Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δουμε. ανέβηκε μόλις υπότιτλος της σειράς awake.

Ή μηπως δεν είναι τόσο σημαντική σειρά όσο το GOT και το fringe που το "z" έχει μέινει κάτι επεισόδια πίσω;

Μπα, δεν κάνει τόσα χιτ όσα το GoT.

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά μαλώνουν δύο ομάδες για το ποια θα κάνει πρώτη μία μετάφραση από τα Αγγλικά; Αστεία πράγματα. Αφού άλλος βγάζει το φίδι από την τρύπα.

Πάντως όσοι γνωρίζεται Αγγλικά να προτιμάτε τους Αγγλικούς υπότιτλους που είναι ποιοτικοί (από addicted π.χ.).

Αναφέρομαι στους παντός είδους μεταφραστές

Με αφορμή το ανωτέρω σχόλιο, θα ήθελα να θέσω ένα επίμαχο ερώτημα, για να είμαστε λίγο τυπικοί σε σχέση με ορισμένα θέματα. Να ξεκαθαρίσω ότι, ουδεμία σχέση έχω με μεταφραστικές ομάδες (είμαι απλός χρήστης σε διάφορα site), και πως δεν είμαι και ο ίδιος μεταφραστής. Αν όσα όμως λέει ο φίλος παραπάνω αληθεύουν και η μετάφραση δεν γίνεται από το 0,(εξ ακοής), τότε μάλλον επιτρέψτε μου να πω ότι πολύς ντόρος γίνεται για το τίποτα. Σε προηγούμενο σχόλιό μου, αναφερόμουν στην cyberzteam,(πάλι δεν έχω σχέση και με αυτούς), λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι μάλλον καφριλίκι κάνανε και ότι ασχέτως του τι πραγματικά έγινε, τέτοια πράξη, δεν δικαιολογείται. Προσπαθούσα και γω να καταλάβω τι έγινε, και τελικά δεν ξέρω πώς, κατέληξα να πάρω το μέρος τους (το τελευταίο το μετάνιωσα λόγω γεγονότων).

Φίλοι μεταφραστές, η δουλειά σας και το έργο σας είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητα, με την προυπόθεση όμως, ότι οι υπότιτλοι είναι προϊόντα δική σας εργασίας. Πιστέψτε με όταν λέω ότι αναγνωρίζω, τους κόπους σας και τον χρόνο που δαπανάτε για την παραγωγή τους και τον εκτιμώ. Η οποιαδήποτε επίθεση είναι ασυγχώρητη και στα πλαίσια του μη υγειούς και αθέμητου ανταγωνισμού. Όμως, εκτός αυτού, αν και σεις με τη σειρά σας τους παίρνετε από τρίτους και απλώς τους μεταφράζετε, τότε και σεις άδικα διαμαρτύρεστε. Παρακαλώ μην παρεξηγείτε τη φύση και το ύφος του σχολίου μου, είναι πάντοτε σε φιλικό τόνο.

Δημοσ.

Που φτάσαμε; Να ανεβάζουμε την δουλειά μας στο TVSubtitles από μόνοι μας...

Το είμαστε πρώτοι για εμάς μετράει. Δουλεύουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για

να είναι οι υπότιτλοι στην πένα. Σε αντίθεση με άλλους δεν κοιτάτε πως θα τελειώσουμε πρώτοι.

Κοιτάμε να έχουμε ποιότητα, ποιότητα που άλλοι ζηλεύουν.

Δημοσ.

Για να δουμε. ανέβηκε μόλις υπότιτλος της σειράς awake.

Ή μηπως δεν είναι τόσο σημαντική σειρά όσο το GOT και το fringe που το "z" έχει μέινει κάτι επεισόδια πίσω;

Συγγνώμη το καινούργιο επεισόδιο του Awake είναι το 7, αλλά δεν βλέπω πουθενά στο tvsubtitles.net Ελληνικό υπότιτλο γι αυτό. :(

Άκυρο τελικά ο υπότιτλος υπάρχει αρκεί να ανοίξει κανείς όλες τις γλώσσες των υποτίπλων. Ενώ εδώ: Link δεν φαίνεται,εδώ πλέον υπάρχει: Link

Δημοσ.

Συγγνώμη το καινούργιο επεισόδιο του Awake είναι το 7, αλλά δεν βλέπω πουθενά σε οποιοδήποτε site Ελληνικό υπότιτλο γι αυτό. :(

Έχεις πμ.

Δημοσ.

Συγγνώμη το καινούργιο επεισόδιο του Awake είναι το 7, αλλά δεν βλέπω πουθενά σε οποιοδήποτε site Ελληνικό υπότιτλο γι αυτό. :(

Δες στο site που αναφέρει ο Panagiotis477, ένα post πριν το δικό σου.

Δημοσ.

Η αλήθεια βρίσκεται στα παρακάτω.

Ή το κλείσιμο του greekddl συνδέεται με την εξαφάνιση του xsubs ή κάνουν αναβάθμιση και τα κλασσικά παπαγαλάκια διαδίδουν φήμες για να ασχολείται ο κόσμος μαζί τους. Προσωπικά κατεβάζω από ότι σάιτ υποτίτλων υπάρχει ο υπότιτλος που ψάχνω ενίοτε. Κάποιες σειρές υπάρχουν μόνο σε κάποια σάιτ. Και από όπου έχω κατεβάσει και «καλούς» υπότιτλους έχω συναντήσει και «κακούς». Η προσπάθεια μετράει! Δεν τους πληρώνουμε κιόλας.

Απλά λίγο να σταματήσει αυτή η «κατινιά».

Ανοίξτε ένα μουσείο με «υπότιτλους» να τους βάλετε για εκθέματα.

Σταματήστε να εκτίθεστε.

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Χαίρεται

Για τους υπότιτλους του GoT που ανέβηκαν, αμέσως μετά απ' αυτούς του xsubs στο tvsubtitles για να τους καλύψουν, θα 'πρεπε να ξέρουν, ότι ο χρήστης του xsubs, που προτιμά αυτούς τους υπότιτλους, θα τους βρει, ό,τι κι αν γίνει! Τέτοιες παιδιάστικες συμπεριφορές απλά σε πεισμώνουν και υποστηρίζεις ακόμη περισσότερο το πρώτο site εδώ και μερικά χρόνια!!!

Το να είσαι μόνιμα στην δεύτερη θέση πονάει, αλλά αν είσαι έξυπνος θα βρεις τρόπο μέσω της εργασίας σου να βγεις πρώτος, όχι μέσω της εύκολης οδού!

(Αν και κανονικά δεν θα 'πρεπε να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά συνεργασία μεταξύ αυτών των ιστοσελίδων!!!)

Δημοσ.

Μα και στην σειρά Fringe που θεωρείται απ τις πιο δημοφιλείς μαζί με το Game Of Thrones, έχουν μείνει 6 επεισόδια πίσω. Δεν καταλαβαίνουν ότι και τα δύο site κάνουν ποιοτική δουλειά και κάποιες φορές θα επιλέγουμε να κατεβάσουμε τους υπότιτλους είτε απ το ένα είτε απ το άλλο. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό, μόνο ο εγωισμός. To μόνο που κατάφεραν είναι όσοι υποστηρίζουμε το xsubs περισσότερο να μην ξανακάνουμε login στο subz και να το καταριόμαστε. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω και κάτι.....όταν το xsubs είναι και πάλι online, τι τους εμποδίζει αυτούς να το ξαναρίξουν; Δηλαδή θέλω να πω, έχετε λάβει κάποια μέτρα ή θα συνεχιστεί το ίδιο βιολί επ αόριστον;;;

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη απορία. Εφόσον (όλοι σχεδόν) έχουμε ψιλλιαστεί τι παίζει και ποιος κινεί τα νήματα κ.λπ. γιατί εκείνοι δεν έχουν αναφέρει τίποτα; Τυχαίο; Από τότε που άρχισαν τα επιχειρήματα εναντίον τους, δεν έχουν ξαναμιλήσει και κάθονται και παρατηρούν τις εξελίξεις. Τι το συζητάμε περαιτέρω λοιπόν;

Το μόνο που κατάφεραν είναι να προκαλέσουν διχόνοια. Νομίζουν πως έτσι θα γίνουν "οι καλύτεροι", αλλά κάνουν λάθος.

Το xsubs, ποτέ δεν ξεκίνησε μεταφραστικό "πόλεμο". Ποτέ δεν απαγόρευσε σε κανέναν να παίρνει υπότιτλους από άλλου. Εδώ όμως πρόκειται για δικτατορία. Το μήνυμα που πέρασαν είναι "κλείνουμε όλα τα άλλα. αν θέλετε υπότιτλους, ελάτε σε εμάς". Αν όμως και πάλι ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό, τι να πω. Μάλλον ζω σε ουτοπία που θέλω δικαιοσύνη.

edit: Δεν κατηγορώ τα μέλη του subz, γιατί οι περισσότεροι μπορεί να μην έχουν ιδέα. Κατηγορώ ορισμένους φανατικούς που το παίζουν τραμπούκοι και νταήδες σε μια παιδική χαρά...

Δημοσ.

Ρεκόρ νέων μελών στο παρόν θρεντ. Ή μήπως 2-3 με τριπλούς τετραπλούς λογαριασμούς?

Εγώ πάντως παρακολουθώ το φόρουμ μήνες τώρα, απλά τώρα ήθελα να γράψω σε κάποιο thread και δημιούργησα λογαριασμό!

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη απορία. Εφόσον (όλοι σχεδόν) έχουμε ψιλλιαστεί τι παίζει και ποιος κινεί τα νήματα κ.λπ. γιατί εκείνοι δεν έχουν αναφέρει τίποτα; Τυχαίο; Από τότε που άρχισαν τα επιχειρήματα εναντίον τους, δεν έχουν ξαναμιλήσει και κάθονται και παρατηρούν τις εξελίξεις. Τι το συζητάμε περαιτέρω λοιπόν;

Το μόνο που κατάφεραν είναι να προκαλέσουν διχόνοια. Νομίζουν πως έτσι θα γίνουν "οι καλύτεροι", αλλά κάνουν λάθος.

Το xsubs, ποτέ δεν ξεκίνησε μεταφραστικό "πόλεμο". Ποτέ δεν απαγόρευσε σε κανέναν να παίρνει υπότιτλους από άλλου. Εδώ όμως πρόκειται για δικτατορία. Το μήνυμα που πέρασαν είναι "κλείνουμε όλα τα άλλα. αν θέλετε υπότιτλους, ελάτε σε εμάς". Αν όμως και πάλι ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό, τι να πω. Μάλλον ζω σε ουτοπία που θέλω δικαιοσύνη.

Φίλε γιατί προσπαθείς να βάλεις σε διαμάχη sites? Έχεις μήπως κάποιο κέρδος? Σχεδιάζω σελίδες και αυτό περί επίθεσης είναι παραμύθια. Όταν ο "υποτιθέμενος" hacker σου αναφέρει σε πόσες μέρες προσδιορίζει να είναι ξανά έτοιμος ένας server πρέπει να πονηρεύεσαι. Και γιατί να μην υποθέσει κάποιος ότι πίσω από όλο αυτό το παραμύθι κρύβεσαι ας πούμε εσυ? Και φωνάζεις για να φαίνεσαι αθώος? Ασχολούμε με sites κοντά στα 7 χρόνια και έχω δει πολλά .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...