cmak Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα παιδιά του xsubs κάνοντας το χόμπι τους, μας πρόσφεραν ατελείωτες ώρες ξεκούρασης και ψυχαγωγίας χωρίς να ζητήσουν τίποτα. Είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι από εμάς ούτε που δίναμε σημασία στα credits των υποτίτλων και στα ονόματα των μεταφραστών. Το πότε θα ξανά ανεβάσουν το site, και ΆΝ το κάνουν, είναι καθαρά δική τους υπόθεση και δουλειά και όχι του καθενός που κάθε τρία ποστ "απαιτεί" κάποια ανακοίνωση. Εγώ να πω μόνο ένα ευχαριστώ σε όλες τις x-teams που είναι ακόμη εκεί έξω και συνεχίζουν τη καταπληκτική δουλειά τους. Sent from my iPad using Insomnia
ilias.2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα παιδιά του xsubs κάνοντας το χόμπι τους, μας πρόσφεραν ατελείωτες ώρες ξεκούρασης και ψυχαγωγίας χωρίς να ζητήσουν τίποτα. Είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι από εμάς ούτε που δίναμε σημασία στα credits των υποτίτλων και στα ονόματα των μεταφραστών. Το πότε θα ξανά ανεβάσουν το site, και ΆΝ το κάνουν, είναι καθαρά δική τους υπόθεση και δουλειά και όχι του καθενός που κάθε τρία ποστ "απαιτεί" κάποια ανακοίνωση. Εγώ να πω μόνο ένα ευχαριστώ σε όλες τις x-teams που είναι ακόμη εκεί έξω και συνεχίζουν τη καταπληκτική δουλειά τους. Sent from my iPad using Insomnia Συμφωνώ και επαυξάνω!
Sadako Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός. Δεν νομίζω κανείς να απαίτησε, ούτε καν να "απαίτησε". Φυσικά και δεν έχουν καμιά υποχρέωση να ενημερώσουν, υποχρέωση δεν έχουν ούτε καν για να κάτσουν να υποτιτλίσουν. Γι'αυτό ακόμα και σε υπότιτλους που έχουν λάθη εμένα προσωπικά δεν μου πάει καν να κάνω παράπονο.. Το να ρωτάμε αν υπάρχει κάτι νεότερο για το συγκεκριμένο site, αν μη τι άλλο, αποτελεί εκδήλωση της εκτίμησης για την ποιότητα της δουλειάς που γινόταν εκεί. Γιατί υπότιτλοι γενικά μπορούν να βρεθούν και αλλού.. Το ευχαριστώ προς τις x-teams είναι δεδομένο..
diplo Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γι'αυτό ακόμα και σε υπότιτλους που έχουν λάθη εμένα προσωπικά δεν μου πάει καν να κάνω παράπονο.. off topic προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό είναι λάθος. Δε νομίζω ότι γίνεσαι "κακός" αναφέροντας ένα λάθος που είδες σε εναν υπότιτλο. Ίσα ίσα που βοηθάς να γίνει καλύτερος ο υπότιτλος αλλά και το παλικάρι που φτιάχνει τον υπότιτλο, βοηθώντας τον να αποφύγει το ίδιο λάθος στο μέλλον.
tzot Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 off topic προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό είναι λάθος. Δε νομίζω ότι γίνεσαι "κακός" αναφέροντας ένα λάθος που είδες σε εναν υπότιτλο. Ίσα ίσα που βοηθάς να γίνει καλύτερος ο υπότιτλος αλλά και το παλικάρι που φτιάχνει τον υπότιτλο, βοηθώντας τον να αποφύγει το ίδιο λάθος στο μέλλον. Να συμφωνήσω και να προσθέσω πως εδώ ισχύει ο κανόνας “do unto others”. Δηλαδή: καλό και χρήσιμο να βοηθήσεις τον άλλον σημειώνοντας τα λάθη του, απλώς φροντίζεις να του το πεις με τρόπο που, αν αντιστρέφονταν τα πρόσωπα, θα σου άρεσε κι εσένα. Έτσι δείχνεις πως ο σκοπός σου είναι να βοηθήσεις (όσο μπορείς, όποιος κι αν είσαι), όχι να αυτοεπιβεβαιωθείς ως καλύτερος από τον άλλο. Αν, τώρα, ο άλλος σου δώσει απάντηση τύπου «ποιος είσαι εσύ που θα μου την πεις εμένα;» ή «είσαι πολύ αχάριστος, δεν φτάνει που σου δίνω δωρεάν υπότιτλους, έχεις και παρατηρήσεις κι από πάνω;» ενώ εσύ πρόσεξες τον τρόπο σου, τότε ξέρεις ότι μάλλον δεν πρόκειται ούτε να μάθει ούτε να βελτιωθεί, ό,τι κι αν κάνει οποιοσδήποτε.
The_Tourist Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τόσα χρόνια όσες φορές είδα σχόλιο κάποιου για λάθος σε υπότιτλους, πάντα η απάντηση ήταν αυτη που έχεις στα εισαγωγικά, του στυλ "Αυτο ειναι κι αμα σ'αρεσει". Εγω έχω καταντήσει να έχω προσωπικό μου rating μεταφραστών πάντως και κάποιους συγκεκριμένους τους αποφευγω σαν το διάολο το λιβάνι. Μιλάμε για τραγικά ορθογραφικά λάθη,όχι μόνο εννοιολογικά. Αν και η αλήθεια είναι ότι αναφέρομαι περισσότερο σε ταινίες, όπου ειναι συνήθως δουλειά ενός ατόμου, όχι σε σειρές με τις οποίες ασχολείται ολόκληρο team και δύσκολα θα ξεφύγει κάτι.
fiuthmuhtifth Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Σχετικά με τους υπότιτλους του Mentalist που κάποιος έψαχνε, στην διεύθυνση που ακολουθεί θα βρει ότι θέλει. http://mentalist-gr.blogspot.com/
billyme Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 φερτε πισω το xsubs, καταρα και αναθεμα στους υπαιτιους....
strategic Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 παιδια μια μικρη χαρη. για να μην καθομαι να διαβασω κ τις 34(!) περασμενες σελιδες μπορει καποιος να μου πει που ειναι το xsubs κ αν θα επιστρεψει; ευχαριστώ...
MoxthiroAgouri Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 παιδια μια μικρη χαρη. για να μην καθομαι να διαβασω κ τις 34(!) περασμενες σελιδες μπορει καποιος να μου πει που ειναι το xsubs κ αν θα επιστρεψει; ευχαριστώ... xaxaxaxaxax η τεμπελια σε ολο τηs το μεγαλειο!!!!! θα επιστρεψει συντομα φιλε μου συμφωνα με τουs ιδιουs
nickvog Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ευτυχώς που υπάρχει το συγκεκριμένο νήμα και ενημερωνόμαστε παίδες. Και ιδίως όταν το έχουν ως (σχεδόν) επίσημο μέσο ενημέρωσης και η ομάδα του χσαμπς. Να 'ναι καλά τα παιδιά για την όαση διασκέδασης που μας προσφέρουν, χιλιόχρονα. Μακάρι να γίνει κάτι εντός των ημερών και σύντομα να ξανανέβουν. Ειλικρινά, guys n dolls αν υπάρχει ανάγκη για καινούργιο μηχάνημα κλπ. δώστε σήμα και μεις θα βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας. Να 'στε πάντα καλά.
nikoszografos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω υπότιτλους για το προχθεσινό Desperate Housewives (s08e20) γιατί το subz.tv απ΄ότι είδα δεν ασχολείται με τη συγκεκριμένη σειρά.
elen9 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δεν έχει από το καινούριο επισόδειο. Να πάρει, ούτε εγώ μπορώ να βρω στα ελληνικά. nikoszografos αν βρεις κάποιο σάιτ πλζ γράψτο
cmak Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Να ρωτήσω και εγώ γιατί με έφαγε η σύζυγος........Για revenge παίζει τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις