karetsos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 το tvsubs.net πάντως είναι down και αυτό.... τυχαίο;
greg_m Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 το tvsubs.net πάντως είναι down και αυτό.... τυχαίο; τυχαίο
Angelo_24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Το Awake θα ανεβαίνει σε: addic7ed.com tvsubs.net tvsubtitles.net Το Grimm θα ανεβαίνει σε: addic7ed.com tvsubs.net Είσαι Θεός. Thanks...
badwolf_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση AntoVet, το awake είναι από τις σειρές που παρακολουθώ. Επίσης για όσους λατρεύουν το fringe(άλλη μία αγαπημένη σειρά) τα παιδιά του xsubs το έχουν ανεβάσει στο tvsubtitles.net. Συνεχίστε δυναμικά παιδιά όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα σ' αυτά που μας προσφέρετε και μακάρι σύντομα να επανέλθει το xsubs.tv
skiabox Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση AntoVet, το awake είναι από τις σειρές που παρακολουθώ. Επίσης για όσους λατρεύουν το fringe(άλλη μία αγαπημένη σειρά) τα παιδιά του xsubs το έχουν ανεβάσει στο tvsubtitles.net. Συνεχίστε δυναμικά παιδιά όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα σ' αυτά που μας προσφέρετε και μακάρι σύντομα να επανέλθει το xsubs.tv Δε βλέπω πάντως 720p versions!
Panagiotis477 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2012 από Panagiotis477
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από τότε που έκλεισε το site. Δεν το βλέπω και πολύ εύκολο να ξανανεβαίνει, ίσως τελικά υπήρχαν κι άλλοι λόγοι που δεν ξέρουμε. Μακάρι πάντως να το ξαναδούμε σύντομα κοντά μας, γιατί η δουλειά που έκαναν και συνεχίζουν και κάνουν τα παιδιά εκεί, είναι εξαιρετική.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με την ομάδα που μεταφράζει το Dragonball Z; Αν συνεχίζει κανονικά την μετάφραση και αν ανεβάζει κάπου τους υπότιτλους; Έψαξα στα γνωστά site αλλά δεν βρήκα κάτι.
spyros__ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με την ομάδα που μεταφράζει το Dragonball Z; Αν συνεχίζει κανονικά την μετάφραση και αν ανεβάζει κάπου τους υπότιτλους; Έψαξα στα γνωστά site αλλά δεν βρήκα κάτι. δυστυχως ολοι οι υποτιτλοι μαζεμενοι δεν υπαρχουν... μονο μερκοι μεμονομενοι διασπαρτοι...
gokuthelegend Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 δυστυχως ολοι οι υποτιτλοι μαζεμενοι δεν υπαρχουν... μονο μερκοι μεμονομενοι διασπαρτοι... το ξέρω, πριν πέσει το xsubs.tv είχε μεταφραστεί μέχρι και η season 5 - imperfect cell saga, μέχρι εκεί τα έχω όλα. Για ποιό μετά με ενδιαφέρει αν έχει βγει κάτι.
tatis12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω πότε θα επανέλθει το site αλλά θέλω να παρακαλέσω θερμά την ομάδα των desperate housewives να ανεβάσει κάπου τους υπότιτλους των τελευταίων επεισοδίων. Σας ικετεύω είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ η σειρά τελειώνει την Κυριακή και δεν θα αντέξω να μην δω το επεισόδιο
ga25 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω πότε θα επανέλθει το site... Να κάνω μια χαζή ερώτηση.... Αν δεν κάνω λάθος αναφέρετε ότι το xsubz.tv έχει δεχθεί Dos Attack. Επίσης αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δέχεται χιλιάδες hits από χιλιάδες σημεία πράγμα που ζορίζει τον server, ανεβάζει το load οπότε και πέφτει το site. Μέχρι εδώ καλά... Αναρωτιέμαι λοιπόν καλός η κακός η ιστοσελίδα απευθύνεται κυρίως σε Έλληνες. Καλώς η κακώς τα DoS attacks συνήθως προέρχονται από ips εκτός Ελλάδος. Γιατί λοιπόν ο Admin/IT του Xsubs δεν κλίνει την πρόσβαση σε όλες τις άλλες χώρες (IP,Classes κλπ) πλην των Ελληνικών έτσι ώστε μέχρι να τερματιστεί η διαδικασία της επίθεσης η σελίδα να μην είναι προσπελάσιμη εκτός Ελλάδος? Δεν ξέρω αν τα λέω καλά ας μας απαντήσει κάποιος, αλλά θυμάμαι στο παρελθόν σε κάποια αντίστοιχα attacks που δεχόντουσαν κάποια sites με αυτό ακριβώς τον τρόπο δόθηκε η λύση και τελείωσε η ιστορία.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Να κάνω μια χαζή ερώτηση.... Αν δεν κάνω λάθος αναφέρετε ότι το xsubz.tv έχει δεχθεί Dos Attack. Επίσης αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δέχεται χιλιάδες hits από χιλιάδες σημεία πράγμα που ζορίζει τον server, ανεβάζει το load οπότε και πέφτει το site. Μέχρι εδώ καλά... Αναρωτιέμαι λοιπόν καλός η κακός η ιστοσελίδα απευθύνεται κυρίως σε Έλληνες. Καλώς η κακώς τα DoS attacks συνήθως προέρχονται από ips εκτός Ελλάδος. Γιατί λοιπόν ο Admin/IT του Xsubs δεν κλίνει την πρόσβαση σε όλες τις άλλες χώρες (IP,Classes κλπ) πλην των Ελληνικών έτσι ώστε μέχρι να τερματιστεί η διαδικασία της επίθεσης η σελίδα να μην είναι προσπελάσιμη εκτός Ελλάδος? Δεν ξέρω αν τα λέω καλά ας μας απαντήσει κάποιος, αλλά θυμάμαι στο παρελθόν σε κάποια αντίστοιχα attacks που δεχόντουσαν κάποια sites με αυτό ακριβώς τον τρόπο δόθηκε η λύση και τελείωσε η ιστορία. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά στην περίπτωση που γίνεται και το κάνουν, πως θα την επισκέπτονται Έλληνες που έχουν μεταναστέψει σε άλλες χώρες;
tatis12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Να κάνω μια χαζή ερώτηση.... Αν δεν κάνω λάθος αναφέρετε ότι το xsubz.tv έχει δεχθεί Dos Attack. Επίσης αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δέχεται χιλιάδες hits από χιλιάδες σημεία πράγμα που ζορίζει τον server, ανεβάζει το load οπότε και πέφτει το site. Μέχρι εδώ καλά... Αναρωτιέμαι λοιπόν καλός η κακός η ιστοσελίδα απευθύνεται κυρίως σε Έλληνες. Καλώς η κακώς τα DoS attacks συνήθως προέρχονται από ips εκτός Ελλάδος. Γιατί λοιπόν ο Admin/IT του Xsubs δεν κλίνει την πρόσβαση σε όλες τις άλλες χώρες (IP,Classes κλπ) πλην των Ελληνικών έτσι ώστε μέχρι να τερματιστεί η διαδικασία της επίθεσης η σελίδα να μην είναι προσπελάσιμη εκτός Ελλάδος? Δεν ξέρω αν τα λέω καλά ας μας απαντήσει κάποιος, αλλά θυμάμαι στο παρελθόν σε κάποια αντίστοιχα attacks που δεχόντουσαν κάποια sites με αυτό ακριβώς τον τρόπο δόθηκε η λύση και τελείωσε η ιστορία. Εμείς δηλαδη που είμαστε Κύπριοι είμαστε ζώα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις