elteo Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 αφού δεν έχει βγει μπανεράκι ότι υπάρχει πρόβλημα ...σκούρα τα πράγματα.
teopap84 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μια ιδεα για το τι μπορει να εχει συμβει ειναι και η ακολουθη! Να ξερεται οτι οπου εμπλεκονται αμεσα τα συμφεροντα της NOVA τοτε αυτη κανει τα παντα για να τα υπερασπισει! Η συγκεκεκριμενη εταιρεια λοιπον πριν λιγες μερες ξοδεψε ενα αξιοσεβαστο ποσο στο HBO για να εχει 48 ωρες μετα την προβολη του στις ΗΠΑ το Game of Thrones στην Ελλαδα! Ο σκοπος που εξυπηρετουσε το Xsubs (και οχι μονο) ηταν 100% αντιθετος στην επενδυση της Nova! Τωρα μπορει καποιος να πει γιατι το Xsubs και οχι και τα αλλα site! Ας περιμενουμε λεω εγω εχει αλλα 9 επεισοδια η σειρα μεχρι να τελιωσει η Season πολλα μπορουν να συμβουν! Βεβαια τα παραπανω ειναι μια καθαρα προσωπικη μου αποψη που μπορει εντελει να μην εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα! Ειναι ομως και αυτο μια εκδοχη για το τι μπορει οντως να εχει συμβει! Εδω η SIRINA πριν καποια χρονια ειχε την δυνατοτητα να κανει κατι τετοιο δεν θα μπορει η NOVA που ειναι αρκετα πιο ισχυρη σαν μεγεθος?
crash21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μια ιδεα για το τι μπορει να εχει συμβει ειναι και η ακολουθη! Να ξερεται οτι οπου εμπλεκονται αμεσα τα συμφεροντα της NOVA τοτε αυτη κανει τα παντα για να τα υπερασπισει! Η συγκεκεκριμενη εταιρεια λοιπον πριν λιγες μερες ξοδεψε ενα αξιοσεβαστο ποσο στο HBO για να εχει 48 ωρες μετα την προβολη του στις ΗΠΑ το Game of Thrones στην Ελλαδα! Ο σκοπος που εξυπηρετουσε το Xsubs (και οχι μονο) ηταν 100% αντιθετος στην επενδυση της Nova! Τωρα μπορει καποιος να πει γιατι το Xsubs και οχι και τα αλλα site! Ας περιμενουμε λεω εγω εχει αλλα 9 επεισοδια η σειρα μεχρι να τελιωσει η Season πολλα μπορουν να συμβουν! Βεβαια τα παραπανω ειναι μια καθαρα προσωπικη μου αποψη που μπορει εντελει να μην εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα! Ειναι ομως και αυτο μια εκδοχη για το τι μπορει οντως να εχει συμβει! Εδω η SIRINA πριν καποια χρονια ειχε την δυνατοτητα να κανει κατι τετοιο δεν θα μπορει η NOVA που ειναι αρκετα πιο ισχυρη σαν μεγεθος? Συμφωνω Ειναι λερναια υδρα το θεμα ομως... Να κλεισεις 1 για να βγουν 10 μετα απο 2 εβδομαδες... Ασε που ειδικα τωρα με τα οικονομικα δεδομενα δεν νομιζω οσο πορομενος να εισαι με μια σειρα να αγορασεις ΝΟVA επειδη δεν βρισκεις υποτιτλους. Λοφικα θα περιμενεις και θα σκασουν νεα sites
elteo Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μα υπάρχουν 10αδες άλλα. Δεν περιμένουν το κλείσιμο του xsubs για να γίνει αυτό. Και ειδικά για μια τόσο γνωστή σειρά βρωμάει ο τόπος από υπότιτλους για αυτήν.
Jer Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παλι καλά έχει μείνει το www.subz.tv να κατεβαζουμε καναν υπότιτλο για να βλέπουμε σειρές!!!
yiayia Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Συμφωνώ με τον crash 21 κάπως έτσι πρέπει να έχουν τα πράγματα … το πάθημα ίσως να έχει γίνει μάθημα !!!! για αυτό τα παιδιά του xsubs ακλούθησαν την σοφή παροιμία των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζουν να χτυπήσουν site με υπότιτλους πάντα σε πρεμιέρες της NOVA , επειδή την πρώτη φορά τους έπιασαν στον ύπνο αν θυμάμαι καλά τότε ήταν με το PRISON BREAK θέλουν να μην υπάρξει δεύτερη , τώρα όποιος ενδιαφέρεται για το GAMES OF THRONES αυτό θα το δούμε ο κόσμος να χαλάσει !!!!!
yiayia Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Yiayia εντάξει, το ξέρει ο κόσμος το subz. Μα δεν είπα κάτι τέτοιο !!!! ούτε υποτίμησα την νοημοσύνη κανενός ούτε στο είπα για να σου διαφημίσω εμμέσως το subz εξάλλου λίγο ποιο πάνω το subz το αναφέρει και ένας άλλος φίλος !!! μα το θέμα μας δεν είναι το subz αλλά τι απέγινε το xsubs και πάνω σε αυτό έγραψα την γνώμη μου .
angelus19651965 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 OΛΑ αυτα που λετε ειναι παραφιλολογιες το σαιτ ΔΕΝ εκελισε απλως ΕΠΕΣΕ ο σεβερ του!!!και πως το ξερω???απο ατομο που ειναι ΜΕΣΑ στο σαιτ...ΜΗΝ ανησυχ.θα ανοιξει καποια στιγμη!!!αφου το ξερετε οτι και να κανουν μερικοι...ΔΕΝ θα "πεθανουν" ΑΥΤΑ τα σαιτ!!!!
teopap84 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Χωρις να εχω καμια διαθεση αμφισβητησης στα λεγομενα του παραπανω φιλου αλλα αυτο το πραγμα που μονο στον Ελληνα το συναντας οτι και καλα εχω πληροφοριες εκ των εσω, εχω ενα φιλαρακι απο μεσα που μου ειπε αυτο, ο κολλητος του γκομενου της γυναικας μου εχει ενα γνωστο και παει λεγοντας! Σε παρομοιες καταστασεις που ειχαν κλεισει πασιγνωστα ελληνικα site ολο το διαδικτυο ειχε γεμισει τετοιες εκφρασεις! Αθανατε Ελληνα εισαι χωμενος παντου!
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Χωρις να εχω καμια διαθεση αμφισβητησης στα λεγομενα του παραπανω φιλου αλλα αυτο το πραγμα που μονο στον Ελληνα το συναντας έχεις πληροφορίες εκ των έσω ότι μόνο στην Ελλάδα το συναντάς ?
Kalimnos5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Σε ένα blog σχετικά με το fringe διάβασα ότι είναι down λόγο τεχνικών προβλημάτων και θα ανοίξει το συντομότερο δυνατό
manost Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Το site ανέβηκε πάλι από ότι είδα! Σωστά. Μόλις έκανε update το widget του στην οθόνη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις