Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν άντεξα...

Παρακολουθώ τη συζήτηση επί εβδομάδες και έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να πω 2 πράγματα.

Λυπάμαι βαθύτατα για αυτό που συνέβη.

Θα μου λείψετε αφάνταστα (στους γονείς μου δε, που δε γνωρίζουν Αγγλικά, ακόμη περισσότερο).

Είσασταν οι καλύτεροι, οι πιο οργανωμένοι και το navigation του site παράδειγμα προς μίμηση.

Αν υπάρχει διάθεση από κάποιους από εσάς να συνεχίσουν ή να φτιάξουν καινούργιο site, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να

στήσετε virtual server επάνω στο Amazon EC2.

Είναι data center πολύ καλά προστατευμένο και φαντάζομαι ότι όποιος κρετίνος επιχειρούσε dos attack θα σταματούσε στους IPS της Amazon,

χωρίς καν να ενοχληθεί ο server (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος).

Οι τιμές είναι πολύ καλές (χρέωση γίνεται βάση του cpu utilization), και αν ακόμη χρειαστούν user donations

(αν και ποτέ δε ζητήσατε τίποτα για αυτό που κάνετε τόσα χρόνια) είμαι ο πρώτος που θα συνδράμω

(και είμαι σίγουρος ότι πολλοί ακόμη χρήστες του xsubs θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν το ίδιο).

Όπως και να' χει, σας ευχαριστώ από καρδιάς για ότι κάνατε.

Ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το γραφει στο xsubs.

Ρε σεις δεν είμαι αλήθωρος λέει ότι το domain είναι διαθέσιμο όχι ότι θα λειτουργήσει και παλι.

Δημοσ.

Ως ένας παλιός ερασιτέχνης υποτιτλιστής που πλέον κάνει τη δουλειά "επαγγελματικά", έχω να πω ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για την απόφασή τους... ο χρόνος κύριοι πλέον είναι υπερ-πολύτιμος για να κάτσει ο καθένας να ασχοληθεί με 16χρονα που ζουν με το χαρτζηλίκι του μπαμπά τους και έχουν 25 ώρες το 24ωρο ελεύθερες για να κάνουν ότι γουστάρουν...

Στη χώρα της ψευτιάς, της φουστιάς και του χαβαλέ, βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να προσφέρουν αφιλοκερδώς (δεν το ξέρω εκ των έσω, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι αφιλοκερδώς) κάτι σε μία κοινότητα που έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα τα τελευταία χρόνια... και φυσικά βρέθηκαν οι αργόσχολοι για να χαλάσουν τη δουλειά...

Ευχαριστώ όλο το xsubs για τους ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ υπότιτλους που μου πρόσφερε αυτά τα χρόνια και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους (θα λεγα και ψυχραιμία, αλλά αυτήν τη βλέπω να χάνεται)...

Δημοσ.

Ρε σεις δεν είμαι αλήθωρος λέει ότι το domain είναι διαθέσιμο όχι ότι θα λειτουργήσει και παλι.

Και εγώ αυτό κατάλαβα, όποιος θέλει να συνεχίσει την δουλειά έχει στην διαθεσή του το domain. Μπορεί να το πάρει κάποιος σήμερα ή αύριο, μπορεί να το πάρει κάποιος και σε έναν μήνα, ή σε έναν χρόνο.

αυτοι που αναγκασαν να κλειση το xsubs τους ευχομαι να βγαλουν καρκινο κ να πεθανουν συντομα

Συμφωνώ.

Δημοσ.

«Ενότητα : Μέλλον»

Είχαμε αναφέρει ότι η παραπάνω απόφαση δεν είναι ομόφωνη (πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε μια τέτοια δύσκολη απόφαση). Κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν αυτό που κάνουν. Το παραπάνω βέβαια δεν είναι σίγουρο και δεν γνωρίζουμε αν και το πότε θα υλοποιηθεί. Το domain μας πάντως αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο είναι πάντα στην διάθεσή τους.

Η διαχειριστική ομάδα τους εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι αποφασίσουν να κάνουν.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε για λόγους ασφαλείας να τους δώσουμε την πλατφόρμα όπου στηρίχτηκε το XSubs. Παρόλα αυτά το υλικό είναι διαθέσιμο προς αξιοποίηση και αν τελικά αποφασίσουν να υλοποιήσουν την δική τους πλατφόρμα εμείς έστω και νοητικά θα είμαστε πάντα μαζί τους.

Όπως το xsubs πήρε κληρονομιά τους υπότιτλους του gtvs έτσι και τώρα η κληρονομιά περνάει στους επόμενους που θα ήθελαν (και προφανώς μπορούν) να στήσουν εξαρχής ένα νέο site.

To θέμα είναι να στηθεί λοιπόν εξαρχής σωστά και να δοθεί βάρος στο forum από όπου θα βγαίνουν όλο και περισσότεροι νέοι μεταφραστές και όχι στο επιφανειακό του πράγματος, τα φρου φρου και τα αρώματα, το θεαθήναι, την βιτρίνα, για όλους όσους έκαναν 1-2 κλικ για να πάρουν το srt και μην τον είδατε τον Παναή (από τα Μέγαρα), δε λέω καλά είναι και αυτά αλλά δευτερευούσης (στην καλύτερη περίπτωση) σημασίας.

Και πάλι καλή συνέχεια στα παιδιά που συνεχίζουν ήδη αλλά και σε αυτά που θα ενταχθούν στο ενεργό δυναμικό των προηγούμενων. :-)

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

Δημοσ.

Ελπίζω αυτό το σχόλιο runner1 του τύπου περιμένουμε από κάποιους μάγκες που έγραφαν εδώ να δούμε τι έχουν να πουν τώρα να μην αναφέρεται σε εμένα και στο γεγονός ότι πριν λίγες μέρες σας είπα ότι το xsubs θα ανοίξει. Αν αναφέρεται, θα ήθελα να το γνωρίζω, γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθώ σε κάποιους-κάποιους.

Αναφερόμουν σε συγκεκριμένα άτομα που "κατηγορούσαν" το xsubs ότι κάποιος "χρήστης" έκανε διάφορα κ.α.!!!Δεν αναφέρθηκα σε σένα που είπες ότι θα ανοίξει.Άλλο αυτό!Δεν έχει σχέση με το "τσάμπα μάγκες"!

Δημοσ.

Δυστυχώς πάει και αυτό κρίμα. Όσο για αυτούς που τους αναγκάσανε να το κλείσουνε απλά ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εφόσον το ΛΕΕΙ. Εδώ δεν έκλεισε ακόμα θα φτιάξουν καινούριο?

Δημοσ.

Μπράβο μας ... εμείς δεν χρειαζόμαστε καμιά ΕΠΟΕ ... καμιά ACTA ... όλα τα SOPA-PIPA ωχριούν μπροστά μας ... εμεις τους υπερκαλύπτουμε όλους και καταφερνουμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας ...

Αηδία είναι το λιγότερο που μπορώ να πω ... ότι άλλο πω θα με πιάσει λογοκρισία ...

Χίλια ευχαριστώ στα παιδιά του x-subs που οι μεταφράσεις τους με συντρόφευσαν αυτά τα χρόνια ... μακάρι να βρούνε το κουράγιο και να αρχίσουνε ξανά από την αρχή ...

Δημοσ.

Κριμα!!!! Ειλκρινα ΚΡΙΜΑ!!!!

Ηθελα να γραψω πολλα ομως αυτη τη στιγμη το μονο που με εκφραζει και θελω να αφιερωσω στα κ@λοπαιδα που αναγκασαν το xsubs σε κλεισιμο ειναι ενα τραγουδι των GOIN' THROUGH το "Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι".....

Δεν άντεξα...

Παρακολουθώ τη συζήτηση επί εβδομάδες και έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να πω 2 πράγματα.

Λυπάμαι βαθύτατα για αυτό που συνέβη.

Θα μου λείψετε αφάνταστα (στους γονείς μου δε, που δε γνωρίζουν Αγγλικά, ακόμη περισσότερο).

Είσασταν οι καλύτεροι, οι πιο οργανωμένοι και το navigation του site παράδειγμα προς μίμηση.

Αν υπάρχει διάθεση από κάποιους από εσάς να συνεχίσουν ή να φτιάξουν καινούργιο site, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να

στήσετε virtual server επάνω στο Amazon EC2.

Είναι data center πολύ καλά προστατευμένο και φαντάζομαι ότι όποιος κρετίνος επιχειρούσε dos attack θα σταματούσε στους IPS της Amazon,

χωρίς καν να ενοχληθεί ο server (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος).

Οι τιμές είναι πολύ καλές (χρέωση γίνεται βάση του cpu utilization), και αν ακόμη χρειαστούν user donations

(αν και ποτέ δε ζητήσατε τίποτα για αυτό που κάνετε τόσα χρόνια) είμαι ο πρώτος που θα συνδράμω

(και είμαι σίγουρος ότι πολλοί ακόμη χρήστες του xsubs θα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν το ίδιο).

Όπως και να' χει, σας ευχαριστώ από καρδιάς για ότι κάνατε.

Ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά.

+1

ΕΝΩ στο boldαρισμενο κομματι να πω οτι και εγω ειμαι "μεσα"

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο σίγουρος πως ΔΕΝ έχει σχέση κάποια ΕΠΟΕ..

Προφανώς οι υπεύθυνοι είναι κάποιοι από:

1. Λαμόγια της ΕΠΟΕ ή τέλος πάντων κάποιος που θα είχε οικονομικό συμφέρον από το κλείσιμο του καλύτερου site υποτιτλισμού (με όλον τον σεβασμό προς τα υπόλοιπα)

2. Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα

3. Μπούφοι/geeks που θέλησαν να επιδείξουν (και να μεγαλώσουν) την διαδικτυακή τους τσουτσού, μάλλον προς αναπλήρωση της πραγματικής τους

, ή κάποιος συνδυασμός των παραπάνω..

Δεν νομίζω πως έχει ουσία κάποια κατάρα ή ανάθεμα όπως κάνουν αρκετοί, προφανώς πρόκειται ήδη για ανθρωπάκια, δεν τους πιάνει τίποτα..

Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρέα του xsubs για όλα αυτά που μας προσέφερε στην διάρκεια λειτουργίας τουμ εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να συνεισφέρω οικονομικά μέσω δωρεάς σε οποιαδήποτε νέα προσπάθεια έχει βάση τα ίδια άτομα (και θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω στα όσα χρόνια ασχολούμαι με το ίντερνετ γενικότερα)..

Δημοσ.

Εφόσον το ΛΕΕΙ. Εδώ δεν έκλεισε ακόμα θα φτιάξουν καινούριο?

Αυτό που είπαν οι διαχειριστές είναι ότι αποφάσισαν να κλείσουν το site και από εκεί και πέρα το υλικό που υπάρχει μπορούν να το πάρουν τα παιδιά που συνεχίζουν να μεταφράζουν και να δημιουργήσουν ένα νέο, ακόμα και το domain name τους δίνει η προηγούμενη διαχείριση.

Για αυτό Μαρία επιμένω και επαναλαμβάνω ότι τουλάχιστον τώρα θα πρέπει να στηριχτεί σε υγιείς βάσεις ο νέος χώρος, βάσεις τέτοιες που να μην επιτρέπουν τέτοιες καταστάσεις, που βάλλουν πρώτα και κύρια την ερασιτεχνική κοινότητα, αφού κάθε μεταφραστής αφιερώνει πάρα πολλές ώρες από τον χρόνο του στο να προσφέρει κάτι στο ευρύτερο σύνολο και αντί για ευχαριστώ (ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για αφιλοκερδή προσφορά) τελικά τον βγάζουν και παράνομο!!!

Μακάρι έστω και τώρα να δημιουργηθεί μία ενιαία και αδιαίρετη σκηνή Ελλήνων ερασιτεχνών μεταφραστών σε ένα ουδέτερο, συντονιστικό και κλειστό για το κοινό, χώρο, όπου εκεί βήμα θα έχουν όλοι οι μεταφραστές και οι αποφάσεις θα παίρνονται με δημοκρατικό τρόπο αποφεύγοντας όλα αυτά τα κακώς κείμενα του παρελθόντος που βλέπουμε (κατ' επανάληψη) που οδηγούν.

Καλή συνέχεια σε όλους τους μεταφραστές και μακάρι να δουν ότι δεν υπάρχουν πολλά που τους χωρίζουν αλλά πολύ περισσότερα που τους ενώνουν, μία ένωση που πάνω από όλα θα ωφελήσει το ευρύτερο σύνολο στο οποίο και προσφέρουν. :-)

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

Δημοσ.
Ηθελα να'ξερα ποιος έκανε τις "επιθέσεις".

η γνωμη μου; η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και οχι καποιο αντιπαλο site υποτιτλων.

και ηταν αναμενομενο οτι θα εκλεινε μονιμα το xsubs,ακριβως επειδη ξερουν η εχουν την υπονοια οτι η Διωξη ειναι αυτη που εκανε την επιθεση.

λογω φοβου για αυτο που εγινε αλλα και για οτι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει στο μελλον (συλλήψεις),αναγκαστηκανε και το κλεισανε για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...