έιχα κάνει καλή εφαρμογή στις γωνίες και άρχισε να ανοίγει. Τώρα για το macbook που έχει μεγάλη επιφάνεια πιστεύω οτι θα εφαρμόζει καλύτερα .Σιγουρα θα σε προστέψει απο γρατζουνιές αλλά η speck θα σε προστατέψει και απο χτυπηματάκια ίσως λίγο πιο δυνατά. Και οι 2 λύσεις είναι ποιοτικές και όμορφες.
panos2000gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 της speck πολύ καλή εφαρμογή και πολύ όμορφες..Σου καλύπτει το καπάκι της οθόνης και το πίσω καπάκι και αν θές να προστατέψεις και το αλουμίνιο εκει που ακουμπάει Η σειρά της Speck είναι πολύ καλή, αλλά υπόψη ότι αυξάνει το βάρος του μηχανήματος κατά 500γρ (στο 15αρι). Επίσης έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην σταθερότητα της οθόνης καθώς πέφτει πιο εύκολα προς τα κάτω λόγω του έξτρα βάρους. Προσωπικά πάντως με "χαλάει" αισθητικά οτιδήποτε έξτρα βλέπω πάνω σε ένα MACBOOK. Το σχήμα του είναι κομψοτέχνημα και δεν χρειάζεται τίποτα πάραπανω. Προστασία θα πρότεινα μόνο σε αυτούς που το επάγγελμα τους επιβάλει να δουλεύουν σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και στους ευτυχείς μπαμπάδες με μπόμπιρες μέσα στο σπίτι.
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Είναι state of the art αλλά τι να το κάνεις αν έχεις συνέχεια το αγχος μην το ακουμπήσεις κάπου και γρατζουνιστεί.. Εγώ που το μετακινώ που και που είναι επιβεβλημένη η χρηση θήκης. Ιδου σε Lime χρώμα η speck μια γρήγορη φωτο δεν φαίνεται τέλεια αλλα πέρνεις μια γεύση.. το mac μου είναι ανάποδα γιατι το αποξηραίνω μην ανησυχείτε.
panos2000gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Είναι state of the art αλλά τι να το κάνεις αν έχεις συνέχεια το αγχος μην το ακουμπήσεις κάπου και γρατζουνιστεί.. Εγώ που το μετακινώ που και που είναι επιβεβλημένη η χρηση θήκης. Ιδου σε Lime χρώμα η speck μια γρήγορη φωτο δεν φαίνεται τέλεια αλλα πέρνεις μια γεύση.. το mac μου είναι ανάποδα γιατι το αποξηραίνω μην ανησυχείτε. Δεν ξέρω...εγώ το δουλεύω καθημερινά γραφείο-σπιτι και δεν έχει το παραμικρό. Είχα την Speck και το έκανε πολύ βαρύ το μηχάνημα (εκτός ότι είναι κατά πολύ ασχημότερο). Πάντως μην το πάρεις προσωπικά, αλλά λαχανί !!??
Whiteyez Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Μαλ@κια μου, άλλο νόμιζα.
Tablet Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Kατι σαν μαξιλαροθηκη ας πουμε ψαχνω που σκεπαζει την οθονη συνεπως προστατευει το πληκτρολογιο...
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Χαχα lime είναι.κι εγω αυτο εκεγα μηπωσ ειναι λιγο περιεργο το χρωμα αλλα αν το δεισ ειναι αρκετα ιδιαιτερο.εξαλου ήθελα να ταιριαξω το μακ με την εσπρεσιερα μισές δουλιες θα κάνουμε; :ρ Kατι σαν μαξιλαροθηκη ας πουμε ψαχνω που σκεπαζει την οθονη συνεπως προστατευει το πληκτρολογιο... Για κάτι τέτοιο eBay νομίζω θα κανείς δουλειά..
Tablet Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 πως το ψαχνουμε ειναι το θεμα το κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα