Gorthaur Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ρεκόρ νέων μελών στο παρόν θρεντ. Ή μήπως 2-3 με τριπλούς τετραπλούς λογαριασμούς? Ή απλά πρόκειται για αληθινούς νέους χρήστες, οι οποίοι παρακολουθούν αυτά που γράφονται και θέλουν να εκφράσουν την άποψή τους γι' αυτό που συμβαίνει! Ελευθερία έχουμε άλλωστε (ακόμη). Με το να είμαστε συνεχώς καχύποπτοι δεν θα προχωρήσουμε μπροστά!
AntoVet Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Φίλε γιατί προσπαθείς να βάλεις σε διαμάχη sites? Έχεις μήπως κάποιο κέρδος? Σχεδιάζω σελίδες και αυτό περί επίθεσης είναι παραμύθια. Όταν ο "υποτιθέμενος" hacker σου αναφέρει σε πόσες μέρες προσδιορίζει να είναι ξανά έτοιμος ένας server πρέπει να πονηρεύεσαι. Και γιατί να μην υποθέσει κάποιος ότι πίσω από όλο αυτό το παραμύθι κρύβεσαι ας πούμε εσυ? Και φωνάζεις για να φαίνεσαι αθώος? Ασχολούμε με sites κοντά στα 7 χρόνια και έχω δει πολλά . Δεν προσπαθώ τίποτα τέτοιο φίλε μου. Αν έβλεπες από την 4η σελίδα και μετά του θέματος, θα καταλάβαινες πως το xsubs πράγματι δέχθηκε επίθεση και πράγματι ο λόγος ήταν ελεεινός. Δεν πιστεύω στις παιδιάστικες διαμάχες και κυρίως τέτοιου τύπου. Όπως είπα, δεν κατηγορώ όλο το subz. Κατηγορώ ορισμένα άτομα που με το έτσι θέλω χανταρακώνουν τις δουλειές κάποιων παιδιών. Αν δεν έχεις καταλάβει τι έχει παιχτεί, εδώ είμαστε για να στο εξηγήσουμε.
Peace1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δεν προσπαθώ τίποτα τέτοιο φίλε μου. Αν έβλεπες από την 4η σελίδα και μετά του θέματος, θα καταλάβαινες πως το xsubs πράγματι δέχθηκε επίθεση και πράγματι ο λόγος ήταν ελεεινός. Δεν πιστεύω στις παιδιάστικες διαμάχες και κυρίως τέτοιου τύπου. Όπως είπα, δεν κατηγορώ όλο το subz. Κατηγορώ ορισμένα άτομα που με το έτσι θέλω χανταρακώνουν τις δουλειές κάποιων παιδιών. Αν δεν έχεις καταλάβει τι έχει παιχτεί, εδώ είμαστε για να στο εξηγήσουμε. Συγγνώμη αλλά απο που πρέπει να καταλάβω ότι όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι αλήθεια περί "επιθέσεως"? Για εξηγησέ μου, σε παρακαλώ.
AntoVet Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δες στην 6η σελίδα του θέματος, τα δυο ποστ του tzot.
yolanda Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Eγώ θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στα δύο μεταφραστικά sites, επειδή χάρις σε αυτά βλέπω τις αγαπημένες μου σειρές. Έχω πενιχρά οικονομικά και η παρακολούθηση ξένων σειρων είναι από τις λίγες απολαύσεις που μπορώ να έχω. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να τα βρουν μεταξύ τους. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι -και θα χειροτερέψουν κι άλλο- και το κατέβασμα σειρών και ταινιών είναι για πολλούς "νεόπτωχους", όπως εγώ, η μοναδική διασκέδαση. Ας μην δυσκολεύουμε κι άλλο την καθημερινότητα. Είναι από μόνη της πικρή...
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Συγγνώμη αλλά απο που πρέπει να καταλάβω ότι όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι αλήθεια περί "επιθέσεως"? Για εξηγησέ μου, σε παρακαλώ. Αυτό σου κάνει; Η σελιδα είναι down πάλι και θα συνεχίσει να είναι για 2-3 μέρες ακόμα. Επειδή διαβάσαμε πολλά στα προηγούμενα posts, θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Πριν ενα μήνα, ένας μεταφραστής του xsubs επιχείρησε να χρησιμοποιήσει hacking tools σε μια σελίδα της ομάδας, προσπαθώντας να αποκτήσει root access στον server μας. Χρησιμοποιούσε το username που έχει τώρα στο xsubs και ως υπογραφή τις μεταφραστικές ομάδες που είναι μελος. Επικοινωνήσαμε μαζί του (μέσω Pm απο το xsubs) και του είπαμε να σταματήσει τις προσπάθειες του γιατί δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάτι τέτοιο. Ο μεταφραστής αυτός μας έβρισε, μας αγνόησε και μας απείλησε οτι θα ρίξει τον server μας με τη βοήθεια περισσοτερων hackers. Για τον λόγο αυτό, είχαμε βάλει 450 servers να κάνουν καθημερινό hitting στον server του xsubs με 50% PoS για να μην προκαλέσουμε τεράστια ζημιά. Δηλαδή 20λεπτα downtimes. Ομως, ενα μέλος της ομάδας μας θίχτηκε γιατί κάποιος ανόητος θα του παραβίαζε τον προσωπικό του server, και έτσι στις 3 Απριλίου φτάσαμε τους 600 servers με 100% PoS και ο server έπεσε. Στις 6 Απριλίου σταματήσαμε γιατί ήταν αρκετές οι 3 μέρες downtime. Ο ίδιος χρήστης, πριν 3 μέρες, επιχείρησε ξανά με το ίδιο username να αποκτήσει πρόσβαση στον server μας. Στις 13 Απριλίου χτυπήσαμε τον server με 100% PoS και σκεφτόμαστε να το κρατήσουμε το λιγότερο 4 μέρες. To max hitting time που έχουμε κάνει σε σερβερ είναι 3 μήνες. Μην μας αναγκάσουμε να το επαναλάβουμε. Δεν γνωρίζουμε αν κι άλλοι μεταφραστές κρύβονται πίσω απο το hacking attempt, γι' αυτό <τους πήρε όλους η μπάλα> και χτυπήσαμε στο σύνολο τη σελίδα. Προς xsubs Το προηγούμενο hit που κράτησε 3 μέρες δημιούργησε κάποια vulnerable σημεία στο script. Είναι λοιπόν εύκολο να αποκτήσει κανείς τα username/password των διαχειριστών και φυσικά να μάθει τις ip σας.(Ήδη εμείς τα έχουμε) Δεύτερον, αν επιθυμείτε να ανεβάζετε υποτιτλους, υπάρχει το tvsubtitles.net Τρίον, το όνομα του μεταφραστή είναι taokla007 Στη θέση σας, θα κάναμε ban τον συγκεκριμένο μεταφραστή γιατί καταστρέφει την εικόνα ενός σωστού και οργανωμένου forum. Καλή Ανάσταση. CyberzBoot Team.
Peace1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τα έχω διαβάσει φίλε μου όλα. Αυτο που σε ρωτάω είναι πως μπορεί να ξέρει κάποιος ότι όσα έχουν γραφεί απο τον οποιοσδήποτε είναι αλήθεια και όχι "κατασκευασμένα"? Πως είσαι σίγουρος ότι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έριξαν την σελίδα δεν είναι απο το ίδιο το σάιτ? Που ξέρει κανείς ότι δεν το έγραψες εσύ η εγώ ας πούμε? Στα λέω γιατί κάποια σάιτ ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κέρδος απο την υπαρξή τους. Γνωρίζεις τι ποσά ίσως χρειάζονται για να υπάρχουν αυτά τα σάιτ?
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ρεκόρ νέων μελών στο παρόν θρεντ. Ή μήπως 2-3 με τριπλούς τετραπλούς λογαριασμούς? Η πλειοψηφία των λογαριασμών ειναι απο 2-3 άτομα που κάνουν συνεχές troll και spam για να αναγκάσουν τους mod να πουν «φτάνει» και να κλειδώσουν το θέμα. Το θέμα πρέπει να κλειδώσει (κατ'αυτούς) γιατί τώρα γίνεται συνεχή διαφήμιση του xsubs και αυτό ΔΕΝ το θέλουν (οι αντιγραφείς). Αν προσέξεις υπάρχουν χρήστες που άλλαξαν γραμμή 180 μοίρες στα λεγόμενα τους για να μπερδέψουν τις εντυπώσεις. Χτές πάντως πρόσεξα οτι στο tvsubs ανέβηκε υποτιτλος απο μεταφραστές του xsubs και μετά απο λίγο ανέβηκαν αντίγραφα του απο άλλα sites. (προς τους αντιγραφείς/δευτεραντζες/επιτιθέμενους) Ωριμάστε! Δράστε αλληλοσυμπληρωματικά με συνεργασία και θα είστε ολοι κερδισμένοι (πόσο μάλλον εμείς οι απλοί επισκέπτες). Με παιδιάστικες συμπεριφορές μόνο κακό κάνετε ΚΑΙ ΣΤΑ site σας. Edit: προστέθηκε το κείμενο «(οι αντιγραφείς)» Edit2: προστέθηκε το κείμενο «(προς τους αντιγραφείς/δευτεραντζες/επιτιθέμενους)»
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αποκλείω το όλο θέμα να είναι κατασκευασμένο από άτομα του X μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί ντόρος γύρω από την σελίδα. ίσα ίσα που θα έχει αντίθετα αποτελέσματα αν αποδεικνυόταν αυτό. Το Χ δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα και κατασκευασμένα hacking.
AntoVet Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τοτε θα ειδες, πως ενας μοντ του x επιβεβαιωσε πως υπαρχουν επιθεσεις. Το x δεν εχει διαφημισεις, που σημαινει οτι ειτε εχει 5 ή 1357 χιλιαδες χρηστες τα λεφτα παραμενουν ιδια. Και πως να συνεργαστουμε με αλλους, εφοσον μας κρατουν κατω;
firewalker Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Θα "νευριάσετε" κανα άτομο που πραγματικά ξέρει τι να κάνει και θα σας πάρει η μπάλα όλους. Και τους z και x και τους a b c d e f g h i. Αντί να λέτε πάλι καλά που κάνουν τα στραβά μάτια... Κάνετε και φασαρία.
spyrskal Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλησπερα...ενα θα πω σε αυτους που ανοιξαν αυτον τον πολεμο( ; )..τσακωνεστε για ξενα κολυβα..για αυτο η ψωροκωσταινα δεν θα παει ποτε μπροστα τα παιδακια του νηπιαγωγειου βγηκαν να παιξουν και οποιον παρει ο χαρος.. "εγω ειμαι ο καλυτερος,οχι εγω" κριμα..αντι να αντιδρασετε στην καταιγιδα της ACTA,SOPA,PIPA the winter is coming
Kalimnos5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εγώ ένα έχω να πω αντί να είστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να συμπληρώνει το ένα site το άλλο (αναφέρομαι στο xsubs.tv και στο subz.tv ) κάθεστε και μαλώνετε. Αντί να είστε εναντίων της ΕΠΟΕ που εξαιτίας της κλείσαν τόσα πολλά και από τα καλύτερα torrentadika της Ελλάδος px gamato, greektracker. Άντε κόψτε της μαλακίες και συνεχίστε την καλή δουλειά.
greg_m Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 δηλαδή κάποιοι απο το subz.tv έκαναν επίθεση και έριξαν το xsubs.tv και το παραδέχτηκαν?
Kalimnos5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 δηλαδή κάποιοι απο το subz.tv έκαναν επίθεση και έριξαν το xsubs.tv και το παραδέχτηκαν? Σε περίπτωση που δέν κατάλαβες . Η σελιδα είναι down πάλι και θα συνεχίσει να είναι για 2-3 μέρες ακόμα. Επειδή διαβάσαμε πολλά στα προηγούμενα posts, θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.Πριν ενα μήνα, ένας μεταφραστής του xsubs επιχείρησε να χρησιμοποιήσει hacking tools σε μια σελίδα της ομάδας, προσπαθώντας να αποκτήσει root access στον server μας. Χρησιμοποιούσε το username που έχει τώρα στο xsubs και ως υπογραφή τις μεταφραστικές ομάδες που είναι μελος. Επικοινωνήσαμε μαζί του (μέσω Pm απο το xsubs) και του είπαμε να σταματήσει τις προσπάθειες του γιατί δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάτι τέτοιο. Ο μεταφραστής αυτός μας έβρισε, μας αγνόησε και μας απείλησε οτι θα ρίξει τον server μας με τη βοήθεια περισσοτερων hackers. Για τον λόγο αυτό, είχαμε βάλει 450 servers να κάνουν καθημερινό hitting στον server του xsubs με 50% PoS για να μην προκαλέσουμε τεράστια ζημιά. Δηλαδή 20λεπτα downtimes. Ομως, ενα μέλος της ομάδας μας θίχτηκε γιατί κάποιος ανόητος θα του παραβίαζε τον προσωπικό του server, και έτσι στις 3 Απριλίου φτάσαμε τους 600 servers με 100% PoS και ο server έπεσε. Στις 6 Απριλίου σταματήσαμε γιατί ήταν αρκετές οι 3 μέρες downtime. Ο ίδιος χρήστης, πριν 3 μέρες, επιχείρησε ξανά με το ίδιο username να αποκτήσει πρόσβαση στον server μας. Στις 13 Απριλίου χτυπήσαμε τον server με 100% PoS και σκεφτόμαστε να το κρατήσουμε το λιγότερο 4 μέρες. To max hitting time που έχουμε κάνει σε σερβερ είναι 3 μήνες. Μην μας αναγκάσουμε να το επαναλάβουμε. Δεν γνωρίζουμε αν κι άλλοι μεταφραστές κρύβονται πίσω απο το hacking attempt, γι' αυτό <τους πήρε όλους η μπάλα> και χτυπήσαμε στο σύνολο τη σελίδα. Προς xsubs Το προηγούμενο hit που κράτησε 3 μέρες δημιούργησε κάποια vulnerable σημεία στο script. Είναι λοιπόν εύκολο να αποκτήσει κανείς τα username/password των διαχειριστών και φυσικά να μάθει τις ip σας.(Ήδη εμείς τα έχουμε) Δεύτερον, αν επιθυμείτε να ανεβάζετε υποτιτλους, υπάρχει το tvsubtitles.net Τρίον, το όνομα του μεταφραστή είναι @@@@ Στη θέση σας, θα κάναμε ban τον συγκεκριμένο μεταφραστή γιατί καταστρέφει την εικόνα ενός σωστού και οργανωμένου forum. Καλή Ανάσταση. CyberzBoot Team.
Προτεινόμενες αναρτήσεις