xwroataksia Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Γειά σας! Χρειάζομαι τις γνώσεις σας. Έπεσε το ρεύμα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή (δυστυχώς δεν είχα UPS) και έσβησε αμέσως. Όταν τον άνοιξα ξανά έκανε 3 ήχους (σαν μπιπ), ενώ στην εκκίνηση κάνει μόνο έναν και όταν μπαίνει στα windows ανοίγει οποιοδήποτε παράθυρο μπορείτε να φανταστείτε και δεν κλείνουν. Δοκίμασα alt+ctrl+ del και βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λειτουργία. Πήρα με safe mode όλα τα αρχεία μου και είμαι καλλυμένη. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν χρειάζεται ένα φορμάτ ή έχει πειράξει τίποτα στο πύργο. Ευχαριστώ!
badsectors Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Γειά σου και σε σένα! Αφού έχεις πάρει το αντίγραφο ασφαλείας από τα αρχεία σου, έχεις δύο επιλογές πρώτη: να μπουτάρεις τον υπολογιστή σου από το dvd rom με ένα live dvd π.χ κάποια διανομή Linux, με αυτό τον τρόπο θα δεις αν έχει πάθει ζημεία κάποιο εσωτερικό ζωτικό σημείο του υπολογιστή σου, αν και εδώ έχεις το ίδιο πρόβλημα τότε πολύ φοβάμε ότι υπάρχη κάποια ζημειά εσωτερικά, αν όχι πιθανόν με ένα φορματ να λυθεί το πρόβλημα. Η δεύτερη επιλογή είναι να κάνεις κατευθείαν φορμάτ και να δεις αν υπάρχη πάλι το ίδιο πρόβλημα.
hawkpilot Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αποσύνδεσε το πληκτρολόγιο, άναψε τον Η/Υ και δες αν φτάνει στο login ή στο desktop χωρίς τις παρενέργειες που περιγράφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα