Sadako Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μόνο εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος χαμός; Εκτός πια αν έχει τόσα φράγκα ρε παιδιά η ιστορία και δεν έχω πάρει χαμπάρι. Γιατί εγώ νόμιζα πως απλά τα παιδιά προσφέρουν κάτι αφιλοκερδώς και δεν μπορώ να καταλάβω τι λόγο θα είχε να καταστρέψει κάποιος κάτι τέτοιο (έστω και από παιδιάστικους εγωισμούς).
Peace1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μόνο εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος χαμός; Εκτός πια αν έχει τόσα φράγκα ρε παιδιά η ιστορία και δεν έχω πάρει χαμπάρι. Γιατί εγώ νόμιζα πως απλά τα παιδιά προσφέρουν κάτι αφιλοκερδώς και δεν μπορώ να καταλάβω τι λόγο θα είχε να καταστρέψει κάποιος κάτι τέτοιο (έστω και από παιδιάστικους εγωισμούς). Φίλε έχεις δίκιο απόλυτο. Όταν διαβάζεις εκφράσεις του στυλ «εμείς είμαστε το καλύτερο σάιτ», οι άλλοι είναι τρίτο-τέταρτοι», «εμείς το κάνουμε καλύτερα, οι άλλοι όχι» και από νεαρά (μάλλον παιδιά) καταλαβαίνεις γιατί αυτός ο τόπος έφτασε εδώ που έφτασε. Η νοοτροπία του έλληνα σε όλα! Από κομματικές νεολαίες μέχρι και σε σάιτ με υπότιτλους! Είναι να αναρωτιέσαι! Βαλτοί είναι από αυτούς που έχουν τα σάιτ και έχουν και οι ίδιοι κάποιο όφελος ή απλά είναι «πωρωμένοι» ? Αδυνατώ να κατανοήσω τέτοιες κόντρες. Εδώ υπάρχει ανεργία, πείνα, δυστυχία και οι άλλοι φαγώνονται με το ποιανού υπότιτλοι είναι καλύτεροι! Μήπως οι ίδιοι που έχουν «φαγωθεί» τον τελευταίο καιρό έχουν προκαλέσει όλο αυτό το σκηνικό? Μήπως έχουν να κερδίζουν κάτι είτε οι ίδιοι είτε αυτοί που τους έβαλαν? Καλή συνέχεια στους υγειώς σκεπτόμενους !
pournaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ο HAL τα κανει ολα αυτα για να μαζεψει κοσμο.
yiayia Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Πιστεύω ότι μπόρα είναι και θα περάσει, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το χόμπι κανενός κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια.... το καλό 'η το κακό με το διαδίκτυο είναι ότι τους χωράει όλους !!!!!
isay Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγω πραγματικα απορω με το ποσο "καρπερο" ηταν αυτο το νημα για το ινσομνια.πανω απο 10 καινουρια μελη ρε φιλε...μαλιστα.. Μην είσαι τόσο σίγουρος. Οι διπλο-τριπλο-εγγραφές πάνε σύννεφο. Αν προσέξεις τον τρόπο γραφής, τις ώρες, κ.α. θα καταλάβεις. Προσωπικά λυπάμαι τους μεταφραστές γιατί αυτοί κάνουν ΟΛΗ τη δουλειά και τον κόπο τους τον καρπώνονται τρίτοι. Θα το πω πάλι και αυτοί που πρέπει θα καταλάβουν οτι αναφέρομαι σε αυτούς: Ωριμάστε! Αρχίστε να προσφέρετε και αν η δουλειά σας είναι καλή τότε θα επιτύχετε. Με αντιγραφές και συνεχή spamming πάντα δευτεράτζες και ενοχλητικοί θα είστε. Ο HAL τα κανει ολα αυτα για να μαζεψει κοσμο. Λες; :-D
elevag Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 http://www.tvsubtitles.net/subtitle-215639.html η απάντηση σας σε όλες τις όποιες απορίες. Ζητω ταπεινά συγνώμη για την άμεση διαφήμιση αλλά νομίζω οτι βοηθά τούς πάντες αυτή η ανάρτηση.Αν κάνετε τον κόπο να δείτε το πόσο καινούργιος είναι και τι θέση έχει στους υπότιτλους και από πόσους πήρε bad νομίζω ότι όλα μπαίνουν σε μια τάξη
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 τελικα το xsubs θα ανοιξει η μπα; αμα ειναι να αρχισουμε να κατεβαζουμε απο αλλα σαιτς,οπως το tvsubtitles μιας και διαθετει αυτο που μονο ενδιαφερει τον τελικο χρηστη.
badwolf_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 http://www.tvsubtitles.net/subtitle-215639.html η απάντηση σας σε όλες τις όποιες απορίες. Ζητω ταπεινά συγνώμη για την άμεση διαφήμιση αλλά νομίζω οτι βοηθά τούς πάντες αυτή η ανάρτηση.Αν κάνετε τον κόπο να δείτε το πόσο καινούργιος είναι και τι θέση έχει στους υπότιτλους και από πόσους πήρε bad νομίζω ότι όλα μπαίνουν σε μια τάξη Στην σελίδα που μας δίνεις οι αρνητικές ή οι θετικές ψήφοι εμένα δεν μου λένε κάτι, γιατί για να ψηφίσεις σε αυτήν την σελίδα δεν είναι απαραίτητο να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης, έτσι ο οποιοσδήποτε ανώνυμα μπορεί να πατήσει (+) ή (-) χωρίς καμία αιτιολόγηση.Κοινώς τα (+) ή τα (-) μπορεί να έχουν διαμορφωθεί έτσι λόγω των γεγονότων που βλέπουμε, είτε από αντιπάθειες είτε από συμπάθειες.Εγώ πάντως σαν χρήστης στο xsubs δεν συνάντησα ποτέ κάποιο υπότιτλο που να δικαιολογεί τόσα (-), αν και δεν έχω κατεβάσει τον συγκεκριμένο υπότιτλο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά τα (-)είναι πραγματικά.
mary Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δεν επιασα και πολυ τι γινετε αλλα εχω να πω τα εξης: Αν οντως εγινε επιθεση απο αλλο μεταφραστικο σάιτ ειναι πραγματικα για κλαματα η κατασταση.. Δε μπορω να καταλαβω το λογο να γινετε κατι τετοιο και να βλεπει ανταγωνιστικα, το ενα σάιτ το άλλο...Οπως ειπε και καποιος παραπανω,λειτουργουν περισσοτερο αλληλοσυμπληρωματικα...οτι δεν εχει το ενα,εχει το αλλο...Θεωρω πως και τα δυο κανουν εξισου αξιολογη δουλειά. Αν καποιος ανιδεος ανεβαζε δουλεια των παιδιων σε ξένο σάιτ,σωστο ειναι να το ψαξουν οι διαχειριστες της ιστοσελιδας και να τον μπλοκαρουν..οτιδηποτε άλλο(βρισιες,απειλες κλπ) δεν εχουν νοημα... Ελπιζω να επανελθει συντομα το σάιτ και με δωράκι μπόλικους υποτιτλους...
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 http://www.tvsubtitles.net/subtitle-215639.html η απάντηση σας σε όλες τις όποιες απορίες. Ζητω ταπεινά συγνώμη για την άμεση διαφήμιση αλλά νομίζω οτι βοηθά τούς πάντες αυτή η ανάρτηση.Αν κάνετε τον κόπο να δείτε το πόσο καινούργιος είναι και τι θέση έχει στους υπότιτλους και από πόσους πήρε bad νομίζω ότι όλα μπαίνουν σε μια τάξη Για εξήγησέ το μου αυτό λίγο σε παρακαλώ.
elevag Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 @Lerosville Αυτό που έγραψες και εσύ σε χθεσινό post.Πολλοί spam υπότιτλοι σε εκδόσεις που δεν έχουμε δουλέψει σχεδόν κανένας μας και άπειρα bad votes σε υπότιτλο που μόνο και μόνο το site που ανέβαινε αποτελεί εγγύηση συν το γεγονός το ότι αν τον κατεβάσεις θα καταλάβεις την δουλειά που έχει και τον απόλυτο συγχρονισμό
Lerosville Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ελπίζω η Cyberzsomethingteam σήμερα να είναι ευτυχισμένη, μιας που εχθές κατάφεραν και κατέβασαν τους υπότιτλους του Xsubs από το tvsubtitles όπως και τους spam. Τιμή και δόξα.
AntoVet Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ελπίζω η Cyberzsomethingteam σήμερα να είναι ευτυχισμένη, μιας που εχθές κατάφεραν και κατέβασαν τους υπότιτλους του Xsubs από το tvsubtitles όπως και τους spam. Τιμή και δόξα. Πες τα! Αλλά έτσι είναι. Βλέπεις, οι "cyberz" δεν θα ησυχάσουν αν δεν επιδείξουν τις ικανότητές τους στο έπακρο. Και επειδή θέλετε πολύ να το ακούσετε: Συγχαρητήρια παίδες! Είστε καλύτεροι από εμάς! Heil "cyberz"
Προτεινόμενες αναρτήσεις