Sadako Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος, αγαπητέ tzot. Πολλοί από εμάς έχουμε κατεβάσει "καντήλια" για κακούς υπότιτλους, κακές μεταφράσεις λέξεων, άσχημους χρόνους κ.ά. Όταν ο υπότιτλος ΔΕΝ είναι καλός το καταλαβαίνεις και το κατακρίνεις γιατί σου χαλάει όλη τη σειρά. Αντιθέτως, όταν είναι καλή η δουλειά χαίρεσαι να βλέπεις το επεισόδιο και για το επόμενο θα μπεις να κατεβάσεις πάλι από το ίδιο site. Γι' αυτό άλλωστε και οι δικές σας μεταφράσεις είχαν και έχουν ακόμα τη μεγαλύτερη αποδοχή από το κοινό· επειδή ήταν αρκετά προσεγμένες και πολλές φορές εντυπωσιακά ψαγμένες! Τέλος, δε νομίζω ότι είναι αχάριστος ο κόσμος που κατεβάζει τον υπότιτλό σας, αν δε γράφει κάθε φορά «ευχαριστώ». Απλά για κάποιο λόγο δεν το κάνει, ίσως γιατί το βρίσκει βαρετό. Αν είχε ένα κουμπάκι τύπου «Like» ο κάθε υπότιτλος νομίζω πως θα είχατε πολλά hit. Να συμφωνήσω και να επαυξάνω. Αυτόν τον καιρό βλέπω Mentalist, βρίσκομαι στην 2η σεζόν. Τους υπότιτλους δεν τους είχα κατεβάσει από το xsubs, γιατί (για τις πρώτες σεζόν τουλάχιστον) δεν είχε συγχρονισμό για 720p. Νομίζω μόνο για την δεύτερη είχε κάποια επεισόδια. Απλά δεν θυμάμαι αν τα είχα κατεβάσει από subz.tv ή πακέτο από tvsubtitles.net (τώρα που το σκεφτομαι νομίζω το δεύτερο). Εντάξει, τα βλέπω επειδή δεν έχω και άλλους, αλλά σε μερικά σημεία είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Μεταφράσεις κατά λέξη στυλ google translate με αποτέλεσμα κωμικοτραγικές αποδόσεις, ακόμα και στο formatting, βλέπεις πολλές φορές υπότιτλους με 150 χαρακτήρες σε ΜΙΑ γραμμή, ή σε 2 γραμμές αλλά πάλι με υπεράριθμους χαρακτήρες και άλλα τέτοια.. Οπότε πίστεψέ με, ένας ΚΑΛΟΣ υπότιτλος από έναν ΚΑΚΟ έχει διαφορά και μάλιστα εμφανή. Δηλαδή κάποιος που δεν δίνει καμία σημασία σε αυτά που ακούει, ή που τέλος πάντων τα αγγλικά του δεν βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, πολλές φορές μπορεί να βγάζει εντελώς διαφορετικό νόημα για την υπόθεση. Απλά οκ, προσωπικά δεν νομίζω πως μπορώ να γκρινιάξω κιόλας, αφού ούτως ή άλλως ούτε εγώ πληρώνω για αυτό, ούτε αυτοί που τα κάνουν πληρώνονται.. Η καλή δουλειά εκτιμάται πάντα...
xarhli Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πάντως όσο και να μη θέλεις να πιστέψεις ότι όλα τα ΄χει ξεκινήσει το subz.tv βλέπεις κάτι πράγματα και τρελένεσαι. Τις τελευταίες μέρες οι subz.tv έχουν ανεβάσει στο tvsubtitles.net υπότιτλους που λένε ότι είναι του xsubs αλλά μέσα είναι subz.tv Δεν θα σας περάσει ρε #@$*(#. Εμείς πάλι από xsubs θα κατεβάζουμε. ...δε μπορώ να καταλάβω το κόλλημα κάποιων με το subz.tv... υπάρχει επίσημη ανακοίνωση μη εμπλοκής στην επίθεση και συμπαράστασης από το subz.tv προς το xsubs... καθώς και επίσημη ανακοίνωση του xsubs για το τι συνέβη... με τι στοιχεία και με ποια λογική λοιπόν συνεχίζουν κάποιοι να κατηγορούν το subz.tv και να σπέρνουν διχόνοια... κατέβαζε από όπου θες φίλε/η sokaki, έτσι κι αλλιώς κέρδος δεν αποκομίζει κανένα από τα 2 sites...σε παρακαλώ μόνο μη κατεβάζεις από το tvsubtitles.net, επειδή πρόκειται για ένα διαδικτυακό παράσιτο, που εκμεταλλεύεται την σκληρή δουλειά των δύο αυτών μεταφραστικών sites και αναπτύσσεται εις βάρος τους... οι περισσότερες ομάδες του subz.tv ΔΕΝ επιθυμούν να ανεβαίνει η δουλειά τους εκεί, επειδή πρόκειται για μια "χωματερή υποτίτλων" που μπορείς να βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι και που μπορεί να ανεβάσει οποιοσδήποτε ότι και όποτε γουστάρει...ακόμη και ένα τυχαίο rar να ανεβάσεις μπορεί να είναι για ώρες up πριν το αντιληφθεί και το κατεβάσει κάποιος... ...επειδή λοιπόν ανεβαίνει κάτι εκεί δε σημαίνει ότι γίνεται από τις μεταφραστικές ομάδες του subz, μιας και όποιος θέλει να βρει υπότιτλο του subz ξέρει που πρέπει να μπει να τον βρει... σταματήστε λοιπόν να "χύνεται χολή", εκτοξεύοντας αβάσιμες κατηγορίες και λάσπη εναντίον μιας κοινότητας που προσφέρει και έχει προσφέρει πολλά...εύχομαι σύντομα να επανέλθει online το xsubs.tv...
djanton Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Για μενα και τα 2 σαιτ ειναι αψογα!Αν καπου το ενα υστερει, το καλυπτει μια χαρα το αλλο.Σημασια εχει πως καποιοι ανθρωποι ''κλεβουν'' απ'τον ελευθερο χρονο τους για να μας παρεχουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο και σε πολυ συντομο διαστημα υποτιτλους για σειρες που δεν προκειται να δουμε ποτε η τουλαχιστον να δουμε μετα απο 2-3 χρονια στην τηλεοραση.(δεν εχουν ολοι νοβα κ οτε τν) Oποτε παιδια των 2 σαιτ σας ευχαριστουμε ολους κ εναν εναν ξεχωριστα για οτι μας προσφερετε!!!
Peace1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πάντως όσο και να μη θέλεις να πιστέψεις ότι όλα τα ΄χει ξεκινήσει το subz.tv βλέπεις κάτι πράγματα και τρελένεσαι. Τις τελευταίες μέρες οι subz.tv έχουν ανεβάσει στο tvsubtitles.net υπότιτλους που λένε ότι είναι του xsubs αλλά μέσα είναι subz.tv Δεν θα σας περάσει ρε #@$*(#. Εμείς πάλι από xsubs θα κατεβάζουμε. Μην ασχολείστε με γραφικούς τύπους. Όταν κάποιος καταλαβαίνει το αντίθετο από ότι θα καταλάβαινε και ένα παιδί Δημοτικού τι να λέμε; Ανέβασε κάποιος υπότιτλους του subz.tv και έγραψε ότι είναι από το xsubs.tv και ο άλλος κατάλαβε ότι αυτό προσβάλει το 2ο site. Μάλλον τον βλάκα που τους ανέβασε προσβάλλει που δεν λογαριάζει τον κόπο κάποιων ανθρώπων. Αλλά άνθρωπος απαίδευτος ξύλο απελέκητο. Το θέμα αυτό άνοιξε να ενημερωνόμαστε για το τι θα γίνει και έγινε στέκι 2 – 3 που αλληλοσυγχαίρονται μεταξύ τους για τον συγχρονισμό, το formatting και ότι άλλη … τους κατέβει (Μπα!!?? Δεν είναι μεταφραστές!! Ιδέα μου θα είναι.) και κατηγορούν όποιον έχουν άχτι!!! Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Συνεχίστε τη καλή δουλειά από όπου και να είστε!!! Νούμερα υπάρχουν σε κάθε χώρο! Μην πτοείστε!
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εχει κανεις καμια ιδεα για ποτε λενε να το ξανα-ανοιξουν το site?
spyros__ Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γνωμη μου ειναι οτι οι διαχειριστες του xsubs πρεπει να βγαλουν μια ανακοινωση για το τι θα ακολουθησει... Κι αν δεν μπορουν στο site λογω τεχνικων και αλλων προβληματων, μια ανακοινωση στο συγκεκριμενο topic την ιδια δουλεια θα κανει! Μακαρι τα παιδια να συνεχισουν!!!
ilias.2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 δεν ξερω τι να πω.... ξερω οτι ειχαν τους καλυτερους υπότιτλους κι απο τα επίσημα DVD!!!! ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ τους αξίζει και να τους ξαναδουμε συντομα!!
georgeadams Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γνωμη μου ειναι οτι οι διαχειριστες του xsubs πρεπει να βγαλουν μια ανακοινωση για το τι θα ακολουθησει... Κι αν δεν μπορουν στο site λογω τεχνικων και αλλων προβληματων, μια ανακοινωση στο συγκεκριμενο topic την ιδια δουλεια θα κανει! Μακαρι τα παιδια να συνεχισουν!!! Έχουν βγάλει ανακοίνωση, εδώ στο topic (post #217)
Sadako Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ο φίλος μάλλον εννοούσε κάποια νεότερη ενημέρωση. Από τότε έχουν περάσει 8 μέρες, χωρίς να ξέρουμε αν και πότε θα ξανανοίξει το site
Tristessa Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους ακομα δεν εχουμε μαθει κανενα νεο απο την σελιδα και οποτε προσπαθω να μπω στην σελιδα εχει το ιδιο κλασσικο μυνημα του google στο οποιο δεν την βρισκει εαν γνωριζει κατι κανενας για το εαν θα επανελθει η σελιδα εννοω κατι συγκεκριμενο και οχι ασχετες παπαρολογιες θα το εκτιμουσα πολυ ΥΣ Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις υποτιτλους για το Carnivale δυστηχως τους ειχε το xsubs.tv αλλα αφου τωρα ειναι κλειστο δεν μπορω να τους κατεβασω εψαξα στο subz.tv αλλα δεν εχουν καθολου την σειρα και σε αλλα σιτες οπως το tvsubtitles.net αλλα οπως και το περιμενα του εχει ανεβασει καποιος και ειναι οι χειριστοι που θα μπορουσαν να υπαρξουν!!Θα ηθελα λοιπον εαν καποιος τους εχει να μου στειλει ενα pm ή να μου προτεινει ενα καλυτερο σιτε με υποτιτλους σειρων που ισως μπορω να τους βρω για να του κατεβασω. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ευχομαι καλη συνεχεια στην συζητηση
vasi Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους ακομα δεν εχουμε μαθει κανενα νεο απο την σελιδα και οποτε προσπαθω να μπω στην σελιδα εχει το ιδιο κλασσικο μυνημα του google στο οποιο δεν την βρισκει εαν γνωριζει κατι κανενας για το εαν θα επανελθει η σελιδα εννοω κατι συγκεκριμενο και οχι ασχετες παπαρολογιες θα το εκτιμουσα πολυ ΥΣ Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις υποτιτλους για το Carnivale δυστηχως τους ειχε το xsubs.tv αλλα αφου τωρα ειναι κλειστο δεν μπορω να τους κατεβασω εψαξα στο subz.tv αλλα δεν εχουν καθολου την σειρα και σε αλλα σιτες οπως το tvsubtitles.net αλλα οπως και το περιμενα του εχει ανεβασει καποιος και ειναι οι χειριστοι που θα μπορουσαν να υπαρξουν!!Θα ηθελα λοιπον εαν καποιος τους εχει να μου στειλει ενα pm ή να μου προτεινει ενα καλυτερο σιτε με υποτιτλους σειρων που ισως μπορω να τους βρω για να του κατεβασω. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ευχομαι καλη συνεχεια στην συζητηση εδω http://www.greeksubtitles.info/search.php?name=Carnivale&Submit=Search
Thruba Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τους κανουν DoS attack Σιγά μη τους κάνουν και ...Windows attack. Δηλαδή, για να καταλάβω. Γράφτηκες σήμερα, 26/4, στο Insomnia για να αναρτήσεις αυτό το σχόλιο; Πάμε καλά;
tzot Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το DDoS attack είναι υποπερίπτωση του DoS attack. (DoS vs DOS: Denial of Service vs Disk Operating System)
The_Tourist Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγω που γράφτηκα σημερα μπορω να κάνω σχόλιο ή υπάρχει βδομάδα προσαρμογης? Παλιός uploader ειμαι κι εγω, σε ιστορικο ελληνικο warez forum που σημερα ειναι μονο ειδησεογραφικο, ονοματα δεν λεμε.. Βασικα ήθελα να πω στο φιλο για τους υπότιτλους του Carnivale αλλα με πρόλαβε ο Vasi. Τελεια σειρα, αν και την έκοψαν πρόωρα (κλασικα..).
Προτεινόμενες αναρτήσεις