alienpc Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905222 Έχω αυτό το λαπτοπ.Μπορώ να βάλω Windows 7 64bit?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Mπορεις. Το νοημα ειναι εαν τα χρειαζεσαι τα 64bit.
alienpc Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Mπορεις. Το νοημα ειναι εαν τα χρειαζεσαι τα 64bit. Ναι τα χρειάζομαι.Απλώς ανησυχούσα επειδή έχω 2 GB ram
sifounas1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ναι τα χρειάζομαι.Απλώς ανησυχούσα επειδή έχω 2 GB ram νομιζω πως με 2 gb ram δεν τα χρειαζεσαι αν κανω λαθος ασ με διορθωσουν
basilis5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 νομιζω πως με 2 gb ram δεν τα χρειαζεσαι αν κανω λαθος ασ με διορθωσουν Λάθος κανείς νομίζω. Απλά τα 64 κάνουν χρήση μνήμης πάνω απο 3, κάτι gb. Τώρα αν κάποια εφαρμογή ειναι γραμμένη για 64 Βίτ εκμεταλλεύεται την αρχιτεκτονική ακόμα και με 2 gb ram Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 νομιζω πως με 2 gb ram δεν τα χρειαζεσαι αν κανω λαθος ασ με διορθωσουν Περα απο τη ram -η οποια ειναι ο κυριoς παραγοντας- υπαρχουν κ αλλες ιδιοτητες των 64bit που ισως να θελει καποιος. Πχ PatchGuard
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Σου απάντησε ο Gio ξεκάθαρα παραπάνω. Μπορείς. Αν όμως δεν υπάρχει κάποιος συγκερκιμένος λόγος (πχ.συμβατότητα κάποιου προγράμματος) είναι λάθος κίνηση με την έννοια ότι θα επιβαρύνεις άσκοπα το σύστημά σου. Η μνήμη σου είναι οριακή. Αν θα δεις κάποια διαφορά, αυτή θα είναι προς το χειρότερο αναφορικά με τις επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα