KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 τελικα γιατι οσο περναει ο καιρος,ενισχυεται η εντυπωση μου οτι το xsubs δεν "επεσε" απο τριτους,αλλα εκλεισε για καποιους πολυ συγκεκριμενους λογους; οτι κατι αλλο παιχθηκε παρασκηνιακα και αυτα που αναφερονται στην επισημη ανακοινωση του σαιτ που ανεβηκε εδω,ειναι απλως παραπετασμα καπνου;
firewalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 τελικα γιατι οσο περναει ο καιρος,ενισχυεται η εντυπωση μου οτι το xsubs δεν "επεσε" απο τριτους,αλλα εκλεισε για καποιους πολυ συγκεκριμενους λογους; οτι κατι αλλο παιχθηκε παρασκηνιακα και αυτα που αναφερονται στην επισημη ανακοινωση του σαιτ που ανεβηκε εδω,ειναι απλως παραπετασμα καπνου; Λες να κάναν καμιά αρπαχτή από καμιά Nova; :mrgreen:
Panagiotis477 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Το xsubs.tv ΔΕΝ έκλεισε, ούτε θα κλείσει. Εμείς, συνεχίζουμε να μεταφράζουμε κανονικά, και ανεβάζουμε την δουλειά μας συνήθως στο Addic7ed, αν και κάποιοι έχουν αποφασίσει να μην τα ανεβάσουν πουθενά, αλλά μια και καλή όταν ανοίξει το xsubs. Σταματήστε πια να λέτε ό,τι θέλετε. Το xsubs θα λειτουργήσει, και μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι μεταφράζω μάλιστα το awake αυτή τη στιγμή ενώ ακολουθεί το secret circle. Εκτός και αν είμαστε ηλίθιοι και μεταφράζουμε μόνοι μας. Εκτός αν οι admin/mod είναι και αυτοί ηλίθιοι και ενώ το έχουν κλείσει, αποφασίζουν να βγάζουν υπότιτλους και να κρατούν το xsubs.tv μέσα. Σκεφτείτε λίγο λογικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Το θέμα κανονικά έχει κλείσει,έγιναν επιθέσεις ηλιθιότητας για λόγους ακόμα αγνώστους, αναμένουμε να ξανανανοίξει το σάιτ... είναι απλό.
Feanor_Elf Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Feanor_Elf, προς Θεού, κάθε καλοπροαίρετη κριτική (και Κρητική να μην σου πω ) είναι καλοδεχούμενη. To θέμα δεν το παρακολουθούν μέλη που μόνο μπαίνουν στα site για να κατεβάσουν υπότιτλους αλλά και μεταφραστές και προς αυτούς κυρίως απευθύνονται τα περισσότερα ποστ. Οι υπόλοιποι μπορεί να τα βρίσκουν από αδιάφορα έως off-topic και βαρετά μέχρι βέβαια την επόμενη φορά που θα ξανακλείσει κάποιο site οπότε και τότε πάλι θα ανοίξει κάποιο σχετικό thread με τον κόσμο να αναρωτιέται και να δυσανασχετεί που με 1-2 κλικ δεν μπορεί να δει το video που έχει με Ελληνικούς υπότιτλους!!! Ναι οκ δεκτόν αυτό που λες, άλλωστε κι εγώ μεταφραστής είμαι και μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα πολλά σχόλια. Αυτό που είπα εγώ όμως είναι ότι δεν έχει νόημα να μπαίνει ο καθένας και να λέει ότι πρόβλημα ή ερώτηση ή δεν ξέρω και γω τι έχει σε ένα θέμα που δεν αφορά αυτά τα πράγματα. Μπορούνε να πάνε και να δημιουργήσουν ένα θέμα που να αφορά για παράδειγμα "σειρές που δε μεταφράζονται" ή "σελίδες για ελληνικούς υπότιτλους" κτλ. από το να μπαίνω εγώ και ο καθένας και να ψάχνουμε να δούμε μπας και είπε κανείς κάτι σχετικό με το υπάρχων θέμα. Για λόγους λειτουργικότητας τα λέω αυτά και μόνο για αυτό.
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παιδια αφου δεν εχει ανοιξει ακομα(Μετα απο 1 μηνα) το site δεν το κοβω να ανοιγει γενικως...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παιδια αφου δεν εχει ανοιξει ακομα(Μετα απο 1 μηνα) το site δεν το κοβω να ανοιγει γενικως... Εκτώς αν κάνει κανά ανατρεπτικό comeback!! :X Δε παίζει θα το πάθω το εγκεφαλικό μαυτά που βλέπω... Ρε αλάνια... Προσπαθούμε να εξηγήσουμε από πάνω ότι το σιτε ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΛΕΊΣΕΙ δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβετε ο φίλος από πάνω (panagiotis477) το είπε ξεκάθαρα! Δεν ΈΧΕΙ ΚΛΕΊΣΕΙ ΟΎΤΕ ΘΑ ΚΛΕΊΣΕΙ. Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η! (Τώρα σοβαρά δε ξαναποστάρω, εκτός αν παθω πάλι τίποτα. )
mados Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ρε φιλε γιατι γινεσαι επιθετικος?? προσωπικα εγω δεν πιστευω οτι εχει κλεισει απλα περιμενει να ηρεμησουν τα πραγματα για να επιστρεψει, πραγμα που εχει γινει και με αλλα παρομοια sites...
spinemm Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Εκτώς αν κάνει κανά ανατρεπτικό comeback!! :X Αυτο Περιμενουμε ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!
mados Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αυτο Περιμενουμε ΟΛΟΙ!!!!!!!!!! μακαρι φιλε γιατι οσο περναει ο καιρος ολο και αυξανονται οι πιθανοτητες να παθει τα ιδια με το greektvsubs...
AntoVet Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Το Awake θα ανεβαίνει σε: addic7ed.com tvsubs.net tvsubtitles.net Το Grimm θα ανεβαίνει σε: addic7ed.com tvsubs.net
nickvog Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Κουλάρετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Tα παιδιά που είναι στο site ΣΑΣ ΛΕΝΕ... ΟΤΙ ΤΟ Χ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ. Απλά το όλο ζήτημα το δημιούργησε το τεχνικό πρόβλημα που του έκατσε με την επίθεση. Όπως διαβάσατε ίσως (αν κάνετε τον κόπο και δεν πετάγεστε πάντα στο τελευταίο post) τα παιδιά που μετάφραζαν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Απλά ανεβάζουν αλλού ή περιμένου να ανεβάσουν μαζικά όταν ανοίξει πάλι. Καταλαβαίνω ότι η κρίση και η οικονομική ανέχεια μας έχει κάνει να βρίσκουμε σχεδόν όλοι αποκούμπι σε αυτόν τον πόλο ψυχαγωγίας. Ας μην φρικάρουμε όμως και πλακωνόμαστε με θεωρίες συνομωσίας και καρυωτακισμού. Ήδη υπάρχουν ιστότοποι που συνεχίζουν κανονικά. Αυτά.
yolanda Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Το Awake θα ανεβαίνει σε: addic7ed.com tvsubs.net tvsubtitles.net Το Grimm θα ανεβαίνει σε: addic7ed.com tvsubs.net Ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση!! Λατρεύω και τις δύο σειρές!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις