Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και ποιοί έμειναν; Αυτοί του subz φυσικά... Έτυχε... δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και να μας πειτε ποιο ετοιμο εργαλειο χρησιμοποιηθηκε για τις επιθεσεις σας.μιλαμε για σουπερ-hacking θεματα.
yiayia Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τελικά !!!! αν κατάλαβα καλά η Cyberz team κρύβετε πίσω από την επίθεση του Xsubs ???? αν ισχύει κάτι τέτοιο ειλικρινά τους λυπάμαι !!!!!
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τελικά !!!! αν κατάλαβα καλά η Cyberz team κρύβετε πίσω από την επίθεση του Xsubs ???? αν ισχύει κάτι τέτοιο ειλικρινά τους λυπάμαι !!!!! Ναι, το δήλωσαν επίσημα και οι ίδιοι!
AntoVet Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Όχι μόνο έριξαν το xsubs, αλλά αποτρέπουν και κάθε ανέβασμα υπότιτλου στο tvsubtitles (που οι ίδιοι πρότειναν). Πλέον, δεν φαίνεται πως πρόκειται για μια βεντέτα, αλλά ως μια ξεκάθαρη επίθεση και ταπείνωση του site. Κρίμα που ακόμα και στο internet υπάρχουν τέτοιου είδους "πόλεμοι" και μάλιστα ανούσιοι. Ντρέπομαι, που κάποιοι μου στερούν το χόμπι μου, που μου στερούν την ελευθερία μου σε έναν χώρο άκακο. Αν δεν μπορείτε φίλτατοι τον ανταγωνισμό, κλείστε το μαγαζάκι σας και αρχίστε το πλέξιμο κασκόλ.
jakegate7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 τελικά πονάει να είσαι μόνιμα στην δεύτερη θέση.
GnsP Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και φυσικά σε μια σύντομη αναζήτηση, αυτή η ομάδα cyberοτινάναι δεν υπάρχει πουθενά.. και ούτε λένε τη σελίδα τους. αλλα το "z" λέει πολλά.
Sadako Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δεν μου απάντησε κανείς.. Τελικά έχει φράγκα η όλη ιστορία; Γιατί μου φαίνεται πολύ αστείο να μαλώνουν κάποιοι για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, για κάτι που ΔΕΝ έχει φράγκα, για κάτι που είναι δωρεάν, που ο καθένας μπορεί να επιλέξει από πού μπορεί να κατεβάσει. Προσωπικά (μετά από σκέψη), ακόμα και αυτό για τον "κόπο του ενός που 'κλέβει' ο άλλος που παίρνει τον υπότιτλο από το ένα site και τον ανεβάζει στον άλλο", δεν ξέρω κατά πόσο έχει βάση σε μια ιντερνετική κοινωνία που βασίζεται ακριβώς στην ελεύθερη διακίνηση. Εννοώ, πως το πιο πιθανό ήταν κι εμένα να με πείραζε αν έχανα 3 ώρες από την ζωή μου για να κάτσω να μεταφράσω ένα επεισόδιο και το έβλεπα την άλλη μέρα σε ένα άλλο site με την υπογραφή κάποιου άλλου. Αλλά στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα μάλλον θα μου έρχονταν στο μυαλό 30 από τις άπειρες εφαρμογές που έχω κατεβάσει σπασμένες τον τελευταίο καιρό και εκεί δεν σκέφτηκα και τόσο τον κόπο του προγραμματιστή. Άρα πέρα από ένα "κοίτα τον μπούφο που κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα", νομίζω τέτοιες ενέργειες να ρίχνει ο ένας το site του αλλουνού μάλλον παραείναι extreme. Επαναλαμβάνω ΕΚΤΟΣ η όλη ιστορία έχει φράγκα στην μέση..
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ο υποτιτλισμός τουλάχιστον στο xsubs κέρδη δεν αποφέρει. Όλα τα παιδιά, μεταφραστές, Μοντ, Αντμίν, ό,τι κάνουμε το κάνουμε καθαρά για ευχαρίστηση μας. Χωρίς κέρδος οικονομικό.
AntoVet Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δεν μου απάντησε κανείς.. Τελικά έχει φράγκα η όλη ιστορία; Γιατί μου φαίνεται πολύ αστείο να μαλώνουν κάποιοι για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, για κάτι που ΔΕΝ έχει φράγκα, για κάτι που είναι δωρεάν, που ο καθένας μπορεί να επιλέξει από πού μπορεί να κατεβάσει. Προσωπικά (μετά από σκέψη), ακόμα και αυτό για τον "κόπο του ενός που 'κλέβει' ο άλλος που παίρνει τον υπότιτλο από το ένα site και τον ανεβάζει στον άλλο", δεν ξέρω κατά πόσο έχει βάση σε μια ιντερνετική κοινωνία που βασίζεται ακριβώς στην ελεύθερη διακίνηση. Εννοώ, πως το πιο πιθανό ήταν κι εμένα να με πείραζε αν έχανα 3 ώρες από την ζωή μου για να κάτσω να μεταφράσω ένα επεισόδιο και το έβλεπα την άλλη μέρα σε ένα άλλο site με την υπογραφή κάποιου άλλου. Αλλά στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα μάλλον θα μου έρχονταν στο μυαλό 30 από τις άπειρες εφαρμογές που έχω κατεβάσει σπασμένες τον τελευταίο καιρό και εκεί δεν σκέφτηκα και τόσο τον κόπο του προγραμματιστή. Άρα πέρα από ένα "κοίτα τον μπούφο που κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα", νομίζω τέτοιες ενέργειες να ρίχνει ο ένας το site του αλλουνού μάλλον παραείναι extreme. Επαναλαμβάνω ΕΚΤΟΣ η όλη ιστορία έχει φράγκα στην μέση.. Η ιστορία, δεν έχει φράγκα και θα σου εξηγήσω τι γίνεται. Κάποιοι επειδή έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας, αποφάσισαν αντί να "λύσουν τον Γόρδιο Δεσμό" (a.k.a: να ανταγωνιστούν αξιοπρεπώς), να τον "κόψουν". Γιατί; Αυτό μπορούν να το απαντήσουν μόνο εκείνοι και αμφιβάλλω αν θα σε καλύψει.
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Η ιστορία, δεν έχει φράγκα και θα σου εξηγήσω τι γίνεται. Κάποιοι επειδή έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας, αποφάσισαν αντί να "λύσουν τον Γόρδιο Δεσμό" (a.k.a: να ανταγωνιστούν αξιοπρεπώς), να τον "κόψουν". Γιατί; Αυτό μπορούν να το απαντήσουν μόνο εκείνοι και αμφιβάλλω αν θα σε καλύψει. Μετά απ' όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, η λέξη "αξιοπρέπεια" δεν νομίζω να υπάρχει στο λεξικό τους.
AntoVet Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μετά απ' όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, η λέξη "αξιοπρέπεια" δεν νομίζω να υπάρχει στο λεξικό τους. Θα συμφωνήσω. Μάλλον ούτε και η λέξη "balls" δεν είναι στο λεξικό τους, γιατί αν τα είχαν, θα έβγαιναν με το πραγματικό τους όνομα και δεν θα κρύβονταν πίσω από αερολογίες της δεκάρας.
manost Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και η ερώτηση όλων όσων κατεβάζουμε τους υπότιτλους για τις αγαπημένες μας σειρές, ΜΟΝΟ από το xsubs, είναι αυτή: τελικα το xsubs θα ανοιξει η μπα; Και αν το 2008 υπήρχε το ΕΠΟΕ, είναι δυνατόν to 2012 να μπορεί να κάνει τα ίδια (ως αποτέλεσμα, δηλαδή το κλεισιμο του site) μια z Team; !!
firewalker Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλά μαλώνουν δύο ομάδες για το ποια θα κάνει πρώτη μία μετάφραση από τα Αγγλικά; Αστεία πράγματα. Αφού άλλος βγάζει το φίδι από την τρύπα. Πάντως όσοι γνωρίζεται Αγγλικά να προτιμάτε τους Αγγλικούς υπότιτλους που είναι ποιοτικοί (από addicted π.χ.).
GnsP Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Για να δουμε. ανέβηκε μόλις υπότιτλος της σειράς awake. Ή μηπως δεν είναι τόσο σημαντική σειρά όσο το GOT και το fringe που το "z" έχει μέινει κάτι επεισόδια πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις