KilliK Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 DIGEKAS!!! long time no see,man. που χαθηκες; ολα καλα; θα συνεχισεις να σε εχουμε κοντα μας η θα εξαφανιστεις παλι;
tatis12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τελικά το xsubs θα ανοίξει ή όχι και αν ναι, Πότε; Ήταν το μόνο site που μετάφραζε τις σειρες Desperate Housewives, Glee, Revenge και δεν μπορώ χωρίς αυτό!! :(
digekas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 DIGEKAS!!! long time no see,man. που χαθηκες; ολα καλα; θα συνεχισεις να σε εχουμε κοντα μας η θα εξαφανιστεις παλι; Ξέρεις φίλε μου είναι λογικό να μην είναι όλοι αρεστοί σε όλους (περί εξαφάνισης ο λόγος) και για να το συσχετίσω με το παραπάνω σεντόνι και την ουσία του προβλήματος, η διαχείριση θα πρέπει να ασκείται από άτομα που έχουν γίνει αποδεκτά από το ευρύτερο σύνολο της κοινότητας, άτομα που αποπνέουν σεβασμό και που ο κόσμος εκτιμά και που αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά τους και που πρώτα αυτοί που έχουν την εξουσία την ισχυροποιούν αποζητώντας την αξιολόγησή τους από το αυτό ευρύτερο σύνολο. Αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, αρκετοί mod του gtvs ήδη έχουν πάρει θέση στο παρόν thread και μπορούν να το επιβεβαιώσουν τόσο από αυτά που έλεγα και έγραφα πριν στα εσωτερικά subforum της διαχείρισης όσο και από την στάση που κράτησα εκ των υστέρων (μετά το περιστατικό) που ενώ είχα σχέσεις και επαφές με πάρα πολλούς μεταφραστές αλλά και διαχειριστές που με εμπιστεύονταν δεν έκανα καμία απολύτως κίνηση δεν μίλησα με κανένα, δεν επηρέασα κανένα, τους τα παρέδωσα όλα εν λευκώ όταν πλέον βεβαιώθηκα και βεβαίως επιβεβαιώθηκα στα μάτια των υπόλοιπων διαχειριστών το ότι τα όσα έλεγα περί δομής και οργάνωσης, όπως και εδώ περί αρχών και αξιών, δεν ήταν το ότι δεν γινόντουσαν αντιληπτά αλλά δεν γινόντουσαν αποδεκτά. Επειδή λοιπόν καμία κοινότητα δεν χωράει σε μαγαζάκια, σε χώρους όπου υπάρχουν αφεντικά και ιδιοκτήτες οι οποίοι και βεβαίως δεν λογοδοτούν, δεν δέχονται κριτική, αλλά την καταστέλλουν με φιμώσεις (προφανώς και δεν αναφέρομαι στο gtvs), σε τέτοιους λοιπόν χώρους τύπου καφενείου μόνο περιστασιακή μπορεί να είναι η παρουσία μας, πόσο μάλλον όταν τα ποστ μας θα πρέπει να περνάνε από λογοκρισία και εφόσον εγκρίνονται θα παραμένουν διαφορετικά θα διαγράφονται ή θα κρίνεται η έκταση των κειμένων σε παραγράφους και αν κατά την γνώμη αυτών των φωστήρων αυτές οι παράγραφοι είναι on or off topic!!! Αν έχετε όρεξη για διάβασμα, αρκετά κείμενά μου βρίσκονται στο real-democracy από εκεί και πέρα δεν υπάρχει νόημα μα ούτε και λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας με την διαχείριση από την στιγμή που αυτή δεν έχει να κάνει με κάποια κοινότητα η οποία ως σύνολο προσφέρει στο ευρύτερο σύνολο. Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.
akouw Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 υπότιτλους για το Fringe που θα βρούμε τίποτα δε παίζει τα μισά λείπουν και τα καινούρια απλά δεν υπάρχουν που σαι ρε xsubs.tv Στο addic7ed θα τους βρεις απο τα παιδια του x-subs,που συνεχιζουν την ποιοτικη δουλεια τους,και επι της ευκαιριας να τους χιλιοευχαριστησω.
manost Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μακάρι μέχρι να λειτουργήσει και πάλι το αγαπημένο μας site, να σήκωναν τους υπότιτλους τους όλες οι μεταφραστικές ομάδες στο addic7ed ή κάπου αλλού (πχ. Touch S01E05 & Borgias S02E02), αλλά αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη γράψει ότι δεν θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο και το σέβομαι. Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους αυτούς (από το gtvs ακόμη) που μ' έκαναν να ασχοληθώ με τις ξένες σειρές.
Sadako Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το θέμα είναι τι γίνεται με παλαιότερους υποτίτλους που υπήρχαν στο xsubs. Πχ ξεκίνησα πρόσφατα να βλέπω mentalist, επειδή στο xsubs δεν υπήρχαν συγχρονισμένοι για 720p (τουλάχιστον για τις πρώτες 2 σεζόν που έχω δει ως τώρα, εκτός από κάποια επεισόδια αν θυμάμαι καλά) τα κατέβασα από αλλού (δεν θυμάμαι αν ήταν από tvsubtitles ή από subz.tv) αλλά δυστυχώς μου φάνηκαν αρκετά μέτριοι. Αρκετά λάθη (κάποιες αυτολεξεί μεταφράσεις που δεν κολλούσαν καθόλου), αλλά και καθόλου προσοχή στο formatting. Υπότιτλοι που σε μια γραμμή ήταν 250 χαρακτήρες και τέτοια..
vanni Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Off topic Δημήτρη καλησπέρα χαίρομαι που είσαι καλά και βλέπω ακόμα ενεργός !!! End of off topic Sent from my iPhone using Insomnia
gtrig Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ρε... Σαν reunion μου κάνει... Μήτσοι, vanniδες... Μας λείπουν μερικοί ακόμα και... έγινε απαρτία! Μάγκες, μη μασάτε. Όσο υπάρχει καψούρα, ο τρόπος βρίσκεται. Θέληση να υπάρχει. Όσο για τα λαμόγια, τι να πούμε. Ό,τι και να πει κανείς, και λίγο θα είναι, και θα το έχει πει κάποιος άλλος νωρίτερα. Θυμάστε τους υπότιτλους του Alias που βούτηξε η Nova?
sanji Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν γινεται να λειτουργει το site ως ενας τοπος συνενοησης των μεταφραστικων ομαδων και οι υποτιτλοι να ανεβαινουν σε ενα ουδετερο σαιτ οπως το tvsubtitles? ..................................................................................................................................... μπορει επισης να πει καποιος σε λιγες γραμμες τι εγινε τελικα?
Pantelthekiller Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εσύ τώρα διάβασες και της 29 σελίδες στο θέμα αυτό?...αφού σου λένε έχει διαφημίσεις το Tvsubtitle...γιατί να του δίνουν υπότιτλους και να βγάζουν λεφτά με τον κόπο τον άλλων?
gokuthelegend Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εσύ τώρα διάβασες και της 29 σελίδες στο θέμα αυτό?...αφού σου λένε έχει διαφημίσεις το Tvsubtitle...γιατί να του δίνουν υπότιτλους και να βγάζουν λεφτά με τον κόπο τον άλλων? Νομίζω μόνο με την προβολή διαφημίσεων δεν κερδίζει τίποτα, νομίζω πρέπει να κάνεις κλικ πάνω στις διαφημίσεις για να κερδίσει το site ένα ποσοστό, αν δεν κάνει κανείς κλικ τότες δεν κερδίζει κανείς τίποτα.
dimitk Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν διαφημίσεις Google για να καλύψουν ένα μέρος του κόστους των servers, ή και όλο το ποσό. Δεν είναι ντροπή.
Tristessa Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπερα επειτα απο παρα πολυ καιρο αποφασισα να γινω μελος για να γραψω μια ερωτηση και το εκανα σημερα αφου διαβασα τα ποστς σας για να ρωτησω κατι και θα σας παρακαλουσα εαν γνωριζεται να μου απαντησετε ειτε απο εδω ειτε απο καποιο Pm Η ερωτηση λοιπον ειναι οτι σημερα ξανα προσπαθησα να μπω στο xsubs.tv διχως αποτελεσμα εψαξα σε σιτε για το εαν ειναι ονλινε η σελιδα γιατι με παραξενεψε το μυνημα Oops! This link appears to be broken. Suggestions: Access a cached copy of www.xsubs.tv Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει εαν ειναι δικο μου προβλημα η εαν η σελιδα ειναι ακομα down ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω οτι θα λαβω μια ικανοποιητικη απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις